Vartotojo SarzzeR pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-01-16 18:02:20 | Nuoroda

Sveiki,

2010 metais laikysiu egzaminus ir jau dabar maždaug žinau kur "lysiu". Norėčiau patekti į KTU teikiamas studijas, tiksliau į "Žiniasklaidos informacines technologijas" arba "Multimedijos sistemas". Tačiau pastebėjau, kad visos(gal ir klystu) studijos moko programuoti(C++ ir t.t.), o aš jau senai žinau, kad aš ne koks programeris. :D Todėl kažkaip kilo klausimas: Ar KTU yra studijos be programavimo?

Planuoju laikyti: Metematikos, Lietuvių, Anglų k. Informatikos ir Istorijos valstybinius egzaminus. Ir norėčiau studijuoti Flash ar 3D grafiką. Tik nežinau ar KTU tai leidžia? O gal yra kokių kitų universitetų ar kolegijų? Ačiū

SarzzeR

Žinutė parašyta: 2010-02-06 15:21:42 | Nuoroda

Sveiki,

Įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę, pamąstymus, atsiliepimus ar palyginimus dėl mokslų Lietuvos ir užsienio universitetuose. Jų pliusus ir minusus. Pats dabar galvoju apie stojimą į užsienio universitetą, multimedijos bakalauro studijas.

Šarūnas.

Žinutė parašyta: 2010-04-17 17:36:30 | Nuoroda

Sveiki,

Labai norėčiau kur nors studijuoti Grafikos dizainą, bet kur tik žiūrėjau, visur reikia dailės stojamojo agzamino, kurio svertinis balas milžiniškas. O kas dar geriau aš Dailės egzamino nepasirinkau, paprasčiausiai aš ne koks dailininkas. Norėčiau sužinoti ar kaip nors vis tiek galėčiau patekti į gražinio dizaino studijas?

Dėkui, SarzzeR

Žinutė parašyta: 2010-05-16 13:13:22 | Nuoroda

Būtų visai neblogai, jei nereiktų laikyti to dailes egzo stojant į Kauno kolegiją. :) O ką manot apie užsienį, gal ten geriau stodijuoti grafinį dizainą?

Žinutė parašyta: 2010-05-23 01:01:31 | Nuoroda

Sveiki,

Man įdomu pasidarė kaip ten yra su tom Žiniasklaidos informacinių technologijų studijom? Lyg tik pernai ši programa startavo, tad gal yra ten besimokančių, kurie galėtų pasidalinti įspūdžiais? Ir dar, ar nelaikant informatikos egzamino, galima įstoti į KTU if fakultetą? Dėkui.

Žinutė parašyta: 2010-05-24 07:35:12 | Nuoroda

Sveiki,

Netyčia radau VDU tinklapyje naują studijų programą - Interaktyvus tinklo dizainas, bet dar jokios informacijos apie ją napateikiama. Tiek kiek paskaičiau internete, pvz. lrytas.lt, tiek ir žinau apie šią naują studijų programą. Gal kas iš VDU žino daugiau? :) Ačiū

Žinutė parašyta: 2010-06-05 10:13:38 | Nuoroda

O kokie pagrindiniai dalykai yra mokomi šiose studijose? Pvz.: Matematika, Informatika ir pan. Be to, kas labiau akcentuojama: praktika ar teorija?

Žinutė parašyta: 2010-06-06 13:06:21 | Nuoroda

Sveiki,

Nebežinau kur stoti, tad klausiu: ar yra kokia specialybe su kompais, kur nereiktu daug matematikos, ar labai gero piesimo? Dėkui.

Žinutė parašyta: 2010-06-08 23:24:34 | Nuoroda

Sveiki,

Tiesiog įdomu kur galiu "įlysti" išsilaikęs: lietuvių, istoriją, matematiką, anglų ir biologiją? Dar kai kurių egzminų rezultatų neturiu, bet manau, kad pavyks išlaikyti visu paminėtus egzaminus. :) Dėkui.

Žinutė parašyta: 2010-06-09 09:45:50 | Nuoroda

Na aš nesiikiu visus egzaminus išlaikyti max. :) Tai jau būtų per daug optimistiška :D Manau, kad lietuvių gausiu 50+, istorija 70-80+, matematika, net baisu spėt., anglų 70-80+, ir biologija 50+

Tai kur jūsū manymu galiu ketinti įstoti? Nesvarbu ar tai univeras, ar kolegija. Bei VF, ar ne VF.

Žinutė parašyta: 2010-06-09 12:41:22 | Nuoroda

Aš prieš kokius metus žinojau, kad noriu savo ateitį sieti su kompiuteriais, bet viskas pasikeitė dėl tos pačios matematikos. Man ji tiesiog nėra miela. Buvau susidomėjęs grafiniu dizainu, bet vėl gi, kai paišyti nemoki, net neverta ten eit. Gerai, gal ir įsočiau į kokią kolegiją, bet nemanau ar gaučiau VF, o mokėti ~ 8 tūkstančius litų - ne mano kišenei. Tad taip ir atsidūriau kryžkelėje... Siūlykit viską, gal rasiu kas man patiks :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:23:44 | Nuoroda

Man manau tikrai apsimoka teikt apeliacija, nes sako, kad neišlaikiau, bet aš tuo netikiu. Be to vykditoja mano koda ne į tą vietą prilibdė, tai ir tas galėjo prisidėti. Teks eit laikyt mokyklinio. Ir tikėtis geriausio iš pertikrinto valstybinio egzamino :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:06:41 | Nuoroda

KK multimedijos technologija, I VF Gal kas dar ten pat?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:20:14 | Nuoroda
Metal Face Doom rašė:
 kai veši dokus į univerą, tai taip tave ir priims

O is kur zinot termina iki kurios datos vezti tuos doc''us ir kokiu tiksliai reikia?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:23:35 | Nuoroda

KK multimedijos technologija. Gal atsiras bent vienas ten pat įstojęs? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:43:11 | Nuoroda

Multimedijos technologija :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 23:24:00 | Nuoroda
linxmute rašė:

turizmo ir viesbuciu vadyba :)

Aš ten kaip ir norėjau, bet nepatekau... Gal ir gerai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 00:42:54 | Nuoroda

Gal zinot kokius dokumentus reikia tureti pries einant pasirasyti sutarti?

Žinutė parašyta: 2010-07-25 01:11:49 | Nuoroda
linxmute rašė:

pasa arba kortele, atestata, nuotrauka ir mokeimo ceki..

ir kopijas... va http://www.kauko.lt/stojantiesiems/atmintinestojanciajam10.pdf

Dėkui už info :)

Žinutė parašyta: 2012-08-04 09:39:57 | Nuoroda

Sveiki,

Gavau kvietimą studijuoti KK multimedijos technologija vf I studijų specialybėje. Kai domėjausi 2010m., tai pagrindiniai mokymosi balai buvo matematikos ir fizikos. Vien dėl to ir neėjau ten mokintis. Gal kas pasikeitė šiais metais? Ar verta man ten eiti, kai su matematika neturėjau nieko bendro 2, o su fizika 4 metus?