Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-16
20:59:27
| Nuoroda
laba vakara mielosios busimosios bendrakursesseis metais taip pat istojau i zeldinius..na as asmeniskai tikrai dziaugiuosi tuo, nes esu mergina prie meno o si specialybe puikiai tinkama atskleisti savo kurybiskumuikadangi siemes mano teta baige sia spec todel turiu kalna knygu ir ivairiu zurnalu apie viska kas susije su sia specialybe...daznai atsisedu tiesiog pavartyti ir mane asmeniskai tikrai uzkabina..tikekimes grupe laukia draugiska, destytojai gailestingi..ir metai puikus bei produktyvussusimatysim rugsejo 1-maja |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-18
15:22:23
| Nuoroda
aerobika zinoma...nes baseinas tai...na nezinau man asmeniskai tai jis visiskai nepatinka...pirmas dalykas labai jau cloruotas..po to smirdi chloru dar kuri laika...antras dalykas ten tikrai niekas neleis seip sau plaukioti ar kaitintis pirteleje...bus mokytojas kuris priziures..reikes daryti visokius pratimus plaukti laikuj mokintis nardyti, zaisti vandens krepsini ir t.t. taip kad bent jau as tai geriau kojytes ir rankytes tampysiu pagal muzikyte |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-19
20:14:26
| Nuoroda
ech..kaip malonu matyti kad musu ratelis dideja..ytariu kad grupiu nebus daug...daugiausiai dvi, nes seis metais istojusiuju maziau nei praitais o praitais buvo dvi grupes sudarytos, taip pat kadangi specialybe ganetinai moteriska tai ir vaikinu savo tarpe nelabai turesim...na gal koks vienas kitas bus uzklydesjau nebedaug beliko iki starto....man jau idomu kokius tvarkarascius gausime..tikiuosi bus dienu kuomet galesime ilgiau pamiegoti...laukia sunkokos pirmos savaites po ilgu aostogui fuksu stovykla nebuvo didelio noro keliauti..nes po praitu metu atsiliepimai tikrai nekokie buvo...na tikekimes siu metu pirmakursiams labiau pasiseks... |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-23
13:29:17
| Nuoroda
sveiki busimi teisininkainoreciau tiesiog palinketi sekmes ir perspeti kad jau galite ruostis sunkiam darbujas praitais metais buvau istojusi taciau man tai pasirode netai ko noreciau, ir buvo tikrai sunkoka...mokinomes daug kolius raseme daznai iseidavo kad kiekviena savaitgali reikedavo bent vienam koliuj tai tikrai ruostis kartais ir daugiau...perspeju kad paskaitas lankyti reikia butinai nes tuomet lengviau kolius rasyti, perasyti leis tik pacius pirmuosius kolius nes pas mus buvo taip kad tik keli gal 7, 8 o visi kiti 4 ir maziau..seip viska reikia mokintis zodis i zodi,na as cia apie istatymus, nes kiekvienas nedarasytas ar netaip parasytas zodis mazina pazymi..na as cia prigasdinau..bet jei jus tikrai domina si specialybe tai nebus jau taip sunku mokintis..tiesiog reikes tikrai pasirysti ideti daug darbo..na tai dar karta sekmes is stiprybes jums visiems! |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-24
16:04:34
| Nuoroda
sveikutes mergaites, norejau paklausti kada atleksti i bendrabuti?as salia gyvenu galetume islyst pasivaiksciot ir susipazinti |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-24
16:12:21
| Nuoroda
parasykit, mano skype: belerana |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-24
19:17:58
| Nuoroda
taip,gyvenu priesais kolegijana tai jei bus noro galime kad ir 31 vakara susimatyti, jei nesuorganizuos niekas rimtesnio susitikimo |