Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:33:00
| Nuoroda
Linksma pagalvojus,kad niekas neapeliuotų,juk kai jau per mažai (pelnytai ar nepelnytai), visiems pikta:) Bet suprantu. Aš nelaikiau matematikos, netgi galvoju,kad 20 taškų ten prarasti nėra tiek daug...na nežinau tikrai apie ją:) bet va su lietuvių man panašiai yra. Niekad neskyriau jai dėmesio didelio, paskutiniais metais išvis šm buvo, rašinį parašiau-aiiii, suvokimą irgi panašiai, o štai gavau tikrai gerai. Bet apeliacijos nerašysiu:) Gerai,lietuvių,visi žinom,yra lietuvių, mistika. Bet jei va istorijos dabar gaučiau tuos 98,kaip sakei, tik džiaugčiausi ir dėkočiau likimui, na, gal krimstelėtų sąžinė: gal supainiojo rezultatus ir koks pirmūnas dabar verkia,gavęs per mažai? Bet apskritai niekam net nesakyčiau,kad tikrai čia kažkas supainiota. Per daug mano galvoj sukas raidės vu tspmi vf;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:41:59
| Nuoroda
Aš tai mąstau apie mokymą, ypač požiūrį į pedagogus šiandien, ir baisu net pagalvoti, kas laukia mano vaikų, nes viskas tik blogyn. O švietimas,manau, yra visuomenės pagrindas, nuo čia viskas ir prasideda. Negalima taip jo apleisti:/ Pagalvojau apie visokius moksleivių parlamentus ir pnš...įdomu,ką jie veikia. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:49:15
| Nuoroda
Ta formulė aukštųjų mokyklų tinklalapiuose turi būt kažkur. Nepasitikėkit studijos.lt skaičiuokle, aš pagal ją maniau,kad į sociologiją stojant matematika nebūtina:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:58:35
| Nuoroda
šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:22:50
| Nuoroda
Elektromagnetiniai dalykėliai man visad mistika buvo, išvis, fizikoj man patiko apie kosmosą ir reliatyvumo teoriją,o visokios elektros,varžos, įtampos, dešiniųjų kumštelių taisyklės...:D Betgi Rojau, čia nuostabu, įmanomas tas variklis ar ne, bet šiaip nuostabu,kad tai darai. Ot pamatytų tai nec'o galvos, betgi ne, mokiniai jiems- statistiniai vienetai, na, o mokyklose- krepšeliai. Tai tenka taikytis ir pateisinti tuos vardus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
23:55:36
| Nuoroda
pakeleivė rašė:
Be galo suzaveta AS:) mastymu. Kaip dauguma iki sio nesupranta esminio dalyko- juk yra akcentuojama ir gincijamasi,jog tos pacios klases mokiniai, pas ta pacia mokytoja gavo neadekvacius ivertinimus- tas kas mokesi samoningai - gavo labai zemus ivertinimus valstybinio egzamino metu, o tas , kas iki siol nezino Petras Cvirka kokio laikotarpio rasytojas gauna arti 80-90....Nelyginkite visu liceju, gimnaziju, rajoniniu mokyklu ir tu proporcijos procentu. Dar karteli- tomis salygomis besimokę, rodę per pamokas savo zinias- gavo skirtingai metiniame ir dar skirtingiau- atvirksciai- per egzamina. Ka , jie mokykloje specialiai nesuvoke koks rasytojas kokio laikotarpio ar pries klase ir mokytoja vaidino? Nekalbu apie rastinguma...... Aš nežinau,kas yra Cvirka. Na maždaug , bet pavyzdžiui iš tų dvidešimtkažkelių autorių sąrašo egzaminui net ne visus skaičius, tik kas įdomiau buvo. Ir gramatikos taisyklių nemoku.Ir interpretacijos nerašius. Nežinau,kaip kiti iš mūsų grupės, bet kažkaip mūsų per pamokas ir nesistengė mokyti teorijos,o labiau diskutavom, nagrinėjom visokias temas, rašinių struktūros mokėmės kažkiek ir šiaip gan maloniai leidom laiką. Nes davė mums mokytoja suprasti,kad neišmoksi tam egzaminui vis tiek nieko:D O jį dauguma išlaikė virš 90. Tiesiog visad reikia mokėti prasisukti kažkaip, vieni sugeba,kiti ne. Kas negerai, lietuvių egzamine turi mokėti rašyti, o kaip tą daryti, neparašyta nei vadovėliuose,kiek skaičiau juos, nei konspektų knygose, ir net jei iškalsi Cvirkos kad ir visą biografiją, neišmoksi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
00:02:09
| Nuoroda
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:37:26
| Nuoroda
su istorijos 74 (kaip?iš kur? negali būt) nuplaukė mano politologija vu. vdu gal dar, nes lietuvių 100 turiu ir anglų gerai tikiuos (nors istorijos irgi tikėjaus,ir va tau siurprizas). Kvailas vaikas aš, su tokiu istorijos balu niekas nestoja į jokias politologijas. išvis,tik į filologyną kokį slėptis:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:52:10
| Nuoroda
