Vartotojo zirklūtes. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-16 13:42:52 | Nuoroda
Alanas rašė:

Nu ka, pasitikrinau klausyma, skaityma ir gramatika ir pagal duotus atsakymus surinkciau 63/70 tsk. Puiku, toks rezultatas mane tenkina. 

Man idomu kaip bus su rasymo dalimi... Viluosi, kad daugiau 5-6 tasku neprarasiu...

Aš ir panašiai. Na,man daug kas su gramatika neaišku visgi.
Šiaip visad geriau būdavo,tai nenustoju savęs graužus ir sapnavus anglų egzamino  :D

Žinutė parašyta: 2010-06-16 14:12:28 | Nuoroda

Konstitucinė teisė....kai šitoks gražus birželis už lango...vargeli
Tikiuosi,greit tos kančios baigsis?

Man atrodo,kad tie rašto darbai visai įdomus dalykas.

Ir išvis,susidarė įspūdis,kad smagu toj politologijoj...:)

Žinutė parašyta: 2010-06-16 14:18:22 | Nuoroda

Man tai atrodo labai įdomus dalykas, apskritai, kalbos man labai patinka, bet nežinau,ar tokiu atveju verta rinktis filologiją... Visai neseniai teko išgirsti,kad ten labai daug kalimo,o jo tai nemėgstu:/ ką jūs manot?

Žinutė parašyta: 2010-06-16 19:52:03 | Nuoroda

OO tiesa,gal mokėtės lotynų mokykloj? Aš tai norėjau, bet man pamokų ir kitiem dalykam neužteko,ką jau bekalbėt apie papildomus:/
Sunki? Visad svajojau ją mokytis, nors kai per istoriją vis kokį lotynišką posakį užsirašydavom ar terminą,tai nelabai lengva atrodė.

Žinutė parašyta: 2010-06-16 20:25:51 | Nuoroda

Gyvenimas parodys, kas geriau tą diplomą pritaikys:) Gi būna universitetą nežinia kaip baigusių ir ne vieną diplomą turinčių,kurie neprasisuka niekaip. O va kai kurie ir su viduriniu ohoho kiek pasiekia;)

Kodėl,na kodėl visi į politologiją lenda. Gal ir aš noriu,ir netgi labai šiaip jau 

Žinutė parašyta: 2010-06-16 22:52:14 | Nuoroda

Rimtai išeisiu iš proto:(

Naktim sapnuoju,kad laikau egzaminą kažkokį. Rašau net suplukus, skubu, širdis kad muša, stengiuos belekaip. Rašau rašau ir staiga susivokiu,kad jau išlaikiau visus egzaminus ir jau nieko nebepakeisiu...ir tas suvokimas,kad jau viskas, jis žudantis, pabundu visa išsigandus... Niekad nemaniau,kad man taip bus, galvojau, kad visokios psichozės tik moksliukam būna ir tom gerom mergaitėm,kurios visada viską išmokę būna, o ne tokiem pochuistam kaip aš:D

Ir negaliu be mokymosi, pastebėjau. Na niekad nepersistengdavau su juo,galiu pasakyt,net ir prieš egzaminus, bet dabar... Negaliu net knygų ir sąsiuvinių išnešt iš kambario, sunku patikėt,kad jau nereikės... ką žinau, eisiu turbūt padaryt kokių vokiečių ar prancūzų k. pratimų:S bandau visaip atsitraukt nuo knygų, bet anksčiau ar vėliau grįžtu namo gi:D

Žinutė parašyta: 2010-06-18 15:51:28 | Nuoroda

O kaip,beje, dėstytojai?

