Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-03-14
19:08:46
| Nuoroda
Matematika,Lietuviu,Biologija ir Chemija... |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-14
19:25:33
| Nuoroda
as siek tiek dar dvejojanti... labai noriu medicinke,bet nezinau ka rinktis,ar vilniu,kuriame pati gyvenu,ar vaizuot i kauna...kazkaip programa studiju traukia kauno,tas ciklinis mokymasis,probleminis mokymas...beto didesni sansai istoti i KMU,siek tiek baido,kad jungiasi su veterinarijos akademija,ar nepakenks diplomui... o siaip mano pazymiai nera geri,pas mus labai jau gaili geru pazymiu,,,turiu 7,8 ir panasiai... o egzus ruosiuos islaikyti vidutiniskai,aisku stengiuos,bet manau is egzaminu tureciau po 80% gaut,jei nei vf,tai i mokama ,tiesiog daugiau neisivaizduoju ka dar noreciau studijuoti,gal dar ir odontologija prirasysiu,ir farmacija,o jei jau niekur neistociau tai gal molekuline biologija...ai zodziu as pasimetus,einu mokytis |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-15
22:41:45
| Nuoroda
as irgi pasirinkau apie oimpiadas,konkursus,gi daug informacijos,ka panaudoti,is asmeniniu patirciu |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-15
22:43:16
| Nuoroda
na chemija man visai idomu,kai lankau papildomai ,mokytojas sudomina ,ir tikrai geriau ismanau,todel ir sakau farmacija rasyciau nebent i paskutines vietas,nes labai noriu i medicina.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-17
20:38:31
| Nuoroda
na pas mane bagazas menkas biologiniu ziniu,niekaip neiseina visu skirtu tasku gaut ... mums bandomasis buvo siaubingai sunkus,mokytoja pati galvojo,vien testine dalis buvo sunkiai iveikiama... tai siek tiek priverte susimastyt ir kibti i mokslus... |