Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-03-31
15:07:48
| Nuoroda
SOS!!!! Mielieji, apšvieskit mane, kiek čia lapų reikia prisirašyti, kad įsitekčiau į tas 7 kalėjimo (kalbėjimo) minutes??????????????? |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-31
15:14:31
| Nuoroda
maktub rašė:
SOS!!!! Mielieji, apšvieskit mane, kiek čia lapų reikia prisirašyti, kad įsitekčiau į tas 7 kalėjimo (kalbėjimo) minutes??????????????? P.S. Kalbu apie tą variantą, kad pasirašau namie, atsispausdinu, mintinai ikalu (iškalu) ir ateinu į egzą pagiedoti.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-31
15:31:17
| Nuoroda
Astronautė rašė:
Sveiki,gal kas turit pAbagą 14 kultūros potemei ? būčiau dėkinga : )) Labutis, aš irgi rašau 14-tą. Kiek lapų prisirašei ir kokio ilgio norėtum pabaigos? |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-31
16:19:02
| Nuoroda
koks sugniuždymas.......... Aš 4 planavau pasirašyti - su mintimi, kad iš streso 2 tikrai pamiršiu , t.y., kas antrą eilutę. Jei pasirašysiu tik 2, tai liks tik pusė lapo per egzą . O gal žinot, kam tie power pointai reikalingi - juk čia viešos "špargalkės"... ir kaip jas leidžia - dar po to balus numuš, už pažiūrėjimą... O kaip tada parodyti nežiūrint? |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-31
16:39:47
| Nuoroda
Astronautė rašė:
maktub rašė:
koks sugniuždymas.......... Aš 4 planavau pasirašyti - su mintimi, kad iš streso 2 tikrai pamiršiu , t.y., kas antrą eilutę. Jei pasirašysiu tik 2, tai liks tik pusė lapo per egzą . O gal žinot, kam tie power pointai reikalingi - juk čia viešos "špargalkės"... ir kaip jas leidžia - dar po to balus numuš, už pažiūrėjimą... O kaip tada parodyti nežiūrint? man atrodo ,kad jeigu darai pateiktį ,joje negali būti daug teksto prirašyta,o gal ir išvis negali būti..paveiksliukam nebent rodyt : DD
Om............. om........... om............ tikiuosi nušvitimo iki to egzamino
|