Vartotojo lauryt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-02-25 21:06:16 | Nuoroda

Sveiki, esu 10-okė ir jau reikia dalykus pasirinkti kitiems metams. Gal galėtumėt padėti? Galvoju apie dizainą. Gal žinot kur geriausia jį studijuoti? Girdėjau, kad į dailės akademiją labai sunku įstoti, ar tai tiesa? Ir šiaip, kokių dalykų tada man reiktų stojant?

Žinutė parašyta: 2010-02-25 22:49:20 | Nuoroda

Ieškojau internete. Šiaip žiūrėjau Dizaino ir tchnologijų kolegijoje kaip ten kas, tačiau informacijos neradau.

Žinutė parašyta: 2011-10-08 17:45:55 | Nuoroda

Sveiki, norėčiau pabendrauti su studijuojančiais anglų filologiją :) Turiu begalę klausimų :) Ar labai sunku studijuoti? Kurį universitetą/kolegiją būtų geriausia pasirinkti? Taip pat, gal žinot, kur galima dirbti baigus studijas? Jei galit, atrašykit į el. paštą , būčiau labai dėkinga.

Žinutė parašyta: 2011-10-18 22:08:07 | Nuoroda

Dabar esu 12-okė ir apsisprendžiau, kad noriu studijuoti anglų filologiją, tačiau nesu pasirinkusi antros užsienio kalbos (na, tik anglų ir lietuvių), o skaičiau, kad stojanyt į VU į konkursinį balą įeina antrosios užsienio kalbos metinis pažymys arba gimtosios, bet jei gimtoji nėra lietuvių. Gal žinot, ar taip yra visuose universitetuose? Ir jeigu pasirinkčiau antrą užsienio kalbą b lygiu, kaip būtų skaičiuojamas mano konkursinis balas?

Žinutė parašyta: 2011-10-20 23:02:09 | Nuoroda

Labai ačiū :) O dar norėjau paklausti, VPU filologus ruošia daugiau kaip mokytojus? Ar baigus galima dirbti taip pat, kad ir vertėju biure ir pn?

Žinutė parašyta: 2011-10-23 18:28:36 | Nuoroda

Labai ačiū :)

Žinutė parašyta: 2012-03-28 19:04:44 | Nuoroda

Sveiki, norėčiau paklausti ar labai aukštų balų reikia stojant į šį universitetą su šia specialybe? Nelabai pasitikiu savo jėgomis, o įstoti velniškai noriu. Įdomu ar galiu dėti viltis, kad įstosiu :) Ir dar norėčiau paklausti, ar stojant atsižvelgia į kalbėjimo įskaitos balą? Jis kur nors figuruoja konkursiniam bale?

Žinutė parašyta: 2012-04-18 13:54:03 | Nuoroda

Sveiki, gal galėtumėt pasidalinti savo patirtimi, kas jau įstoję į šią specialybę, ar bandė stoti? Gal galėtumėt papasakoti, kokios maždaug būna stojamųjų užduotys, kai yra patikrinami muzikos žinių pagrindai? Bei ar būtina atlikti dainą a cappella? :)