Vartotojo santule pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:11:00 | Nuoroda

Sveikuciai (arba nelabai),

Norejau ir as pasidalinti savo ispudziais is lietuviu kalbos egzamino. Kadangi iskart buvau nusprendus kad rasysiu samprotavima tai ilgai nelaukus pradejau rasyt pirmaja tema. Sekesi gana neblogai, tik baisiai pavargau. Bet va teksto suvokimas pakirto kojas. Tekstas zinoma buvo neblogas, supratau ka norejo autorius pasakyti, bet va klausimai suzlugde. Atrode, kad jie isvis ne is sito teksto. Kiek gausiu tikrai neisivaizduoju tikiuosi bent jau islaikyt ;)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:16:12 | Nuoroda
vytaka rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Ingridele rašė:

tik nereikia jum pavydeti, as daug mokiausi todel ir gausiu virs 95 ;) juk nesu vidutinybe :) :) :) :) rasiau Savickio interpretacija man ji buvo labai lengva, o dar ja mazai kas rase, man tik geriau ;) darbas bus iskirtinis. 

SAUNUOLE :) pretenduoju i panasu bala, nes man irgi nesunku buvo :) is pavydo cia sneka :)

Ajej, tai jeigu jau turim tokias šaunuoles, tai gal pasidalinkit atsakymų variantais, Indridele tau ypač nebus sunku atsimint, juk mokytojai viską papasakojai ;) Va, visi pasitikrins ir nusiramins, nereiks laukt iki liepos. ;DDDD

Teisingai, nereikes iki Liepos laukt, db suzinosim rezultatus ir iskart pradesim "mokytis" ir ruostis pakartotinei sesijai :DDD