Vartotojo SportasVisiems pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 08:56:17 | Nuoroda

Na ką, sveikinu pirmiausiai visus įstojusiuosius ir labai nenuliūskit neįsotjusieji :D.

 

O aš turiu klausymą apie jūsų dažnai pamynėtą sakinį : "Žurnalistu galima tapti ir ne studijavus".  Man jūs, durnam, paiškinkit, kaip tai padaryti ? :DD Juk visos įstaigos kreipia visgi dėmesį, ar baigęs esi žurnalistiką, ar visgi tai neturi labai jau didelės įtakos?

Žinutė parašyta: 2010-09-19 16:59:16 | Nuoroda

Tai vat, turiu keletą nerimąstingų klausymų(ar kaip čia pavadinus :D), šaunu būtų, jei kas atsakytų į visus man dominančius klausimus:

 

1. Ar yra Kauno Technologijos Universitete tokia specialybė kaip bendra Informatika? T.y. kad ten visko mokintų bendrai: ir programavimą, ir ir su interneto svetainių kūrimu susijusias pamokas, ir duomenų bazes, ir kiek grafiką, ir projektavimą IS, ir apskritai, dalykus, kurių gali prireikti "kompiuteristui"(http://if.ktu.lt/lt/stojantiesiems/bakalauro-studijos/informatika). Tikiuosi supratote, ko norėjau paklausti.

 

2. Ar reikalinga fizikos egzaminas ar fizikos A lygis? Na, klausiu gal kiek ir pavėluotai, nes jau pasirinkau fiziką tik B lygiu, ir ketinu laikyti Informatikos egzaminą. tai vat, ar būtina fizika A lygiu ar pagaliau tas pats egzaminas?

Taip pat pasirinkau Lietuvių k., matematiką, ir anglų k. A lygiais.

 

Labai dėkingas būčiau, jei kas atsirastų, ir atsakytų į šiuos klausimus. Dėkui :).

Žinutė parašyta: 2010-09-20 15:50:32 | Nuoroda

Aišku dėl fizikos, dėkui už paaiškinimą :).

 

Bet...... O tai taip išeina, kad po 2 metelių nebebus Lietuvoje mokymasi bendrosios informatikos? Kodėl gi?

Žinutė parašyta: 2010-09-20 15:51:58 | Nuoroda
SportasVisiems rašė:

Aišku dėl fizikos, dėkui už paaiškinimą :).

 

Bet...... O tai taip išeina, kad po 2 metelių nebebus Lietuvoje mokymasi bendrosios informatikos? Kodėl gi?Šiaip tai labai blogai, jei nebeliks, nežinosiu tada, net ko rinktis, nes visos atskiros informatikos mokslo šakos tikrai keistai skamba, kad va turi BŪTENT programavimą, ar tinklus mokytis :(.

 

Žinutė parašyta: 2010-09-20 20:46:15 | Nuoroda

Visiškai aišku, labai tau dėkingas už atsakymus, dabar jau "daėjo" :D.

Žinutė parašyta: 2011-01-04 16:46:14 | Nuoroda

  Sveiki visi,

Panaršiau po KTU IF(Informatikos) studijų programas ir nesupratau vieno dalyko: kuo skiriasi Informatikos ir Informacinės sistemos (NAUJA) studijų programos? Pasiskaičiau jas abi, bet pagrinde viskas tas pats , t.y. tą patį siūlo. Tai gal yra studijuojančių/studijavusių ir galėtumėte pasidalinti mintimis apie tai.