Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-02-22
20:48:06
| Nuoroda
Sveiki, norėjau paprašiti jusu pagalbos. Dabar esu 10-okas, esu nusprendes po 12-kos klasiu studijuoti tarptautini versla arba vadyba, ir noriu užduoti klausima su egzaminu pasirinkimu 11-12kl. Taigi žadu rinktis lietuviu k, matematika, istorija, anglu k, ir sprendžiu ką pasirinkti penkta, geografija arba informatika. Kodėl geografija? nes labai gerai sekasi, tačiu istorijos reikia labiau, nors neisivaizduoju kodel. Informatika turbut butu reikalinga taip pat, taigi nežinau kaip čia padarius, laukiu patarimu |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-22
21:42:56
| Nuoroda
Vat tam ir bėda, informatika - naudingesnė, geografija - malonesnė. Sunku apsispresti. Ką siulitumėte imti A lygiu ? Galvoju apie Matematika, anglu, istorija ir geografija (nerečiau):) ir gal informatiką, neapsisprendžiu Gal ką parekomeduotumėt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-22
21:43:39
| Nuoroda
*(norėčiau). |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-23
19:05:16
| Nuoroda
Bukit geručiai, jei turit ką ir man atsiuskit [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-23
19:12:46
| Nuoroda
Dar norejau paklausti ant kiek gerai turi mokitis, kad istotum į aukščiaų pateiktas specialibes? |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-23
19:29:17
| Nuoroda
Na universitetas, gal kolegija, vidutiniskai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-23
20:18:11
| Nuoroda
Na manau laikisiu, lietuviu k. B, anglų k. A, Matematika A. Istorija A, Geografija A.- gal dar koki turizma susigavosiu studijuot, ;D nemanau kad geografija pamašis. |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-23
21:11:22
| Nuoroda
norėčiau į univeriteta, bet gali ir neišeiti, jei ką kolegija. Nesimokau aš labai jau ten gerai... Lietuviu kalba juolabiaų. Dar pagalvoju apie studijas užsienije jei bus galimibiu. O didelis skirtumas tas lietuviu valstibinis ar mokiklis, juk ne lituonistas tebusiu, na nesigaudau aš oatarkit. |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-23
21:11:33
| Nuoroda
norėčiau į univeriteta, bet gali ir neišeiti, jei ką kolegija. Nesimokau aš labai jau ten gerai... Lietuviu kalba juolabiaų. Dar pagalvoju apie studijas užsienije jei bus galimibiu. O didelis skirtumas tas lietuviu valstibinis ar mokiklis, juk ne lituonistas tebusiu, na nesigaudau aš patarkit. |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-24
18:41:23
| Nuoroda
Na dar toli iki stojimo bet gal Klaipėdos Universitetas. Kodėl sakote neimti B lygiu lietuviu??? Didelis skirtumas, kam man ji? Lietuviu paskutinėj grupėje esu ;D tai man riesta... Kam man ji, gal aš i anglijos universiteta stosiu jei gerai baigsiu 11klase |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-25
14:24:52
| Nuoroda
Na tada geografija jamu laik, reiks sneket su lietuviu mokitoja, kaip nk nemoku is lietuviu nuo kl tep i nemuoku, reiks pradet mokintis |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-26
17:39:09
| Nuoroda
|
||
Žinutė parašyta:
2010-03-06
13:01:10
| Nuoroda
Va, dar norejau paklausti. Mano kriptis kaip ir zinoma, socialiniai mokslai, su egzaminais irgi atrod viskas nrml, bet ar nera svarbu kitos pamokos ka pasirinksiu biologija, fizika? Tai netures jokios itakos. Pagrinde egzaminai svarbiausia, o i kitas pmk, kokios jos neziurima? |
||
Žinutė parašyta:
2010-04-13
19:54:38
| Nuoroda
Ateitije esu užsibrežias studijuoti Tarptautini versla. Tačiau nelabai moku ir tiesiog nekenčiu Rusų kalbos. Ar daug prarasčiau jei 11-12kl. jos nepasirinkčiau? |
||
Žinutė parašyta:
2010-04-14
15:21:49
| Nuoroda
Tai čia geriausiu atveju. Nuo pirmu metu prastumiau, tj nieko ir nemoku, nors 8 išėjo, bet tai nk nereikškia. Šeip žiauriai nenoriu rinktis jos, reiks dar pasidomet, jei labai reiks tai teks. |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-10
16:56:46
| Nuoroda
Sveiki visi, man reiktu pagalbos, žmoniu tu kurie žino. Taigi, situacija tokia, esu 11-kas, dabar baiginėjasi pusmečiai, ir einu į anglų A1, tai namų darbų belenkiek, per ta anglų nėra laiko kitoms pamokoms nrml. ruoštis. Tai galvoju pereiti į A2, vistiek mažesnis krūvis būtų. Bet tame bėda kad aš galvoju studijuoti, kažką tarp vadybos, ekonomikos, verslo kumūnikacijos ar panašiai. Ketinu stoti į kolegija, naršau po jų tinklapius, bet tiksliai apibrėštos informacijos nerandu dėl egzaminu. Aš galvočiau tada laikiti lietuviu M, Istorija V, Matematika V, o anglų k. liktu kaip pažimis. Taigi, ar taip eitu istoti ar ne? Būtinai reikia tos anglu kalbos egzo? Žiauriai busiu dėkingas už betkokia informacija. |