Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-02-17
18:17:12
| Nuoroda
Sveiki, Esu 11-oje klasėje, jau planuoju, ką reikės atmesti iš pasirinktų dalykų 12-oje klasėje... Šiaip nuo mažumės traukė medicina, na, gal todėl, kad be galo mėgstu biologiją ir šiaip esu gamtos vaikas. Tačiau kai pamačiau, kokių balų reikia į VU, tai OHOHOHO! be to, baugina ir studijų trukmė. čiut ne 10 METŲ! O.o Nemanau, ar tai mano galioms. šiaip kalbos man neblogai sekasi, istorija ir pan., mane domina, kas yra perspektyviau: soc mokslai (rinkčiausi politologiją arba ką su teise) ar visgi sunkioji medicina? Esu žmogus nemėgstantis pervargti ir besimokantis tik tai, kas įdomu. ;D ką jūs rinktumėtės, jei atsidurtumėt tokioje kryžkelėje? |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-17
18:54:13
| Nuoroda
O čia kas? Egzaminai, kuriuos žadi laikyt? Jei taip, tai liūdna, kad matematikos nepasiėmei - be jos nė pro kur į biomediciną. |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-17
18:56:41
| Nuoroda
Šiaip jei ir rinkčiausi, tai važiuočiau dirbt į užsieny - ten tai laikoma kone prestiziška specialybe, tik Lietuvoj kineziterapeutai nuvertinami. o ten geri pinigai pareina. |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-17
18:59:43
| Nuoroda
su humanitariniais gali banfyt kažką rišt, pvz., anglų filologija, gali net kokią japonų filologiją pasiimt. ;D šiaip į pedagoginį galima bandyt įsitrint, menus ir pan. ;]] |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-18
16:30:27
| Nuoroda
absoliutlyorganic rašė:
:D aha ir be tikybos :D ką čia pezi |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-19
17:20:30
| Nuoroda
vyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! kaip fainiai. bet iš kitos pusės irgi nekas - didesnis konkursas bus, nes stos ir tie, kam su chemija hujovai.;/// |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-19
18:24:21
| Nuoroda
Na, mano itin sunkus būdas: greitai užsiplieskiu, šiek tiek agresyvi ir labai nervuota esu. ;D ypač suerzina, kai kas nors nesiseka...Nežinau, gal tai pavėluota paauglystė, bet manau, kad čia dėl nuolatinių nesutarimų, kivirčų su šeimos nariais, mat labai ūmaus būdo pas mus visi šeimoj;D Tad bijau, kad įstojus ten nuo nuolatinio beatodairiško mokymosi tarp baltų sienų neatsidurčiau, nes, kaip minėjau,mano nervų sistema labai silpna Kaip manote? Nenurovė jums ten stogo, gerb. medikai? Šiaip aš gana gabus vaikas, nors ir neturiu vieno dominuojančio talento - visų po truputuką, atmintis ne fenomenali, bet nesiskundžiu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-19
18:34:48
| Nuoroda
Na, tik jau.. Religions only just legalise your imaginary friend, that's all. Mažiau maldų, daugiau progreso. Jei tikrai stengsies, nuo dūšios pasimokysi, tai, manau, tikrai neprireiks maldų. O jei jauti, kad tavęs netraukia medicina, tai kam ten lįst? Va, pvz., aš siaubingai bijau kraujo, tai irgi šioks toks trikdis, bet, jei pavyks įstot, gal apsiprasiu. :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-20
14:28:47
| Nuoroda
aš ir daug ko noriu o teisei nereikia matematikos? o.O |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-20
14:30:21
| Nuoroda
ką žinau, kažkokias ar tai kniedes, ar tai super mandrus ženkliukus... žodžiu, nothing special. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:08:36
| Nuoroda
kaip tuos rezultatus pažiet aš nesuprantu?? gal kas jungėtės per snorą, man dabarnebeišeina jomajo |
||
Žinutė parašyta:
2011-09-07
13:13:30
| Nuoroda
Sveiki, ieškau gero, ne itin brangaus istorijos korepetitoriaus Šiauliuose. Galbūt pasidalintumėte kontaktais? |