Vartotojo mafijoze1 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-03-30 17:01:02 | Nuoroda
ugniss rašė:

Aš pasirinkau kultūros 14 potemę. Gal yra bendraminčių? ;P

Yra ... kokius 3 zmones pasirinkot ????

Žinutė parašyta: 2010-03-30 17:06:56 | Nuoroda
Caramel90 rašė:
Dolly rašė:
Alina* rašė:
Laura18 rašė:
Alina* rašė:
Laura18 rašė:
Alina* rašė:

Turbūt jau galutinis pasirinkimas: Yra lietuvių, kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai.
Pristatykite tris skirtingų kultūros sričių kūrėjus ir atskleiskite jų darbų reikšmę.

Koleeeegos??? kas su manim?;D

sveiki. aš taip pat pasirinkua šią temą. esu jau parašiusi apie J Meką, pakankamai nesudėtinga buvo.:) galvojau rašyti apie čiurlionį, bet - misija neįmanoma. nesugebu atskleisti jo darbų reikšmės;D va taip ir pakibau. trūksta  minčių:>>

pasirinkau šitą temą , tai mokytoja man irgi (kaip kažkuriai) patarė jo neimt, nes neva jo darbai buvo prasmingi tik lietuvai ir visa ta jo svarba pasauliui yra pačių lietuvių išpūstas reikalas ;)

Gal kas nors zada kalbeti apie aruna mateli ? 

Žinutė parašyta: 2010-03-30 17:56:33 | Nuoroda
ropke rašė:
ugniss rašė:

Aš pasirinkau kultūros 14 potemę. Gal yra bendraminčių? ;P

As pasirinkau. Beje gal dar yra benddraminciu ? ;|

as taip pat pasirinkau kulturos 14 poteme... Kas apie ka kalbesit ? gal turit kokiu sauniu ideju ? 

Žinutė parašyta: 2010-03-30 18:02:09 | Nuoroda
Aivaras77 rašė:

As irgi sita tema. Kur ieskot info apie tuos kurejus ? Nes randu, bet tik esminius ir svarbiausius dalykus.

as taip pat sia tema kalbu .bet neisivazduoju is kur gauti daugiau informacijos ne vien is interneto ? kokias knygas pasiimti is bibliotekos ? gal ka pasiulytumet is kur ieskoti informacijos ?

Žinutė parašyta: 2010-03-30 23:28:12 | Nuoroda
Artoflove rašė:

Koks sutapimas :D O kaip planuoti pradeti kalbeti? As nesumastau nuo ko pradet :((

as ir nezinau nuo ko galeciau pradeti .. neisivaizduoju ... 

Žinutė parašyta: 2010-03-30 23:35:00 | Nuoroda
Caramel90 rašė:

aš taip pat šita kalbu :D pirminis kalbėjimo laikas: 15 minučių (be įžangos ir pabaigos :D )

manau apie mateli , povilionene ir dar apie viena nezinau .. ka tu  ? gal ka siulai ?

Žinutė parašyta: 2010-03-30 23:42:06 | Nuoroda
Karinyto rašė:

SVEIKI
Pasirinkau kultūros 14 potemę,ir begalės variantų radau,apie ką galima būtų kalbėti.Tačiau to TREJETUKO niekaip neišsirenku...
Jei turit minčių,būtų smagu,kad parašytumėt.Labai dėkoju 

tai maždaug apie kuriuos planuoji kalbėti?

Žinutė parašyta: 2010-04-01 01:39:21 | Nuoroda
Caramel90 rašė:
mafijoze1 rašė:
Caramel90 rašė:

aš taip pat šita kalbu :D pirminis kalbėjimo laikas: 15 minučių (be įžangos ir pabaigos :D )

manau apie mateli , povilionene ir dar apie viena nezinau .. ka tu  ? gal ka siulai ?

Aš šneku apie Joną Meką, Eimuntą Nekrošių ir Jurgą Ivanauskaitę. Bandžiau rinktis tuos kurie artimi ir priimtini man, su kurių kuryba būčiau susidūrus asmeniškai. Na pasiūlyt galėčiau iš teatro pasaulio turbūt Oskaras Koršunovas yra puikiai žinomas, kinas- Arūnas Matelis, nes vien ko vertas Amerikos kino režisierių gildijos apdovanojimas (beje pirmasis vidurio ir rytų Europoje), rašytojai - Justinas Marcinkevičius, nusipelnęs ne tik Lietuvai, gavęs premijų o ir eilėraščiai yra išversti į daugybę kalbų.

parasyk man i gmaila .. Pasikalbesim ....