Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
22:05:03
| Nuoroda
tiesa pasakius as dziaugiuosi siuo egzu ne, ne del to, kad buvo lengvas ar sunkus. man patiko, kad nereikejo iskaltu datu, sausu faktu, tikrintas supratimas (ir,aisku, teksto suvokimas). mano atvejis bus toks: mazai mokesi ir gavo daug... (tikiuosi ;DDDDDDDDDd ) by tralain----->as ir noriu i kulturos antropologija... bet jus mane cia jau isgasdinot, kad ten neimanoma istoti... ;/ siaip, geresnio pasirinkimo neradau, tai bandysiu ten. sekmes ir kitiems bandysiantiems ten istoti ;]
|
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
12:38:28
| Nuoroda
gal dabar nuskambes labai egoistiskai, net panasiai i Ingridele (nors man iki jos toli toli ;DDDDD ), bet jei rimtai, tai maziau dekit i kelnias. Vietoj to, kad dabar cia nervuotumetes ir siaip saves gailetumes (nors, zinoma, jau niekas nepasikeis) eikit pakvepuot grynu oru.... viskas ateina ir praeina. po egzu juk vis vien visi liksit zmones, o manau, tai ir yra svarbiausia.... ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
17:49:12
| Nuoroda
sveiki, ir as noriu pasidalinti savo ispudziais. :] i matematika ejau ant durniaus (stojant nei pazymio, nei egzamino nereikia), taigi egzaminas pasirode lengvas. ziauriai (nors surinkau tik ~50). dziaugiuosi, nes jau seniai matematikos nesimokau... ;] b lygio uzdaviniai paprastuciai, o paskutinis - butent tiems,kurie pretenduoja i aukstus balus. taigi, sveikinu visus pasimegavusius matematikos egzaminu.. sekmes i geros vasaros! ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
17:56:21
| Nuoroda
tevams is karto pasakiau - i ekonomika(nenoriu gyventi skaiciu pasauly), vadyba (ju visur pilna, ir be diplomo), teise(nemoku kalti, mokytis atmintimnai) tikrai nestosiu. Neidomu, nepatinka. zadu stot i japonologija (pabandysiu... gal istosiu...?), kulturos istorija ir antropologija arba istorija. (neperspektyvu, bet man svarbiau, kad patiktu) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
18:42:47
| Nuoroda
pavariau kaip uz Tevyne... blemba. juk pripazinimas, kad esi nelabai vykes tam tikram dalyke jau yra gerai, ane? :D anglu nemokejau, nemoku ir nemokesiu. neturiu pagrindu, pati mokytis pritingiu, bet egza laikyt ejau xD visuomet svajojau islaikyti.... po to atejo noras islaikyti bent 50... o ar tiek islaikysiu cia dar klasimas ;D zodziu, egzas nebuvo sunkus, bet man buvo ;DDDDD mokausi a lygiu(2 metus durniu voliojau) bet moku kaip b. taigi anksciau buvo iskiles klausimas kaip sekes "b" lygiui... taigi - nekaip. klausymas, aisku su visom bulvem, transformacion isvis tyliu, readinge nesamoniu priveliau, isgelbes tik rasinys. siaip, jei visuose egzuose ejau su viltim, kad bus tokiu, kurie man rezultatus pakels, tai anglu VBE as kelsiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:05:41
| Nuoroda
toks jausmas, kad anglu jums visiems sekasi geriau nei lietuviu visi tik dziugauja... as tai rasiau mokytojo profesija. argumentai mazdaug: VISUOMET bus reikalingi; dirba socialinej aplinkoj. (siaip visa tai rasiau vien del to, kad zinojau kaip rasosi mokytojas ir kad klaidu nepadarysiu.) DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:19:03
| Nuoroda
aha! man irgi ten su ta vieta nelabai... mano rastas - dideles raides, tarpai... o teko viska spausti... eiina svilpt. o ir taip nebuvo kaip ikisti ta priestaraujancia nuomone - zodziu butu per daug ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:25:07
| Nuoroda
