Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
22:03:19
| Nuoroda
sveikučiai:) aš ir žadu bendrabutyje gyventi. Manau bus įdomu , vis vien dalis kursiokų ten pat gyvens:) P.s. jūs prašymus dėl bendrabučio gavimo nuvykę su dokumentais pildysite ar atsivešite jau užpildytą?:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
22:18:41
| Nuoroda
labukas:) gal kas žino kokius dokumentus reikia atsivežti į VPU norint gauti bendrabutį? Niekur nerandu, kad būtų parašyta:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
22:33:30
| Nuoroda
NerijaV rašė:
tai turbut kaip ir visur seimos sudeti ir metines pajamas,siaip rasyk laska ar skambink i vpu ir ten pasakys ačiukaz;) bandysim rašyti laiškelį:) šiaip kažkur šiame puslapyje skaičiau, kad lyg ir reikia pajamų šeimos...bet net vpu puslapyje nieko neparašyta apie prašymus dėl bendrabučių:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-03
10:47:54
| Nuoroda
sveiki kolegos:) aš taip pat I ir II etape niekur neįstojau, nes visas vf specialybes surašiau:) neįstojau į vf norimą spec tai dbr per papildomą priėmimą stosiu į tą spec vnf:) klausiau universitete ar vietų dar laisvų yra toj spec tai sakė yra:) tikiuosi papulti:) o jei ne, tai rugpjūčio pabaigoj į universitetą tiesiai nuvažiuosiu ir priims be konkursų į laisvas vietas:) bent taip sakė:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-03
10:56:55
| Nuoroda
Aš tai manau jog dalyvaus tik tie, kurie niekur neįstojo ir tie, kurie nepasirašė sutarčių su universitetais. Juk čia reikės keisti iš pagrindų visas spec, o tie kur dalyvavo I ir II etape nieko nekeis:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-03
10:59:36
| Nuoroda
SuperHP rašė:
virginia rašė:
sveiki kolegos:) aš taip pat I ir II etape niekur neįstojau, nes visas vf specialybes surašiau:) neįstojau į vf norimą spec tai dbr per papildomą priėmimą stosiu į tą spec vnf:) klausiau universitete ar vietų dar laisvų yra toj spec tai sakė yra:) tikiuosi papulti:) o jei ne, tai rugpjūčio pabaigoj į universitetą tiesiai nuvažiuosiu ir priims be konkursų į laisvas vietas:) bent taip sakė:) Tai taip, bet jau vf nebegausi. Tik kazi kaip bus po 2 (jei nepakeite) metu, kai VNF studentai tures galimybe gauti VF, nes tu nebusi dalyvavusi bendruosiuose priemimuose... pagyvensim pamatysim:) manau, kad bus galimybė į vf pereiti po 2 metų:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-09
15:01:57
| Nuoroda
aš čia kolega |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-09
15:07:14
| Nuoroda
ekonomika ir verslo pagrindai būtų malonu susipažinti su grupiokais, rašykit [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-09
16:34:51
| Nuoroda
na kituose forumuose mačiau mūsiškių pasireiškusių |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:07:12
| Nuoroda
sveiki, nuvykę priduoti dokumentų kartu užpildysite ir prašymą dėl bendrabučio;) bent pernai taip buvo vpu:) |