Vartotojo katė pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-01-17 12:05:27 | Nuoroda

Laikau ir aš chemiją ;S Nors šiaip jaučiuos pamokose tvirtai, uždavinius sekas geriausiai spręst, bet žiūriu kad egzamine labai daug ir tos teorijos.. O jos kaip tik aš nelabai moku ;D Bet yra kur tobulėt :)).

O kur jus kiti žadat stot? visi su chemija?

Žinutė parašyta: 2010-01-17 22:25:09 | Nuoroda
O man organinė visai nieko, kažkaip sueina.. Va žinau kad tikrai reikės isimt visus tuos reagentus ir reakciju požymius, manau kad egzamine tas tikrai bus..

Gal kas i VU stosit? 
Žinutė parašyta: 2010-01-19 20:06:59 | Nuoroda

Jau kurį laiką buvau apsisprendus VU imt 1,nr. biochemija 2 -chemija, bet dabar vis labiau dvejoju, bijau kad reikės pastoviai prie knygų biochemijoj sėdėt. tad dabar mąstau , gal butu visai įdomu Restauravimo ir konservavimo chemija. Gal kas daugiau apie šią specialybę žinot? Gal iš pažįstamų kas studijuoja?

Žinutė parašyta: 2010-02-12 18:22:54 | Nuoroda

Biochemija kolkas gali studijuoti tik VU, jei šiemet patvirtins - tai ir VDU.

Pati norėjau ten stot, skaičiau labai teigiamų atisliepimų apie studijų kokybę, kitur net užsieny tokio gero bakalauro neparuošia kaip VU.

Pagrindiniai dalykai turėtų būti Chemija ir Matematija ( biologija ir fizika nėra būtina, tačiau į studijų programą įeina, tad manau būtų protinga pasiimti bent B lygį.)

Kiek pasakojo litexpo parodoje studijos įdomios, tačiau įstot ( ypač į  nemokamą vietą) nėra lengva . Beto turi domėtis daugiau biologine chemija, tai ne vien tiksliukų mokslas.

Visa info čia tik apie VU, VDU programos dar neskaičiau, nesidomėjau.

Žinutė parašyta: 2010-02-22 17:38:12 | Nuoroda

Konservavimo ir restauravimo chemija VU :))

gal yra bendraminčių?

Žinutė parašyta: 2010-03-11 16:33:49 | Nuoroda

Laikau Lietuvių, matematiką, anglų, istoriją ir chemiją :)
Žinutė parašyta: 2010-06-17 13:18:28 | Nuoroda

ar yra šiemet planuojančių stoti į VU chemijos fakultetą? kurią specialybę rašysite 1 numeriu?

Žinutė parašyta: 2010-06-22 20:47:41 | Nuoroda

O niekas nežada į konservavimo ir retauravimo chemija stot?

Kažkaip niekur negirdėjau iš čia kad kas stotų ;D tikiuos nebučiau viena ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 01:36:44 | Nuoroda

Gal žinai kuo skiriasi pagrinde biochemija ir konservavimo ir restauravimo chemija.? Į kurią labiau verta stoti? Kokie abiejų pliusai ir minusai?

Ar yra gaunančių ten stipendijas?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:58:55 | Nuoroda

97 chemijos :))) žiauriai džiaugiuos :)))))

Žinutė parašyta: 2010-07-08 09:28:09 | Nuoroda
ji112 rašė:
katė rašė:

97 chemijos :))) žiauriai džiaugiuos :)))))

svekinu, lankei kazka papildomai chemijos? :))

Ne :) pakako kiek pati pastangų idėjau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-10 11:07:04 | Nuoroda
fadeless rašė:

Gal žinai kuo skiriasi pagrinde biochemija ir konservavimo ir restauravimo chemija.? Į kurią labiau verta stoti? Kokie abiejų pliusai ir minusai?

Ar yra gaunančių ten stipendijas?