labai gera daina mums visiems. ypac tiems, kuriems siandien paskutinis egzaminas buvo. sveikinu ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
20:11:31
| Nuoroda
Juste -> zinai, kas yra geriausia mano (musu) situacijoj? kad man visiskai yra dzin. visiskai. man net tevai siule: gal neik i ta anglu egzamina? tik susigadinsi rezultatus. bet man dzin, as is kaimo |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
20:34:57
| Nuoroda
Juste ----> blemba, tu ziauri ;D as tai ejau, nors ka zinau ko cia ejau. tikriausiai to, kaip ir i visus kitus - padaryt tai ka galiu, ir paziuret kurioj vietoj esu... tiesiog isbandyt save. o del ragu mokytojai, tai man savosios gaila. ciuju as prasciausiai is visos klases islaikysiu ;/ o ji juk stengesi mane ismokyt... xD |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
23:13:50
| Nuoroda
na va, siandien kalbejau su savo lietuviu k. mokytoja (ji taise suvokimus). pirmiausia paklause, ar man neatrodo, kad sis egzaminas buvo zlugdantis... sake, visos vertintojos taip sneka. aseit tekstas geras, bet klausimai nelabai tinkami, o ir interpretacijai parinkti perliukai... tai va. vidutinis surinktu tasku skaicius is teksto suvokimo - 12-14. Mokytoja skundesi, kad durnai (ji taip ir sake! :D ) cia tas visas egzas, tipo jos gavo dar viena, nauja vertinimo instrukcija ir pan. sake nesamones. bet galiausiai pasake labai teisingai: "svarbiausia suvokti, kad nuo sito egzamino TU nepasikeisi. jis atejo, praejo ir tiek. gal dabar tik taip atrodo, kad cia svarbu, bet is tiesu, tai nieko nereiskia." laikom fronta! megaujames vasra! :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
17:31:08
| Nuoroda
na va, surinkau 84. matyt esu sugadintas zmogus. nemoku dziaugtis. visokias nesamones mastau, kad cia mazai ir pan. ;/ reik ismokti is saves nereikalauti per daug sveikinu visus islaikiusius ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:26:46
| Nuoroda
sveiki, PRASAU INFORMACINES PAGALBOS. istojau i socialogija vf, VU. nepatinka, nenoriu... ;( ir apskritai, 8 numeriu parasiau ir tik i ji prieme.:DDDD? jei dalyvauju antram etape AR GALIU I PRASYMA PRIDETI NAUJU UNIVERSITETINIU VIETU? (ta prasme, ar galiu nauja prasyma sudaryti ar tik ta, senaji perdelioti) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:31:05
| Nuoroda
Anywow rašė:
strelyte rašė:
sveiki, PRASAU INFORMACINES PAGALBOS. istojau i socialogija vf, VU. nepatinka, nenoriu... ;( ir apskritai, 8 numeriu parasiau ir tik i ji prieme.:DDDD? jei dalyvauju antram etape AR GALIU I PRASYMA PRIDETI NAUJU UNIVERSITETINIU VIETU? (ta prasme, ar galiu nauja prasyma sudaryti ar tik ta, senaji perdelioti) negali,gali tik sukeisti vietomis.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:33:04
| Nuoroda
apsiverksiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:42:23
| Nuoroda
oniponi rašė:
strelyte rašė:
apsiverksiu apsikabinkim cia tai nesamone padariau bepildydama :D viska VU surasiau, viskas norma. dabar istojau i socialogija, atrodo kad sudas. noriu i VPU istorija DDD as faina. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:02:45
| Nuoroda
istojau. nuo siandien pradedu tiketis geru kursioku, idomiu paskaitu ir siaip puikaus studentes gyvenimo ))) (p.s parasykit bendro likimo zmones) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
22:28:54
| Nuoroda
sveiki, parasykit busimi kolegos i privata arba per skype: strele1. kuo anksciau susipazinsim, tuo lengviau rugseji bus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:48:39
| Nuoroda
uhu! musu daugeja SKYPE: strele1 |