Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
19:34:47
| Nuoroda
Bandysim jamt informatiką vilniuje |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
23:19:49
| Nuoroda
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
O tą mokestį būtinai reik pervest 27-29 dienomis, ar galiu pavyzdžiui kad ir pirmadienį nueit į banką ir susimokėt, kad nereiktų tas dienas porą valandų eilėje stovėt? kai įstosi ir susimokėsi. ar 26d ar kitą. ir kodėl jau banke turėtų reikėt stovėt? univere tai reiks. Šiaip prie bankų būna ne ką mažesnės, kai visi sulekia mokėt beto, kai man reik važiuot į kitą miestą rašytis sutartį, tai ir taip daug laiko užims. Todėl noriu kuo mažiau popierių tvarkymo pasilikt. Mokant internetu, reik atsispausdint kvitą, o aš be printerio nu tai savo mieste į banką nueik, gi nebus ten šimtai studentų. Na tomis dienomis tai bus na tai sužinai kad įstojai ir eik tikrai nebus dar 26dieną. Na 26 tikriausiai ir reiks nulėkt o nežinot, kurią dieną gali būt mažiausios eilės? spėju trečiadienį bus mėsmalė, penktadienį taip pat, kadangi paskutinė diena ir lengviau žmonėms iš kitų miestų, o ketvirtadienis? :D dėl banko tai nemanau kad bus mėsmalė iš viso. Pernai stojau, tai važiavau susimokėti į Swed banką antakalnyje (vln), tai patikėk, laukiau gal valandą, kol pagaliau atėjo mano eilė. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
23:23:02
| Nuoroda
Lethargy rašė:
Na ką, bandysiu ir aš čia stot. Pirmu numeriu rašiau kultūrinės veiklos vadybą. Paskui turizmas, restoranai... Laaaabai tikiuos, kad viskas bus gerai ir mano balo pakaks nemokamom studijom. : )))) Et, greičiau antradienis. Bijau ir aš antradienio :x pirmu numeriu irgi rašiau Kultūrinės veiklos vadybą:) Pernai su savo Kb tai būčiau į vf sėkmingai įstojęs, o šiemet, kiek pastebėjau, daugiau stojančių į šią spec. Beje, jei ne paslaptis, koks tavo kb? :) Tikiuos su 15.82 į vf papult kaip nors :? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
18:22:28
| Nuoroda
vynous rašė:
IamMe rašė:
vynous rašė:
IamMe rašė:
Malyva rašė:
Gal kas zino koks kb buvo i vnf vietas socialine pedagogika ir i gestu kalba? studijuok-technologijas.lt/balu_skaiciuokle/socialine-pedagogika susivesk savo balus čia studijuok-technologijas.lt/balu_skaiciuokle/gestu-kalba o čia dėl gestų kalbos.
o ta skaiciuokle tinka tik vnf? vf vietoms apskaiciuoti netinka? Uoj.....čia šita skaičiuoklė labiau ir tinka vf apsiskaičiuoti, nes netgi parodo kelintu numeriu pernai būtum įstojus su šiemetiniais balais o nuo pernai manau nelabai kas pasikeitė. o ta skaiciuokle siaip patikima? jei tarkim rodo kad pernai is 50 vietu buciau buvusi 13, tai ar galiu tiketis siemet papulti i vf, kad ir pati paskutine? Priklausys nuo tos specialybės paklausos šiemet, nuo to kiek bus skirta tai spec. vf vietų ir kokie bus tavo kolegų KB |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:36:56
| Nuoroda
Sveiki, yra stojančių gal į VK kultūrinės veiklos vadybą? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:13:01
| Nuoroda
Reserved_ rašė:
toon09 rašė:
Sveiki, yra stojančių gal į VK kultūrinės veiklos vadybą? :) As stoju i sia specialybe,bet pas mane viko 3 vietoj Koks kb tavo? :) aš tai pirmu nr rašiau, gal pasiseks su 15,78 į vf įstot :? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:29:32
| Nuoroda
Reserved_ rašė:
toon09 rašė:
Reserved_ rašė:
toon09 rašė:
Sveiki, yra stojančių gal į VK kultūrinės veiklos vadybą? :) As stoju i sia specialybe,bet pas mane viko 3 vietoj Koks kb tavo? :) aš tai pirmu nr rašiau, gal pasiseks su 15,78 į vf įstot :? Mano kb balas mazesnis uz tavo,nelaikiau reikalingo egzamino,todel stoju i vnf vieta, tikiuosi patekt Turiu zurnala kur stoti,bet vilniaus kolegijos pernai metu rezultatu nera,tai sunku pasakyti kaip tau seksis Manau istosi Aš tai su ViKo skaičiuokle skaičiavau, pernai įstojęs būčiau, bet šiemet šitos spec. paklausa didesnė |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:34:16
| Nuoroda
Reserved_ rašė:
toon09 rašė:
Reserved_ rašė:
toon09 rašė:
Reserved_ rašė:
toon09 rašė:
