Vartotojo zhaki pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-01-29 14:51:48 | Nuoroda

Sveiki, labai noreciau studijuoti psichologija VDU, nes jokia kita specialybe netraukia, tik bijau kad galiu neistoti ir tai kelia nerima.. =(  gal galit pasidalinti kiek procentu islaikytais egzaminais istojot ir ar kokie atsiliepimai? ;)

Žinutė parašyta: 2010-01-29 14:55:03 | Nuoroda

sveika <TuNeViena >  as taip pat dvejoju ka daryti del istorijos egzamino.. zinai, pasiskaiciavau kad bent minimaliai ji islaikius (1%) yra geiau negu metinio tureti 10. O jei neislaikai tiesiog raso kaip nelaikyta isviso. Tai manau pabandyti visai verta butu, niekas per galva juk neduos =)

Žinutė parašyta: 2010-02-17 21:38:39 | Nuoroda

Tas tai taip =)  tik tiek privalumas kad atsargai galima turet jei kuri nors blogiau islaikius (anglu ar istorija), pasirinkti rasyti ta kur geiau islaikytas. Bet man kadangi su istorija nelabai kaip, tai pamaniau neverta ir bandyt laikyt ;D pasistengt reikia lietuviu, matke ir angu gerai isilaikyt o istorijos pazymys. Ir as 1 numeriu VDU psichologija rasysiu, labai labai labai noriu istoti, gal kolegos busim jei abiem pasiseks ;) o kaip manai aukstas stojamasis balas bus ar ne? Nes pamaniau daug i uzsienius isvaziuoja studijuot, nemazai i ekonomika, teise, vadyba ir pan. stoja, o psichologija retas rinktusi, nes darbas nelabai garantuotas, labiau stoja pagal pasaukima, tai didesni sansai patekt i vf, bet as taip labai tikiuosi =) o kokioj mokykloj mokaisi?