Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
23:28:11
| Nuoroda
_Perliuka_ rašė:
Ikimoklinis ugdymas aš ir į ikimokyklinį ugdymą . |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
23:37:38
| Nuoroda
aš ir įstojau Į KVK ikimokyklinę pedagogiką.Pedagogikos fakultetas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
23:40:45
| Nuoroda
Giedrutte rašė:
As tai pirmadieni vaziuosiu priduot o kur labiau norit gyvent bendrabuti ar bute? aš taip pat įstojau i KVK tik į pedagogikos fakultetą,tai labiau norėčiau gyventi bute,bet gyvensiu bendrabutyje pradžioje,vėliau planuoju ieškoti buto,kai apsiprasiu su miestu.O tu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
19:15:54
| Nuoroda
Sveikučiai ,jungiuosi prie jūsų ;]. Įstojau į ikimokyklinio ugdymo pedagogiką ;],pedagogikos fakultetas. Gyvensiu debreceno gatvėje. Perskaičiau visą tema ir supratau ,kad esu viena įstojusi į šią spec. ir bendrabutyje gyvensiu taip pat viena . Dabar aš jaučiuosi vieniša !!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-05
17:59:07
| Nuoroda
Janka rašė:
Spirgiukas rašė:
Sveikučiai ,jungiuosi prie jūsų ;]. Įstojau į ikimokyklinio ugdymo pedagogiką ;],pedagogikos fakultetas. Gyvensiu debreceno gatvėje. Perskaičiau visą tema ir supratau ,kad esu viena įstojusi į šią spec. ir bendrabutyje gyvensiu taip pat viena . Dabar aš jaučiuosi vieniša !!! Labas! Norėjau paklausti tavęs, kadangi tu įstojai į įkimokyklinę ugdymo pedagogiką, gal gali pasakyti koks buvo minimalus praėjimo konkursinis balas? Man labai reikia. sveika,mielai padėčiau ,bet tų diagramų jau neberodo,o aš nepamenu ;]. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-05
18:01:09
| Nuoroda
sima;p rašė:
Spirgiukas rašė:
Sveikučiai ,jungiuosi prie jūsų ;]. Įstojau į ikimokyklinio ugdymo pedagogiką ;],pedagogikos fakultetas. Gyvensiu debreceno gatvėje. Perskaičiau visą tema ir supratau ,kad esu viena įstojusi į šią spec. ir bendrabutyje gyvensiu taip pat viena . Dabar aš jaučiuosi vieniša !!! Labutis , aš ir istojau ten pat ~ Jėėėė ;DDD. Aš jau ne vieniša ;]. Smagu rasti kolegų ;]. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-16
00:45:21
| Nuoroda
MildaMildutė rašė:
Kas ruosiates gyvent Debreceno gatvej esanciam bendrabuty? aš ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-17
18:40:10
| Nuoroda
iš kur tokios žinios ,kad debreceno rajonas nelabai koks? negąsdinkit. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-17
18:48:02
| Nuoroda
vika19 rašė:
man tai sake kad tipo pats geriausias is kitu bendrabuciu,tai pasirinkau debrecono. man ir bendrabutį išgyrė,tai ir pasirinkau jį ,dar sakė,kad jis netoli nuo pedagogikos fakulteto[melavo ;D]. o dėl rajono,tai nieko nežinau,tik kažkur kažkas yra sakęs,kad tipo ramus rajonas ;]. Tai ir vėl melavo ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-18
00:01:17
| Nuoroda
jurgyte rašė:
O man draugas sake,kad ten narkomanu rajonas ar kazkas panasaus jau noriu į kitą bendrabuti ;D |