Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-31
22:24:23
| Nuoroda
gal kas zino kada bus paskelbta lzuu svetaineje info del bendrabuciu? na kas i kuri kambari peteko, nes kada pildziau prasyma ir paklausiau ar galeciau parasyti ne mano fakulteto baraka , o mano norimo tai man atsake kad "paskiau" keisites)) |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-01
16:03:32
| Nuoroda
gavau toki lapeki del LSP kur viskas parasyta ka reikia daryti kad gautum LSP, tai ten parasyta kad reikia eiti i SWED banka. Bet as zinau kad dar LZUU bendradarbiauja su SEB banku. Tai mano klausymas - ar galima del LSP nueiti i SEB banka? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-01
16:42:43
| Nuoroda
atsiprasau truputeli ne ta klausima uzdaviau, norejau paklausti ar butina tureti saskaita SWEDbanke? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-09
20:10:20
| Nuoroda
na kas i kuri kambari bei bendrika pateko? patekau i 7 , 417 kambarys, EVF. Labai noreciau keistis. I 6 noriu, bent i 2. Taigi kas zino kaip tai galima padaryti (skambinti kol kas nenoriu , gal kas cia zino)? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-15
11:56:02
| Nuoroda
Eligutis rašė:
kas per per požiūris, nori į 6tą, nors tas skaitomas pačiu blogiausiu ir prasčiausiu, o jau antrą, nors jame norėtų gyventi tikrai daug kas, be to pavadinčiau prestižiniu ;D dedi į antrą vietą Zinau siek tiek tik apie 5 kad jis laikomas prestiziniu. Apie kitus nezinau koks bendrabutis skaitomas geriausiu, o koks prasciausiu. As tik labai noreciau gyventi dviese , todel noriu i 6 (5 brangokas), jeigu i 6 nepavyks , tada i 2 (jau ne dviese , nes 2ame tik trivieciai kambariai). |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-16
18:04:31
| Nuoroda
man teta kuri dave prasyma del barako pildyti sake kad galesite "paskiau" keistis)) taciau kazin kada tas "paskiau" bus, gal tada kai visi atvaziuos isikraustyti. Svarstau paskambinti pries vaziuojant ir pasiteirauti)) |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-22
13:50:36
| Nuoroda
kas skaite lZUU isleista knygele "pirmakursiui 2009"? Ten parasyta (buitis, Gyvenimas LZUU bendrabuciuose) kad uzstata yra 150lt ir kad i 5 ji yra didesne nera nei zodzio)) O poperiuke kuri dave kai daviau prasyma bendrabaciui gauti parasyta kad uzstata 200lt i visus isskirus 5. Is knygeles ""pirmakursiui 2009": [quote]Mokesčiai už bendrabutį
|
||
Žinutė parašyta:
2009-08-24
18:27:47
| Nuoroda
hahah)) kam tada rasyti "pirmakursiui 2009"))) beje jeigu ten praeitu metu info, tai ka kaina uz 3 vieti kambari barake isaugo trigubai (knygeleje parasyta kad kaina yra nuo 55lt i 1-4 ir 7)? Nes kaip suprantu 165lt tai jeigu gyvensi vienas 3 vieciame kambaryje ( jeigu yra laisvu vietu ) |