Vartotojo Janusas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-03-27 21:00:44 | Nuoroda
Ne.išmintingoji rašė:
Fanatik rašė:

Taip, šiemet nėra privalomas, ir tuom džiaugiuosi patirsime šiektiek mažesni stresa. Nes jaigu mes neišlaikytumėm tai liekame automatiškai kartoti kurso, pavizdžiui kaip man labai sunkiai sekas matematika, o humanitariniai mokslai labai puikiai, jaigu matematikos neišlaikau tai gaunasi gryna nesamonė..

 

 Tikra humanitare ir sekasi taip tikrai puikiai ;DDD

Siaip ir man arteja tas PUPPAS, bet kazkaip net nzn bijau gal labiau kalbejimo, o egzu nelabai, nes pamaciau kokie buvo praeitais metais tai net juokas paiime, o pas mus mokykloje kiekviena savaite darydavome visus tuos Puppu teksto suvokimus tai kaip ir norml pazymiai, aisku bandomasis buvo tik 7, bet kai zinant musu mokytoja, tai cia kaip koks 9tukas ;D o matematikos tai isvis nera ko bijoti, nors ir nesuprantu as tu sinusu ir kosmusu, bet kai paziurejau, kad ten 1/3+2/3 riekia sudedineti tai net juokas paiime ;D bet sakau bijau labiausiai kalbejmo, kad uzsikirsiu kur ar kad i lankas pradesiu varyti ;D

Žinutė parašyta: 2010-03-27 21:06:09 | Nuoroda

Sveiki, mane labai domina Rinkodara, marketingas ir reklama, bet kaip teko ieskoti internete lietuvoje yra Vilniaus Kolegijoje reklamos vadyba, o kituose universitetuose nieko panasaus neteko rasti, nei rinkodaros nei marketingo, gal jus zinote, kur Vilniuje tokias studijas galima rasti? ir gal zinote kokiu egzaminu reikia stojant i juos? Gal kas jau studijuoja ir noretu pasidalinti patirtinimi, kaip mokama ar viskas gerai, ar ko tikejosi ta ir gavo?

Zodziu dekui ;)

Žinutė parašyta: 2010-04-10 21:50:24 | Nuoroda

gali nesijaudinti, niekas nepasikeis, kadangi neprivalomas dalykas sitie egzaminai. Vaziuok laimingas ;D