Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
22:19:29
| Nuoroda
Bandysiu cia stot pirmu numeriu:) ziuresim kaip pasiseks |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
12:37:28
| Nuoroda
ir ta, ir ana uzrasiau,bet pirmu numeriu vf:)
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
17:10:05
| Nuoroda
Nuliudau radus delfi straipsneli, kad teisininku visiskai nebereikia Lietuvoje.. bet nesvarbu, vistiek rasau 1 numeriu:DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
10:59:59
| Nuoroda
Sveiki, girdejau siemet rekordiskai daug stojanciu i socialinius mokslus. Tai ar imanoma tiketis jog i teise vf istosiu su 18.44 per pirma etapa?:/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:06:46
| Nuoroda
Tu tai tikrai gali but rami:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:08:27
| Nuoroda
Cia visur istotum su tokiu KB:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:09:35
| Nuoroda
bet vat idomu kaip su manim bus, uzsisvajojus apie ta teise, kazin ar nebus taip, jog teks savo visas svajones mest ir imtis kito amato:( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:15:45
| Nuoroda
Orchideja rašė:
Ramunytee rašė:
bet vat idomu kaip su manim bus, uzsisvajojus apie ta teise, kazin ar nebus taip, jog teks savo visas svajones mest ir imtis kito amato:( O ka dar i sarasiuka rasei? Vdu viesaji administravima, vdu viesaja komunikacija, mru teise, mru teise ir valdyma |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:17:53
| Nuoroda
plumbum rašė:
Ramunytee rašė:
bet vat idomu kaip su manim bus, uzsisvajojus apie ta teise, kazin ar nebus taip, jog teks savo visas svajones mest ir imtis kito amato:( neliūdėk, kol dar nežinai nieko. Jei taip iš anksto liūdėtume dėl visko, kas gali nutikti, tai visi kaip šešėliai vaikščiotume. Nors, jei atvirai, ir aš šiandien prabudau ir pradėjau liūdėt. O mintys : " omg, nu rytoj jau.. o jei nepasiseks?". Beje, jei abi įstosime, tai būsim kursiokės, grupiokės ir lia lia lia. Teisė. :> Kaip fainai tada:) o koks tavo konkursinis? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:21:38
| Nuoroda
plumbum rašė:
Ramunytee rašė:
plumbum rašė:
Ramunytee rašė:
bet vat idomu kaip su manim bus, uzsisvajojus apie ta teise, kazin ar nebus taip, jog teks savo visas svajones mest ir imtis kito amato:( neliūdėk, kol dar nežinai nieko. Jei taip iš anksto liūdėtume dėl visko, kas gali nutikti, tai visi kaip šešėliai vaikščiotume. Nors, jei atvirai, ir aš šiandien prabudau ir pradėjau liūdėt. O mintys : " omg, nu rytoj jau.. o jei nepasiseks?". Beje, jei abi įstosime, tai būsim kursiokės, grupiokės ir lia lia lia. Teisė. :> Kaip fainai tada:) o koks tavo konkursinis? na, mano KB yra 19,78. Ir aš labai tikiuosi, kad pasiseks įstoti pirmu turu. Labai baisu. niekaip nesuprantu, kaip galima dar kazko bijot kai toks aukstas KB. As manau, jog siais metais bus taip, jei Kb daugiau nei 19 iskart istoji:) deja, as i ta gretas nepatenku:(((( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:30:01
| Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
misė rašė:
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Ramunytee rašė:
Sveiki, girdejau siemet rekordiskai daug stojanciu i socialinius mokslus. Tai ar imanoma tiketis jog i teise vf istosiu su 18.44 per pirma etapa?:/ Sveiki, deja kaip pirmuoju etapu tai jusu balas per mazas pritruko truputeli, kaip ir pernai i teise norint istoti reikejo balo ~19 Laba diena, esu ant ribos - KB 18,94 - kokie mano šansai įstoti į VF teisę rytojaus stojimu? Kokia tikimybė įstoti sekančiais priėmimo etapais? Ačiū. Sveiki, na tikimes kad istosite bet tikrai ant ribos o tai ka man tada daryti? bandyt stot per antra etapa?:( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:29:27
| Nuoroda
Niekaip nesuprantu, visais metais stojant i teise uztekdavo 18KB o db mat 19 reikia.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:54:29
| Nuoroda
Acme. rašė:
reikes ir informatikos testa visiem laikyt? Taip, visiems |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:10:02
| Nuoroda
Labuka, istojau i viesaji administravima ieskau kursioku, mano skype littlecloouud |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:25:26
| Nuoroda
Mielieji, padekit apsisprest.. Gavau kvietimus i VDU TEISE VNF ir VDU VIESAJI ADMINISTRAVIMA VF, ka rinktis? lb prasau padekit man, nes jau nebezinau, kas geriau. Aciu:( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:29:34
| Nuoroda
svous rašė:
Ramunytee rašė:
Mielieji, padekit apsisprest.. Gavau kvietimus i VDU TEISE VNF ir VDU VIESAJI ADMINISTRAVIMA VF, ka rinktis? lb prasau padekit man, nes jau nebezinau, kas geriau. Aciu:( Aš jau geriau imčiau viešąjį administravimą. Na, o dabar paaiskink kodel ne teise?:/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:02:02
| Nuoroda
Patarkit ka daryt, gavau du pasiulymus viesaji administravima vf ir teise vnf:( kuri rinktis? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:18:08
| Nuoroda
supnigga rašė:
Ramunytee rašė:
svous rašė:
Ramunytee rašė:
Mielieji, padekit apsisprest.. Gavau kvietimus i VDU TEISE VNF ir VDU VIESAJI ADMINISTRAVIMA VF, ka rinktis? lb prasau padekit man, nes jau nebezinau, kas geriau. Aciu:( Aš jau geriau imčiau viešąjį administravimą. Na, o dabar paaiskink kodel ne teise?:/ Teisininkai Lietuvoje sudaro bedarbiu armijos didziaja dali jau dabar, o kai baigsi bus is viso ne pyragai. Tas pats ir su verslo vadyba. Stok jeigu tevai teisininkai, nes ten tik su pazintintim dabar dar ka nors padarysi. aciu, nuraminai truputi:) o manai viesaji administravima baigus daugiau perspektyvu atsiveria? |
||
Žinutė parašyta:
2011-09-12
10:11:18
| Nuoroda
Labai labai reikia pagalbos, ka daryt, suzinojau seminaru laikus ir ne i viena neisitenku, pasirinkau realiausiai tinkanti varianta: 14.15-15.00 seminaras, bet 14.30 man jau prasideda informatikos laboratoriniai. Nenoriu veluot:(( ka daryt? ar dar galima laboratoriniu laika pasikeist? o jei pasikeist, tai kaip rast destytoja? |