Tai joooo,bet. Tiesiog---- Dėl ko nervuojuos ir žliumbiu, tai tik dėl to,kad tikėjaus geriau. Na man visad prikiša,kad 'sakai bus blogai,o pasirodo, labai gerai', bet šįkart atvirkščiai. Galvojau gauti 10 balų (bent jau) daugiau, o jei laiminga diena, tai ir virš 90. Gal kas nors ats turit? Nes galvoju,gal apeliaciją duoti,bet prieš tai reikia išsinagrinėti viską. Jetau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:08:10
| Nuoroda
Kas nors ats turit gal ir negailit pasidalint? Mąstau truputį jei ne apeliaciją,tai šiiap noriu pasižėt,už ką man šitiek;( |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
22:33:29
| Nuoroda
Alanas rašė:
Na Politologija VDU man vel pradeda sypsotis po istorijos 100-tuko ) Ale tu nerealus. Dėl istorijos. Geras jausmas,arne? Va čia pavyzdys,kad reikia kažką daryt su lietuvių egzaminu,kad visoki va labai gudrūs vaikai gauna tiek. Nu gal susitiksim Kaune, nors ir kaip aš to miesto nemėgčiau:/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
18:22:57
| Nuoroda
Tai čia teisė. Jei dėl VU,tai jei anglų bus geriau nei istorija ir lietuvių,į mokamą turi patekt:) į VDU tuo labiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
21:06:56
| Nuoroda
Nesuprantu,kodėl baluskaiciuokle,lt rezultatas kitoks,nei aš susiskaičiuoju...? Ar visiems jis gaunasi mažesnis?.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
18:57:43
| Nuoroda
Nesuprantu, rašyk,kaip tu tikrai nori. Aš kuo daugiau klausiu patarimų,tuo man labiau maišos viskas:D Kaip man vakar-vėlgi,patarė- svarbiausia tvirtai žinoti,kur stoji, kodėl stoji, ko iš to nori. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:02:30
| Nuoroda
Sako,jokių. Ai,man pokum. Aš rasiu;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
12:01:32
| Nuoroda
Vajėzau,tai bent atsitaškiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
20:24:49
| Nuoroda
Šaunu, Migle;) Mano kb mažas. Svarstau, ar būt naiviai ir vis tiek rašyt pirma vf, po to vnf:D Ai,rašysiu, mano prašymas kitu atveju būtų kraupiai tuščias:/ Vis skaičiuoju,kiek jau paduota prašymų. Na ir atrodo, jau paduota daugiau nei išvis buvo anąmet. Reiškia, bus arši kova ir kad kb reikės nemažo. Visgi dalykas,kuris mane neramina labiausiai, labiau negu kažkada egzaminų laukimas, laikymas, nežinia dėl rezultatų- ar tikrai teisingai renkuosi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
21:57:41
| Nuoroda
Indreele rašė:
jau beveik atsigavau ir galiu papasakoti yspudzius tai vat pirmiausia oficiali dalis kaip visada, pilnas glebys geliu, daug fotoaparatu is sonu ir artimiausi zmones salia veliau klube LUNA prasidejo balius su tevais ir mokytojais iki 10val sedejom plepejom, gurksnojom ir pns, po 10val scenoje REBELHEART, o nuo 12 iki 5 ryto RADISTAI!! Buvo nuostabu, saules ejome sutikti ant tilto, bet buvo apsiniauke tai nelb mes ja ir mateme kartociau ir kartociau toky baliu RJG! RJG! OOoo taip. Šėėėlom. Gaila,kad išleistuvės tik kartą gyvenime:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
17:33:30
| Nuoroda
Rytoj reikės eit į savivaldybę, nenoriuuuuu tikrai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
17:41:50
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
Tadas Blinda rašė:
Indreele rašė:
jau beveik atsigavau ir galiu papasakoti yspudzius tai vat pirmiausia oficiali dalis kaip visada, pilnas glebys geliu, daug fotoaparatu is sonu ir artimiausi zmones salia veliau klube LUNA prasidejo balius su tevais ir mokytojais iki 10val sedejom plepejom, gurksnojom ir pns, po 10val scenoje REBELHEART, o nuo 12 iki 5 ryto RADISTAI!! Buvo nuostabu, saules ejome sutikti ant tilto, bet buvo apsiniauke tai nelb mes ja ir mateme kartociau ir kartociau toky baliu Va čia tai išleistuvės!!!. Pzzz RADISTAI.... Na nemanau kad radistai tinkami isleistuvem, labiau simtadieniui kaip akd buvo pas mus, nes jie vulgarumo tikrai nestokoja, o isleistuves man tai tokia biski ramesne svente turetu buti na bet kas tiesa tas nemelas, pralinksmina radistai, tik viskas labai vulgaru, bet nesakau kad tai labai blogai na o pas mus sendien isleistuves ves ramunas cicenas manau bus smagu ))) Nu pas mus kažkaip labai tiko, ir čia kas kaip supranta vulgarumą,žinoma. Neįsivaizduoju, kaip būtų buvę per šimtadienį, kada mokiniai, tėvai ir mokytojai buvo kartu... O per išleistuves jie dauguma buvo kitoj patalpoj ir retai pasirodydavo išvis;) Nežinau, nepatiktų man išleistuvės su verksmais ir graudžiom kalbom apie gyvenimą. Nors jos apskritai buvo kiek ramesnės nei šimtadienis.. |