Tikrai labai dideli skirtumai :) pabandyk pasiskaityti čia pačią studijų programą www.chf.vu.lt/studijos/stojantiesiems.php , manau tikrai paaiškės. O kur labiau verta stoti priklauso nuo tavo pačios požiūrio kas yra verta, kadangi kiekvienas renkasi pagal save :) Tiesiog VISIEMS patariu prieš stojant gerai pasiskaityti dalyko studijų programą t.y. pažiūrėti ką mokysies tuos keturis metus, nesvarbu kaip patraukliai skamba specialybės pavadinimas ar kaip vilioja pačio universiteto vardas :) 

Tai va, kad iš tų aprašymų labiausiai noriu į konservavimo ir restauravimo chemiją, bet visi bando mane atkalbėti kad rinkčiausi biochemija, į ja nemokamą turėčiau irgi įstot. Tai ieškau minusų pirmajam variantui, kad atkristu, bet nerandu, matyt teks pasilikt su juo :D

Žinutė parašyta: 2010-07-10 11:10:32 | Nuoroda

Aš orientuodamasi į savo brolį ( kuris irgi yra studentas) tai turėčiau gauti apie 700lt čia su viskuom. Manau užteksiu, bet kokiu atveju , teks verstis kad užtektų, man būtų nelabai malonu dar papildomai prašyt pinigų...

Bet va ką reiks daryt su drabužiais, tai net neįsivaizduoju :DD aš tokia, kaip ir maniake, reiks bandyt slopint savo užgaidas :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 18:02:20 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
katė rašė:

Aš orientuodamasi į savo brolį ( kuris irgi yra studentas) tai turėčiau gauti apie 700lt čia su viskuom. Manau užteksiu, bet kokiu atveju , teks verstis kad užtektų, man būtų nelabai malonu dar papildomai prašyt pinigų...

Bet va ką reiks daryt su drabužiais, tai net neįsivaizduoju :DD aš tokia, kaip ir maniake, reiks bandyt slopint savo užgaidas :D

o barake gyvensi?

Taip ;D Kažkaip net pati noriu barake gyvent, bent porą kursų..

O tu?

Žinutė parašyta: 2010-07-17 14:47:05 | Nuoroda

Konservavimo ir restauravimo chemija VU vf

Biochemija VU vf

Chemija VU vf

Tarptautinis turizmo verslas VU TVM vf

Tarptautinis verslas ir komunikacija (Vilniuje)  anglų kalba vf

Žinau, atrodo juokingai, bet aš net neabejoju kad įstosiu į pirmąja specialybę. Paskutinės dvi apskritai iš lempos šoviau, šiaip kad pilnesnis prašymas atrodytų ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-18 15:56:25 | Nuoroda

Gal žinot, kaip ten yra dėl sutarčių pasirašymo.

Lamabpo rašo kad reikia į univerą atsinešti asmens doc, atestatą ir kitus priedus bei foto nuotrauką. Niekaip neradau info dėl 120lt įmokos. Ar jin mokama po sutarties pasirašymo, ar prieš?

Žinutė parašyta: 2010-07-19 23:04:59 | Nuoroda

Aš taip pat truputį dėl savęs bijau, nes ten kur noriu stot - tik 4 žmonės (įskaitant mane) pirmu numeriu rašė ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-20 13:08:52 | Nuoroda

Gal žinot ar yra būtina nespalvota foto, ar galima ir spalvota nešti?

Žinutė parašyta: 2010-07-22 10:06:51 | Nuoroda

Mano brolis studijuoja šią specialybę, jis jau 3 kursą baigė.

Bent jau man jo studijos atrodo labai idomios, dėstytojai jo kiek sakė tikrai geri o ir paskaitos labai idomios.. Šį dalyką kaip minėjo studijuoji iš malonumo, o ne ieškodamas perspektyvų, tad jeigu kas pastoviai nerimauja, kad baigus negaus darbo - galbūt ir nevertėtų šios srities rinktis, bet ieškoti kažko konkretesnio.

Žinutė parašyta: 2010-07-27 16:02:36 | Nuoroda

Ar yra kas bent į VU chemijos fakultetą įstojo?

Konkrečiai konservavimo ir restauravimo chemija?