Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-09-03
16:15:58
| Nuoroda
sveikos visos, matau nemazas bureliscia susirinko:)smagu... kaip matosi paciam universitete jau susidare kelios merginu grupeles, kurios yra labiau susibendravusios, sveikintina:) taciau kad ir kaip bebutu keista, nevisos yra tokios draugiskos, kokios galbut dedasi esancios... nepykit jeigu ka izeisiu, ne su tokiais ketinimais cia pasisakyt sumaniau, jusu dar kolkas nepazistu tai nieko ir nebandau isrodineti:) kaip jau supratau visos zino, kad musu grupej yra mergina, kuri yra istekejusi. taip tai as apie savo asmenini gyvenima as cia jum nezadu aiskintis ir tuo labiau kazkam teisintis kas, kaip ir kodel. nes cia mano reikalas. tik girdejau, jog atsirado tokiu, kuriom tai kazkodel labai uzkliuvo ir nepatiko. jeigu jusu nuomone cia yra kazkokia geda ar dar kas kito ka reiktu aptarineti, ar saipyis... tai atsiprasau, bet man tai atrodo juokinga.. siaip ar taip, jeigu kas nepatinka tai eikit ir man aiskiai sakykit, nes daug maloniau, kai viska tiesiai sviesiai isgirsti, o ne kaip sugedusiam telefone kokiam... tai tiek, smagiu studiju ir linksmo studentavimo visoms! |