Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:26:17
| Nuoroda
pagaliau blemba. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:52:39
| Nuoroda
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAnenenenenene taip taip taip nejaugi tikrai netikiu sapnuoju, VU TSPMI!!!! vnf, bet argi tokiems kvailiams vf duoda;) Dabar tikiuosi, viskas bus ok ir viltys pasiteisins ir visokie blogi atsiliepimai,kurių teko išgirsti- na,kad man viskas čiki bus:) Myluoju visus visus visus kolegas VU ir VDU ta proga |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:02:18
| Nuoroda
O tu visgi į vf ar ne vf? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:15:29
| Nuoroda
vaa,bendro likimo mes |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:29:10
| Nuoroda
Cartman rašė:
18,44 whoa, praslydau aš. Ką dabar studijuosi? Jei ką, dar magistrantūroj gal kaip nors.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:11:51
| Nuoroda
Aš irgi tikriausiai. Nesinori, žinoma, bet gal taip geriau bus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:12:51
| Nuoroda
Galvoju, būt patogiau internetu pervesti pinigus. Bet kažkaip man atrodo,kad ta atspausdinta ataskaita ar kas ten yra tokia...nežinau, nepatikima:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
17:10:39
| Nuoroda
Uncle_Sam rašė:
Didelis DĖKUI lamai, ir Lietuvos švietimo ir mokslo ministerijai už "garantuotą" ateitį. Kažkas minėjot sprogdinimą? I'm in. Jooo, vis tiek ateities mum nėra:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
18:22:50
| Nuoroda
O mat kaip,galvojau, univeras jį padaro, nu tvarka kaip su kokiu moksleivio pažymėjimu:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
20:41:50
| Nuoroda
Tai kaip tada su paskola? Ją išduoda spalį gal. tai išeina,jog negalima imti paskolos?:D Šiaip man atrodo,reikia rašyti kažkokį prašymą, kad nukeltų įmoką už studijas kažkuriam tai laikui. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:09:17
| Nuoroda
:D Šiaip va,tik ką radau,kad galima nukelt įmoką už rudens semestrą iki gruodžio pirmos. Klausimas,kaip rašyt tą prašymą dekanui.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
10:00:10
| Nuoroda
Sveikinu visus, įstojusius į oc,manau, čia stojo tie,kurie tikrai norėjo ir labai šaunu,jei įstojot:) Pagalvojau tik ką, kaip smagu jums, tokios mažos grupės,jaukiai labai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
10:10:36
| Nuoroda
Na,suprantu,kad labai pikta, ir galima visokių teorijų sugalvoti. Aš irgi sienom lipau, kai visi šampaną jau gėrė už savo vf vietas, o tu ką,laukti turi iki nežinia kada. Bet ramiai, čia nepasispardysi:) Bet išsižiojau pamačiusi,kiek sumažino medicinoj vf vietų. Galvojau, jei socialiniuos mažina, tai taip ir reikia, padarys daugiau vf vietų kokioj medicinoj ar kitur. Matyt, per brangiai medikai kainuoja:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:51:12
| Nuoroda
kam galiu parašyt,kad ir mane priimtų? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:54:18
| Nuoroda
EmilijaG rašė:
Sveiki! as taip pat istojau i VU politikos mokslus, labai noreciau susipazinti su busimom kursiokem(-ais)!:) mano facebook'as: Emilija Giedraitytė, Skype: Emilija848, pridekit ir mane i konferencija:))p Marijampolė? Jėga, mes jau trys, kiek žinau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
22:54:20
| Nuoroda
EmilijaG rašė:
oo kaip faina! ) as is astuntukes, o tu? Rygiškių:) Vuhuu, Marijeeempolė |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
23:15:02
| Nuoroda
Su lietuvių perlaikymu geriau nerizikuok, gal gausi 100, o gal ir vos kelis procentus;) Man taip pat yra, na,tik pinigai mažesni. Ir kadangi aš ten labai noriu, imsiu paskolą tikriausiai. Nenoriu tokios naštos mamai:/ O jau su grąžinimu gal ir susitvarkysiu, jau geriau man ta našta vėliau kažkada, negu jai dabar plėšytis,kad matai panelė būtent vu galėtų studijuot, nors kitur galėjo laisvai į vf įstot:) Gal tau gali būti kiek kebliau, nes juk medicinos sritis, nesidomėjau labai,bet mokslai trunka ilgokai, o bankai reikalauja iškart po metų po studijų baigimo (taip suprantu, 1 pakopos) pradėti grąžinti paskolą. Na bet gal tau pavyktų vėliau į vf pereiti, labai tikiuos:) Tik va,nuėjau į banką, kažkokie nepatikimi jie man, miglotai šneka, nieko konkretaus. O internete irgi nieko aiškaus... Sėkmės tau, jei tai tavo svajonė. Gal aš jauna ir naivi, bet man atrodo,kad reikia stengtis svajones įgyvendinti, vien tik kad...ai, nepradėsiu beletristikų:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
12:14:41
| Nuoroda
O tai mums visiems nebus kokios kūno kultūros ar pnš? Nes iki šiol būtent dėl jos ir reikėjo tos pažymos |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-01
19:17:09
| Nuoroda
oi čia šizofreniku laisvai gali patapt po tokios vasaros. Šiaip, pratęsiant, manau, jei daryti, tai daryti kaip reikalas. Tokia vargana peticija tikrai jiems vienas ir tas pats. Galvoju, kam yra mokinių parlamentas? (apart to,kad organizuoja kažkokus susitikimus, kuriuose nutaria, kad reikia toliau juos organizuoti ir tai turbūt visa veikla:)) Klaipėdoj po lt egzo darė kažkokią peticiją, kad ten egzas negerai sudarytas ir pnš. Ir nuplaukė visa idėja, pamiršo. Pasirašyčiau, bet už realų dalyką, kuris, žinau, kažką pakeis. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-04
19:21:02
| Nuoroda
Istorija labai labai gali daug ką pakeisti. Aš neįsisąmoninau to kažkaip iki stojimų, visi egzai man buvo daugmaž vienodai reikšmingi, bet paskui supratau, kad istorijos balas yra dvigubai reikšmingesnis už anglų ar lietuvių. Anglų 100 lygus tik 50 iš istorijos, taigi:) |