Vartotojo maktub pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-03-31 15:07:48 | Nuoroda

SOS!!!! Mielieji, apšvieskit mane, kiek čia lapų reikia prisirašyti, kad įsitekčiau į tas 7 kalėjimo (kalbėjimo) minutes???????????????

Žinutė parašyta: 2010-03-31 15:14:31 | Nuoroda
maktub rašė:

SOS!!!! Mielieji, apšvieskit mane, kiek čia lapų reikia prisirašyti, kad įsitekčiau į tas 7 kalėjimo (kalbėjimo) minutes???????????????

P.S. Kalbu apie tą variantą, kad pasirašau namie, atsispausdinu, mintinai ikalu (iškalu) ir ateinu į egzą pagiedoti..

Žinutė parašyta: 2010-03-31 15:31:17 | Nuoroda
Astronautė rašė:

Sveiki,gal kas turit pAbagą 14  kultūros potemei ? būčiau dėkinga : ))

Labutis, aš irgi rašau 14-tą. Kiek lapų prisirašei ir kokio ilgio norėtum pabaigos?

Žinutė parašyta: 2010-03-31 16:19:02 | Nuoroda

koks sugniuždymas..........  Aš 4 planavau pasirašyti - su mintimi, kad iš streso 2 tikrai pamiršiu , t.y., kas antrą eilutę. Jei pasirašysiu tik 2, tai liks tik pusė lapo per egzą . O gal žinot, kam tie power pointai reikalingi - juk čia viešos  "špargalkės"...  ir kaip jas leidžia - dar po to balus numuš, už pažiūrėjimą... O kaip tada parodyti nežiūrint? 

Žinutė parašyta: 2010-03-31 16:39:47 | Nuoroda
Astronautė rašė:
maktub rašė:

koks sugniuždymas..........  Aš 4 planavau pasirašyti - su mintimi, kad iš streso 2 tikrai pamiršiu , t.y., kas antrą eilutę. Jei pasirašysiu tik 2, tai liks tik pusė lapo per egzą . O gal žinot, kam tie power pointai reikalingi - juk čia viešos  "špargalkės"...  ir kaip jas leidžia - dar po to balus numuš, už pažiūrėjimą... O kaip tada parodyti nežiūrint? 

man atrodo ,kad jeigu darai pateiktį ,joje negali būti daug teksto prirašyta,o gal ir išvis negali būti..paveiksliukam nebent rodyt : DD

Om............. om........... om............  tikiuosi nušvitimo iki to egzamino