Sveiki, yra stojančių gal į VK kultūrinės veiklos vadybą? :) As stoju i sia specialybe,bet pas mane viko 3 vietoj Koks kb tavo? :) aš tai pirmu nr rašiau, gal pasiseks su 15,78 į vf įstot :? Mano kb balas mazesnis uz tavo,nelaikiau reikalingo egzamino,todel stoju i vnf vieta, tikiuosi patekt Turiu zurnala kur stoti,bet vilniaus kolegijos pernai metu rezultatu nera,tai sunku pasakyti kaip tau seksis Manau istosi Aš tai su ViKo skaičiuokle skaičiavau, pernai įstojęs būčiau, bet šiemet šitos spec. paklausa didesnė O pasirinkai sia specialybe tik Viko ar dar i kur nors kitur? :) Dar ir Klaipėdos Valstybinėje Kolegijoje šitą įrašiau, tik jau 6 numeriu Pirmi 5 numeriai į Vilnių, nes į vln noriu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:42:51
| Nuoroda
Reserved_ rašė:
toon09 o dieniniam mokinsies?:) taip |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:52:38
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D 17,66 mažiausias vf |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:58:14
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D žmogau!!! eik miegot, nebelaikas balus tikrint:D reikėjo prieš prašymą pildant:D aš gailiuos,kad prirašiau tokių vietų kur man be šansų, bet manau,kad geriau tikėtis stebuklo, nei stot belekur, o kita met perstot;) Man paprasčiausiai įdomu Ne mažas vaikas, dar net 23 val ner, kad miegot eiciau Jei KTU, tai mažiausias vf 11,76 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:58:58
| Nuoroda
Reserved_ rašė:
toon09 aisku,as planuoju i neakivaizdini Bet vis vien malonu rast zmoniu,kurie ketina studijuot toki pat dalyka Kaip rašo delfi, tai čia šiemet viena populiariausių specialybių kolegijose pasirinktų. Keista kad čia forume tik mes du apie ją kalbam |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:00:11
| Nuoroda
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D žmogau!!! eik miegot, nebelaikas balus tikrint:D reikėjo prieš prašymą pildant:D aš gailiuos,kad prirašiau tokių vietų kur man be šansų, bet manau,kad geriau tikėtis stebuklo, nei stot belekur, o kita met perstot;) Va va Mokykitės iš mano klaidų įstojau bet kur pernai, tada mečiau o šiemet vėl stoju |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:01:57
| Nuoroda
malvea rašė:
toon09 rašė:
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D žmogau!!! eik miegot, nebelaikas balus tikrint:D reikėjo prieš prašymą pildant:D aš gailiuos,kad prirašiau tokių vietų kur man be šansų, bet manau,kad geriau tikėtis stebuklo, nei stot belekur, o kita met perstot;) Man paprasčiausiai įdomu Ne mažas vaikas, dar net 23 val ner, kad miegot eiciau Jei KTU, tai mažiausias vf 11,76 čia maisto technologija?:o pizė, aš myliu gyvenimą, esu laiming ir pakilėta, man užsižiebė vilties žvaigždė ir einu gult, kol jos kas neužgesino:D Maisto technologija ir inžinerija |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:10:13
| Nuoroda
deoksiribonukleo rašė:
swipt rašė:
deoksiribonukleo rašė:
coliuke223 rašė:
man gerai,viena gyvenu tai galiu nors ir visa nakti Reik daryt kokį naktinėtojų čiątą. Pritariu Pameskit kokį skaipą tuomet. Rolandas.jey :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:14:00
| Nuoroda
1 VK 653N28004 1312 kultūrinės veiklos vadyba vf NL 15.78 15.78 kvietimas, NL Yeee D Kas dar gal čia su manim ? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:41:50
| Nuoroda
hitas rašė:
1 MRU 612I10006 0657 verslo informatika vf NL 16.44 16.44 kvietimas, NL AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! TIESIAI PIRMU NUEMRIU!!!! Jei tu čia su 16,44 įstojai, tai aš būčiau čia irgi įstojęs tik kad antru nr rašiau, o nuskilo pirmu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:41:45
| Nuoroda
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), <<< Ieškau draugų Kas su manim? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:06:36
| Nuoroda
SunLit rašė:
Pagelbėkit, žmonės ;] Esu girdėjus, kad važiuojant pildyti dokumentus reikia atsišviesti atestatą ir nunešt pas notarą patvirtint. Kaip yra iš tiesų? Ir iš vis, kokius dokumentus reikia vežtis be tapatybės kortelės ir atestato? Pernai bent VGTU švietė visus dokumentus spec kambariuke ir ten pasirašinėjo ant kopijų kad tikra kopija. norarų nereikėjo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:23:10
| Nuoroda
VK - kultūrinės veiklos vadyba vf su 15.78 |