Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-04-29
14:13:37
| Nuoroda
iškilo man tokia problema. kadangi man nekabai sekasi su užsienio kalba, tai aš egzamino ir nepasirinkau, todėl man yra mažas pasirinkimas į kurią specialybę stoti. tai man nėra jokių galimybių įstoti ten, kur yra reikiama užsienio kalbos egzamino? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-16
17:53:15
| Nuoroda
o kaip ten su pinigų pervedimu universitetams.girdėjau pagal tiek kiek pasirinkai specialybių į tą universitetą (kolegiją) į sarašą, atitinkamai ir kažkiek kainuoja. ar ne? gal galėtumėt plačiau apie tai, ką nors parašyt |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
12:50:56
| Nuoroda
aš kiek žinau, kad geodezija tikrai perspektyvi specialybė |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
15:16:03
| Nuoroda
norėčiau pasitikslinti. gaunant egzamino rezultatus yra rašomi surinkti taškai ir balai. ar taškai yra priskiriami procentams, ar balai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
18:05:17
| Nuoroda
o mokytoja sakė, kad taškai. tai ir susipainiojau aš |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:41:51
| Nuoroda
www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/pakviest%C5%B3j%C5%B3-studijuoti-pri%C4%97mimo-%C4%AFforminimas-0 čia surašyti reikiami dokumentai |
||
Žinutė parašyta:
2012-05-10
16:37:43
| Nuoroda
Sveiki visi, būsimi studentai. Jei dar nenusprendėte kur stoti, norėčiau jums pasiūlyti ŠU, nes manau, tai būtų puikus pasirinkimas. Dauguma renkasi populiariausius Lietuvos universitetus, tokius kaip VU, VDU, o aš esu pasirinkusi (ir jums siūlau) studijas ŠU. Dėl to nė kiek nesigailiu. Čia studentai padeda vieni kitiems, yra Studentų atstovybė į kurią galima kreiptis iškilus problemoms ar klausimams ir kuri tikrai visuomet padės ir patars. Čia – palankios galimybės išmėginti studijas užsienyje, organizuojamos įvairios konferencijos, kuriose galime dalyvauti ir mes – studentai. ŠU dėstytojai sąžiningi, malonūs, kompetetingi, išmanantys ir gerai dėstantys savo dalyką. Yra septyni fakultetai, kurie siūlo įvairiausias studijų programas ir ŠU yra vienintelė vieta Lietuvoje, kurioje yra rengiami optometrininkai |
||
Žinutė parašyta:
2012-05-10
23:04:27
| Nuoroda
pavyzdžiui, kokių atsiliepimų? Labai įdomu. Pasakysiu ar tai tiesa |
||
Žinutė parašyta:
2012-05-11
20:48:40
| Nuoroda
Teisybės tikrai yra. Bet dėstytojai tikrai išmano savo dėstomus dalykus, kai reikia būna griežti, kai reikia būna kantrūs ir viską paaiškina tiems, kuriems ne taip gerai sekasi. Jei lengva mokytis tai juk gerai! Ar ne? Tuomet gali gauti gana nemažą stipendiją. O turėdama aukštesnį stojamąjį balą tikrai įstosi į nemokamą vietą, nes kaip rašei, daug kas įstoja su žemais balais. O tavo pažįstami kurie mokosi ŠU gal nėra patenkinti savo pasirinkta studijų forma, nestudijuoja savo svajonių specialybės, todėl ir yra nusistatę priešingai prieš viską, kas vyksta ŠU. Pavyzdžiui man patinka tai ką studijuoju, tad man ir dėstytojai atrodo kompetetingi, balagano universitete nematau ir džiaugiuosi kiekviena diena. Kas kart su noru einu į paskaitas |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-08
23:42:07
| Nuoroda
Sveikas. aš tau siūlyčiau pabandyti į Šiaulių universitetą stoti (jei dar ne per vėlu). manau, ten galėtum įstoti su bet kokiu balu man atrodo, kad ten yra kažkokia želdininkystės studijų programa |