Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-03-24
19:18:02
| Nuoroda
Sveiki, gal yra kas pasirinke poteme "kuri kalba turi buti gimtoji lietuviu emigrantu vaikams? Argumentuokite." Gal bendradarbiaujame kartu? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-25
16:49:14
| Nuoroda
grečius rašė:
padauzelya rašė:
Sveiki, gal yra kas pasirinke poteme "kuri kalba turi buti gimtoji lietuviu emigrantu vaikams? Argumentuokite." Gal bendradarbiaujame kartu? :) aš aš aš! Jau pradejai gal rasyti? :) Gal per skype susirasom kokiu minteliu turim? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-26
18:05:57
| Nuoroda
Justina` rašė:
padauzelya rašė:
grečius rašė:
padauzelya rašė:
Sveiki, gal yra kas pasirinke poteme "kuri kalba turi buti gimtoji lietuviu emigrantu vaikams? Argumentuokite." Gal bendradarbiaujame kartu? :) aš aš aš!
Gal jau pradejai kanors ruostis? Jau pradejai gal rasyti? :) Gal per skype susirasom kokiu minteliu turim? :) as as as D
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
15:11:44
| Nuoroda
Aš aš aš!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:38:01
| Nuoroda
Man taip pat tik labai jau cia musu mazai kazko su kokiu balu istojai? i vf? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:53:01
| Nuoroda
Neaukstu 13,32 bet svarbu istojau Pirmu numeriu rasei ane? :) tai pirmadieni vaziuosi dokumentus priduoti? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
22:05:34
| Nuoroda
Taip patekau i vf :) rasiau taip pat pirmu numeriu... Nu jo kiek teko girdeti, kad studijos nera lengvos, tai truputuka man jau baisu darosi Na, o pirmadieni neteks susitikti, nes as susitvarkiau viska sestadieni O tu kaip maciau ne is Kauno ane? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
18:44:16
| Nuoroda
Kaip dziugu, kad musu cia daugeja ) vat baisu man, kad gali buti labai jau sunku, o ypac fizika ir matematika |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
18:53:54
| Nuoroda
Mane tai jau visi prigasdino |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:02:18
| Nuoroda
Vikut rašė:
padauzelya rašė:
Taip patekau i vf :) rasiau taip pat pirmu numeriu... Nu jo kiek teko girdeti, kad studijos nera lengvos, tai truputuka man jau baisu darosi Na, o pirmadieni neteks susitikti, nes as susitvarkiau viska sestadieni O tu kaip maciau ne is Kauno ane? :) jo as ne is taip jau ir arti 250 km nuo Kauno O jau susitvarkei siandien dokumentus? :) Bendrabuty gyventi ruosiesi? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:07:00
| Nuoroda
Vikut rašė:
jo siandien susitvarkiau jei gausiu vieta bendrabutyje tai gyvensiu noriu pajust studentiska gyvenima Nu jo bendrabutyje turetu buti smagu Ateisiu aplankyt ir pabut pas tave jame |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:07:41
| Nuoroda
Justukem rašė:
nebijokit,suprantu jusu jauduli,nes pries metus pati toky jauciau,bet net nepastebejau kaip metai prabego:) sunkiausia yra su informatika,sita suprasit visi,nes destytojas yra kirviu kirvis,gyvenime nepamirsit jo,o jis jusu DD o visa kita priklauso nuo jusu na ir nuo destytoju kokie paklius,+ kad kolius galima bent 3 kart perrasyt Nu gal kaip nors pavyks issilaikyti ir mum |