Žinutė parašyta: 2010-06-18 19:14:35 | Nuoroda

Dieve,prašau,atsiųsk mano darbui fainus vertintojus:S Tokias dvi jaunas (palyginti) provincijos moterėles, nelabai ką gero mačiusias savo mokykloj, ganėtinai šiuolaikiškas ir po pietų pertraukos kad taisytų, smagios nuotaikos;)

Bet su siaubu pamenu,ką mūsų mokytoja yra pasakojus apie vertintojus, na, ji juos ruošia, seminarus veda ir pati vyriausia vykdytoja kažkokia ten. Tikrai,pritariu kažkam viršuj:) , vajetau,kokių būna:o
Jeigu ji pažiūri į įvertintą darbą ir sako,pvz., kodėl čia tik 1taškas už kontekstus,kad neblogi visai, 4 būtų galima rašyt, o jai sako: nu ir kas? Tau rūpi,tu ir taisyk,jei nori., tai man tikrai baisu

Žinutė parašyta: 2010-06-18 20:17:09 | Nuoroda
Smeterling rašė:
zirklūtes. rašė:

Tokias dvi jaunas (palyginti) provincijos moterėles, nelabai ką gero mačiusias savo mokykloj

Patikek ir provincijoje yra gerų darbų

Tai kas be ko, bet šiaip manau,kad ten žmonės malonesni, ir mokytojos turbūt:)

Žinutė parašyta: 2010-06-18 20:27:31 | Nuoroda

Kažkas čia lygino su ankstesnių kurių tai metų tema (The place I like to go to), tai tada buvo daug kas neteisingai supratę ir galiausiai nieko kito neliko kaip tik užskaityt ir tuos darbus,kuriuose buvo parašyta tema The place I would like to go to (na,tikiu,kad daug kas per tą stresą egzamine ir susipainiojo).

Gal ir šįmet taip bus... Bet aš visgi nebūčiau labai rami, jei būčiau parašiusi abstrakčiai. Pati iš pradžių maniau taip rašyti, galvoju, nesąmonė kažkam piršti savo nuomonę ir pan., bet įpusėjus rašinį galvoju- palaaaaa. Čia egzaminas,taip? Kokios dar sąmonės ir logikos nori? :D  Ir parašiau opinion essay, išsakiau savo nuomonę (žodis opinion net paryškintas buvo), pagrindžiau ją, bet galiausiai pateikiau tokį balansą, na,kad nesigautų viskas kategoriškai labai pasakyta.

Žinutė parašyta: 2010-06-18 21:07:27 | Nuoroda

Mhm,sakė, būna tokių,kurie prie kiekvieno žodelio kimba,jie patys tokius "kirviais" vadina:D

Žinutė parašyta: 2010-06-20 16:56:20 | Nuoroda

O aš visą dieną šiandien ravėjau lauke:D

ir nuostabu tiesiog, pamiršti viską. Uodai sukando taip,kad negalvoju apie jokius egzaminus:D Išsiaiškinau net, kuri šiandien diena,ir kad visai nedaug liko laukt rezultatų. savaitė ir trys dienos, oi prailgs būtent tos trys jaučiu:D

Žinutė parašyta: 2010-06-21 18:54:32 | Nuoroda

O, jei žmogus,kuris,matyt, kažką galvojo apie filosofiją , nenusivylė politologija, gal ten ir ne taip baisu:)
Apie dėstytojus, tai turėjau omeny ne ar jie geri žinovai savo dalyko (čia tai turbūt kas be ko), bet šiaip, kaip žmonės?

Žinutė parašyta: 2010-06-21 19:31:15 | Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:

Viliau, mano egzaminų rezultatai spėju bus labai panašūs į tavo - istorija 80-90proc, anglų 95-100proc, o va lietuvių ėmiau mokyklinį iš principo (nekenčiu ir neskaitau lietuvių grožinės literatūros). Šakės, jeigu su tokiais rezultatais negauni finansavimo...

Nu dar priklauso, kiek iš to mokyklinio gausi;) Bet kažin,va,atrodo,kas ta lietuvių, tik 0,2 , bet visgi...O tuo labiau politologija,kur toks konkursas. Neįsivaizduoju,kas ten per genijai susirenka:|

O valstybinio tai be reikalo neėmei, be to,mokyklinis irgi iš lietuvių,ne iš ko kito būna? Kažkaip aš išsiverčiau be jokios ten lietuvių literatūros, išvis mūsų jos beveik nemokė gi:D ir ką. Na,bus matyt:)

Žinutė parašyta: 2010-06-21 19:49:45 | Nuoroda

Nu tai pernai,pripažinkit, buvo sunkus egzas kaip niekad. Nors nežinau, nesprendus aš jų, bet tikrai sunkus. Nieko keisto,kad sunku buvo daug balu surinkt.

