Vartotojo 5thseason pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-03-19 15:04:08 | Nuoroda

Sveiki, konkurentai.. (:
Va ir man teks paragaut istorijos egzamino duonos.. Na mes dabar einame šaltajį karą.. Ir kiekvieną savaitę rašom tai iš senovės visos, tai iš viduramžių ar naujųjų laikų.. Kažką prisimeni, pakartoji, o būna užkabini ir neliesto ko. Čia kažkas minėjo, kad nebebus Senovės kažkurios dalies, nežinau kaip jum, na bet man atrodo pražūtinga imt ir numot ranka... Vis dėlto gi viskas prasideda nuo būtent senovės ir lipa pakopom iki mūsų laikų.. Kaip namą pastatysi be pamatų? (;

Žinutė parašyta: 2010-03-21 20:35:31 | Nuoroda
bambukaz rašė:
5thseason rašė:

Sveiki, konkurentai.. (:
Va ir man teks paragaut istorijos egzamino duonos.. Na mes dabar einame šaltajį karą.. Ir kiekvieną savaitę rašom tai iš senovės visos, tai iš viduramžių ar naujųjų laikų.. Kažką prisimeni, pakartoji, o būna užkabini ir neliesto ko. Čia kažkas minėjo, kad nebebus Senovės kažkurios dalies, nežinau kaip jum, na bet man atrodo pražūtinga imt ir numot ranka... Vis dėlto gi viskas prasideda nuo būtent senovės ir lipa pakopom iki mūsų laikų.. Kaip namą pastatysi be pamatų? (;

Matei naują istorijos programą? Nematei. Tada nueik ir pažiūrėk. O ten aiškiai parašyta, kad nėra tarpuupio. Viskas prasideda nuo Atėnu ir Romos.

Oi, ta Tavo istorijos programa jau nuo metų pradžios pas mane guli ir vartyta ne kartą. Mintį pagauk apie ką šneku.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 15:22:28 | Nuoroda

Sveiki! Turiu opų klausimą. Kas geriau Teisė Ir Penitencinė Veikla ar Teisė ir Policijos veikla? Kiek teko domėtis, tai pirmasis variantas daugiau tinkamas su teisininko ateitimi, o antrasis krypsta konkrečiai į policijos veiklą. Tikiuosi daugiau informacijos iš studijuojančių ir žinančių apie tai. Ačiū. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-14 19:34:02 | Nuoroda

Ooo, kiek Jūsų čia daug! :) Na va, pildydama prašymą ir suabejojau ar tikrai noriu gryną teisę studijuoti... :))) Man viskas įdomu, toks žmogus esu... O kas liečia "CMEK" tai abejoju ar praeičiau, ypač kai tokie konkursai... :) Teko net matyti, kad šiemet visi veržiasi labiau į tą Teisę ir policijos veiklą, nei į penitencinę... Na žinot apsukot protą! :D

Žinutė parašyta: 2010-07-14 21:06:31 | Nuoroda

Va va šitą ir aš girdėjau, kad gali būti paskutinis nevykėlis tik turėk sveikatą kaip jaučio. :))) O tarp nevykėlių nelabai ir norisi sedėti. O šiaip mokytis įdomu? Na ir laisvo laiko šiek tiek bent yra? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-15 12:18:28 | Nuoroda

Iš vis būtų labai įdomu sužinot, koks buvo paskutinis balas vf anais metais :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:49:58 | Nuoroda

Jėga, MRU teisė!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:37:20 | Nuoroda

Sveiki, kolegos! :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:43:21 | Nuoroda

Norintis padraugaut brūkštelkit į veidaknygę - arba į skype - kristinute4477 :)))

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:51:43 | Nuoroda

Sveiki, na nerandu jokios konkrečios temos apie MRU barakus. Norėčiau paklausti, gal turit, kokios informacijos, jų būklę, ar sunku apskritai juos gauti? Iš anksto ačiū :)