Vartotojo paulius.n pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-22 22:50:09 | Nuoroda

Na, aš pernai laikiau tą mokyvacinį testą, tai tikrai nėra ten taip baisu kaip gali iš pirmo žvilgsnio pasirodyt. Gavau 2 balus iš 2, bet nestojau į Pedagoginį vis tiek.

Kaip suprantu, tai reikalavimai praktiškai nepakito, tai reikės atsakyt į keletą klausimų raštu, o po to individualus pokalbis. Reikia prisistatyt, papasakot apie save. Savaime aišku viską krieipkit link pedagoginės krypties, savybes pabrėžkit tinkamas ir pan. Po to jau jūsų pačių paklausinėja. Auditorijoj būna 3 dėstytojai ir stojantysis. (Na, kai kuriose auditorijose ateina studentų atstovai  stebėti ar laikomasi reikalvimų.) Kas man nepatiko, tai tas laukimas tarp rašympo ir kalbėjimo dalies, nes buvo keletas valandų. Bet ten daug maž pasiderint galima: kas iš toliau atvykęs,gali prašytis pirmiau atskainėt.

Bent jau pernai visomis dienomis buvo tie patys klausimai, tad kas bijot - nesiregistruokit pirmai dienai ir po to jau žinosit ko laukt . Juk logiška :D Tad žiūrėkit šviesiai ir būkit motyvuoti, būsimieji pedagogai! :D