o šįmet.....na taip, šįmet šiaip įdomus toks :D

Žinutė parašyta: 2010-06-21 21:29:31 | Nuoroda

Hmm, dėl tų perspektyvų, tai manau perspektyvus yra žmogus, o ne studijų programa. Nors gal taip,aš naivi ir nieko neišmanau, kaip kad galima suprasti iš mano mamos dūsavimų kalbantis apie tai,ką galėčiau studijuoti:D ir tėčio kalbų tokių,kad panašu,kad jis manęs išsižadėtų,jei bent jau ne teisę studijuočiau (ir taip jau tragedija,kad laikau TOKIUS egzaminus- lt,eng ir istoriją) :D Bet kas man;D Nors skaudu kartais. Neseniai mano mam susiskambino po kokių 20m su kursioke buvusia.Ir šnekas ten apie vaikus,ana klausia,ką studijuosiu. Sako,kad dar nežinau. Ir ji iškart patarė man studijuot buhalteriją, nes 'visad paklausi ir perspektyvi'. hrrrr. net nepaklausus,gal kartais matematikos nė niek nemoku,o gal aš genijė fizikoj kokioj,o gal piešiu kaip van Gogas.  Vis tos 'perspektyvos',žinoma, jos tik ekonomikose ir teisėse;)

Sėkmės tiem,kurie visgi drįsta neklausyt tų nelemtų žinovų ir patarėjų;)

O aš norėjau kai ko paklaust. Nu gal tai labai kvaila ir elementaru,bet gal atleistina,kaip ne itin svarsčiusiai apie filologijas visokias:) Kuo skirias lingvistika ir filologija? Vis galvojau- na,kalbos,tai filologai. Neseniai aptikau,kad esama tokių dalykų,kaip pvz 'lingvistikos bakalauras'

Žinutė parašyta: 2010-06-21 21:44:50 | Nuoroda

Ammm,ką daryt?

Nenoriu į jokias pedagogikas. Bet draugei bv kažkas neaišku su prašymo pildymu ir aš pasibandžiau pas save įrašyt vpu psichologiją. Na ir įrašiau, neina ištrinti:D Ta prasme,išbraukiau pasirinkimą,jo nėra pareiškime, bet liko apačioj motyvacinis testas kad reikalingas ir pan.

???

Žinutė parašyta: 2010-06-21 22:35:23 | Nuoroda
Aifaa rašė:
zirklūtes. rašė:

Ammm,ką daryt?

Nenoriu į jokias pedagogikas. Bet draugei bv kažkas neaišku su prašymo pildymu ir aš pasibandžiau pas save įrašyt vpu psichologiją. Na ir įrašiau, neina ištrinti:D Ta prasme,išbraukiau pasirinkimą,jo nėra pareiškime, bet liko apačioj motyvacinis testas kad reikalingas ir pan.

???

aš taip esu bandžiusi prirašyti pedagogines studijas ir man viskas gražiai pasinaikino:) pasitikrink ar tikrai pašalinai tą punktą, jei taip,tai nebeturi būti jokio motyvacinio:)

Nu tikrai tikrai tikrai

Žinutė parašyta: 2010-06-21 22:45:29 | Nuoroda

Pagalvojau, viskas. Nuo pat nelemtos birželio 4 slėpiau egzamino juodraštį padėjus giliai ir negalvot stengiaus. Bet dabar galvoju,gana,nebe maža:D
Kadangi užduotys ne tokios,kad atsiverti knygą ir pasižiūri,kas buvo neaišku...o skauda širdį iš naujo nagrinėt viską...ir kaži ar ką naujo berasčiau:/ Gal kas turi kokius patvirtintus ats? mokytojų? 44,48,50,52,54,55? (tie suvienijimai...ne be reikalo prieš egzaminą kibus rimčiau į kartojimus taaaaip sunkiai juos prisiverčiau išmokt:D)

Žinutė parašyta: 2010-06-21 23:08:58 | Nuoroda
živilė rašė:

Gal kas zino, kiek klasiku priima siais metais? Kol kas atrodo, kad labai moteriska grupe susirinks;)

Jei vaikinų noris, ne filologijoj jų rasi