Vartotojo vavone pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:01:11 | Nuoroda
nanno rašė:

Sveiki,

Nors dabar, verdant aistroms, forumas tiesiog skęsta naujose temose, tikiuosi už dar vieną nesupyksit.

Žodžiu, taip. Stoju į biomedicinos sritį. KB - 18.92. Sąrašas toks: KMU Medicina, VU Genetika, KMU farmacija, VU visuom. sveikata, VU Ekologija.

Ir įstojau į... Ekologiją. Kai pamačiau, patikėt negalėjau. Na gerai, kad į pirmas tris neįstojau - suprantama, bet kaip taip gavos su visuomenės sveikata? Pernai metų balas - 17.32. Kokiu būdu galėjo šitaip sukilti balai?

Ar gali būt, kad čia kokia nors klaida, gal dar nesukelta visa info? Ar yra koks logiškas paaiškinimas, t.y didelis vf vietų sumažinimas ar dar kas nors... O gal jau kur nors žinomi minmalūs '10m. balai?

Ačiū.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:08:14 | Nuoroda
vavone rašė:
nanno rašė:

Sveiki,

Nors dabar, verdant aistroms, forumas tiesiog skęsta naujose temose, tikiuosi už dar vieną nesupyksit.

Žodžiu, taip. Stoju į biomedicinos sritį. KB - 18.92. Sąrašas toks: KMU Medicina, VU Genetika, KMU farmacija, VU visuom. sveikata, VU Ekologija.

Ir įstojau į... Ekologiją. Kai pamačiau, patikėt negalėjau. Na gerai, kad į pirmas tris neįstojau - suprantama, bet kaip taip gavos su visuomenės sveikata? Pernai metų balas - 17.32. Kokiu būdu galėjo šitaip sukilti balai?

Ar gali būt, kad čia kokia nors klaida, gal dar nesukelta visa info? Ar yra koks logiškas paaiškinimas, t.y didelis vf vietų sumažinimas ar dar kas nors... O gal jau kur nors žinomi minmalūs '10m. balai?

Ačiū.

Užjaučiu labai tave ir save,nes mano istorija lygiai tokia pat.. Mano pirmi numeriai irgi buvo susije su medicina ir t.t.,bet as irgi istojau i vu ekologija..Pamaciau ir apsalau.. ir nezinau ka daryt ar stot,ar ne..  Pagal  praeitus metus turejau istot pirmais numeriais,bet...

Apskritai kalbant reiketu streikuot prie nec,prie svietimo ministerijos ir nuluzt bpo(nors ji ir pati uzsilenke ;D) Mano vienam draugui isvis buvo kieta istorija. Jis suzinojo,kad istojo i vgtu mokama specialybe,bet kai nuveze dokus,jam pasake,kad jie suklydo ir jis neistojo..vuhu! daryk ką nori. t.y. stok į užsienį..