Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:31:42
| Nuoroda
Sveikos!!ka tik suzinojau ,kad istojau i kosmetologija!! Butu labai smagu jei visos cia susirinktumem kol kas, nes manau niekas nieko nezino man idomiausia kaip del fux'u stovyklos?? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:50:57
| Nuoroda
Sveikos, busimosios bendrakurses!!:) Susipazinkim! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:34:10
| Nuoroda
Aistie rašė:
Eglele rašė:
Sveikos!!ka tik suzinojau ,kad istojau i kosmetologija!! Butu labai smagu jei visos cia susirinktumem kol kas, nes manau niekas nieko nezino man idomiausia kaip del fux'u stovyklos?? Sveika :} koks tavo kb? 18.40 , o tavasis ?:) O i vf ar vnf? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
11:00:56
| Nuoroda
Aistie rašė:
Eglele rašė:
Aistie rašė:
Eglele rašė:
Sveikos!!ka tik suzinojau ,kad istojau i kosmetologija!! Butu labai smagu jei visos cia susirinktumem kol kas, nes manau niekas nieko nezino man idomiausia kaip del fux'u stovyklos?? Sveika :} koks tavo kb? 18.40 , o tavasis ?:) O i vf ar vnf? 16,18, kadangi neturiu chemijos visiškai.. Žinok, nelabai svarbu ar mokama ar ne, aišku būtų geriau nemokamai dabar žiūrėjau diagramą trūko 0,3 balo.. gal antram etape nukris kartelė, jeigu liko vietų Butinai pranesk, jei istosi |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-16
13:11:46
| Nuoroda
kodel merginos nevaziuojat?:) aš tai siūlyčiau prieš pat rugsėjo pirmąją visoms susitikti kokioje kavinukėje, susipažinti |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-17
17:08:36
| Nuoroda
miduzza20 rašė:
Eglele rašė:
kodel merginos nevaziuojat?:) aš tai siūlyčiau prieš pat rugsėjo pirmąją visoms susitikti kokioje kavinukėje, susipažinti man ir sita mintis kirba, del susitikimo tai rasykit savo skype, ten pabendrausim eglele, koks tavo? belliaa |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-17
17:13:46
| Nuoroda
Aš tai tokį dalykėlį siūlau- sukurti facebook'e grupę mūsų, taip būtų lengviausia bendrauti ir manau, patogiausia. Tiesiog parašykite savo vardus ir pavardes |