Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-03-04
20:36:15
| Nuoroda
Sveiki, esu dešimtokas ir man artėja profilio pasirinkimas ir turiu keletą klausimų. Taigi ateityje norėčiau studijuoti kanors iš biomedicinos srities :) Kolkas gerai sekasi lietuvių, biologija ir anglų, man labai patinka istorija, tačiau į ją rimčiau pradėjau žiūrėti tik per pastaruosius metus. . Dabar apie problemas.. Kalbant apie mano norus turiu problemų su chemija ir matematika. Kaip manot ar vertėtų šiuos dalykus imti B lygiu? Ir ar su juo galima laikyti egzaminus ? Ir paskutinis klausimas - ar nuo šiol bus visur tik valstybiniai egzaminai ir turint b lygį ar galima juos laikyti? Dėkui visiems už atsakymus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-04
20:54:26
| Nuoroda
Lietuviu kalbos dar |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-07
12:25:11
| Nuoroda
Padesit kas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-08
00:07:47
| Nuoroda
Dekui. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-22
15:26:34
| Nuoroda
Sveiki, susiduriau su beda (gan paprasta) nezinau kaip persokti is izangos i destyma. Izangos pabaigoje nera apibendrinamos frazes kokios nors. Baigiasi, kad esu gamtos patriotas ir jos dalis. Taigi gal padetumet sugalvot ivedamaji sakini destymui? Ar reiktu atskleisti potemes pavadinima ar ka daryt? Dekui. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-08
15:39:07
| Nuoroda
Norejau paklausti ar siais metais rasymo uzduotis su gramatika ir teksto suvokimu bus rasoma ta pacia diena? |