Vartotojo Gintaryte* pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-27 14:30:27 | Nuoroda

Sveiki ;]  aš ir įstojau į socialinių mokslų fakultetą, į administravimą ;] matau jau turėsiu viena kolege ;] beje, gal kas prašėt bendrabučio taikos 20, ten prie avitelos? Gal kas norėtų į bendrą kambarį? ;]

P.S

Bendiko kaina nuo 100-120 lt.  ;]

Žinutė parašyta: 2010-07-27 21:45:24 | Nuoroda
Lina91 rašė:
Gintaryte* rašė:

Sveiki ;]  aš ir įstojau į socialinių mokslų fakultetą, į administravimą ;] matau jau turėsiu viena kolege ;] beje, gal kas prašėt bendrabučio taikos 20, ten prie avitelos? Gal kas norėtų į bendrą kambarį? ;]

P.S

Bendiko kaina nuo 100-120 lt.  ;]

Įstaigų ir įmonių administravimas?

Aha, tas pats;]

Žinutė parašyta: 2010-07-29 15:42:56 | Nuoroda
vaida :))) rašė:
astukee rašė:
raskilar rašė:

Tai kur čia registruotis reikia? :D

o jums nedalino tokiu lapuku su kvietimais i fuxu stovykla, kai atvykot pasirasyt sutarciu? ten nr turi but pasiskambint...

jo man irgi dave toki lapuka kur ir numeris viskas parasyta ir sake kuo greiciau registruotis nes kaip sakei tu vietu nedaug tera :)

As kai klausiau del tos stofkes, kai pasirasiau sutarti, tai sake kad dar net neregistruoja. Kaip supratau registruos tik nuo rugsejo, nes sake kad dar eis per grupes ir klaus kas nori.. Nu zodziu nesuprasi Bet aisku parasyti ir pasiklausti del visa ko niekas nedraudzia

Žinutė parašyta: 2010-07-29 15:47:04 | Nuoroda

Beje, kas pasipraset bendrabucio taikos 20? Butu gerai susipazinti su galimais kaimynais

Žinutė parašyta: 2010-07-29 16:37:08 | Nuoroda
raskilar rašė:
Gintaryte* rašė:
vaida :))) rašė:
astukee rašė:
raskilar rašė:

Tai kur čia registruotis reikia? :D

o jums nedalino tokiu lapuku su kvietimais i fuxu stovykla, kai atvykot pasirasyt sutarciu? ten nr turi but pasiskambint...

jo man irgi dave toki lapuka kur ir numeris viskas parasyta ir sake kuo greiciau registruotis nes kaip sakei tu vietu nedaug tera :)

As kai klausiau del tos stofkes, kai pasirasiau sutarti, tai sake kad dar net neregistruoja. Kaip supratau registruos tik nuo rugsejo, nes sake kad dar eis per grupes ir klaus kas nori.. Nu zodziu nesuprasi Bet aisku parasyti ir pasiklausti del visa ko niekas nedraudzia

Na va, aš šaind. ryte prisiregistravau :)

Tada ir man reikes nesnausti o registruotis, nes i stofke tai tikrai noriu tai aisku susimojuosim

Žinutė parašyta: 2010-08-02 22:12:26 | Nuoroda

Na nejaugi as cia viena busiu is taikos 20 barako?

Žinutė parašyta: 2010-08-03 21:47:55 | Nuoroda
GErnesta rašė:
Lina91 rašė:

As tai i istaigu ir imoniu administravima

kas dar i socialini fakulteta?

Sveiki :) jungsiuosi ir as prie jusu-imoniu ir istaigu administravima :)

Na va, jau tris koleges zinau ;]]

Žinutė parašyta: 2010-08-06 21:54:57 | Nuoroda
raskilar rašė:

Jeigu nuo mano miesto iki ten kur studijuosiu yra maždaug 100km. kažin ar gausiu bendriką bent? :DD

Nuo mano namu iki klaipedos tik apie 35 km tai jei jau tu abejoji man tada be sansu bendika gauti

Žinutė parašyta: 2010-08-11 10:40:56 | Nuoroda
Laimis_zzzz rašė:
GErnesta rašė:
Laimis_zzzz rašė:

imoniu administravimas +++ ;D

O! :)

OOO! ;)  kazkaip ziuriu cia mazai bahuriuku pasireiskia :D reik tiketis bus kam ranka paspaust ;DDD

Kai sutarti pasirasiau, sarase maciau tik viena vyriska pavarde is 20 ;DD bet tu nenusimink, dar antras ir trecias turas buvo, gal atsiras kam ranka paspausti;DD