Vartotojo Robertela pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-04-06 13:51:37 | Nuoroda

Sveikuciai mielieji ;)

As ir jau issirinkau tik manau per velai ;/ Pasrinkau Kultura ir poteme 14 apie tris svarbius lietuvius pasauliui.. Izanga padariau, dar apie Meka jau beveik baigiau :) Gal kas turit minciu? Galim pasidalinti dar mastau apie Ciurlioni ir apie Toma Venclova rasyti... SOS! :} BENDRAMINCIAI susirasom skype : robertela.

LAuksiuuuuuuuuuuuu;)

Žinutė parašyta: 2010-04-06 13:54:32 | Nuoroda

ropke duok skype :)

Žinutė parašyta: 2010-04-06 15:26:53 | Nuoroda

Alina parasyk man : robertela.

Žinutė parašyta: 2010-04-07 17:14:06 | Nuoroda

Sveikuciai dar karteli! Jei kas norit esam sukurem skype chata del kulturos 14 potemes rasykit man i skype : robertela. Prijungsim galesit pasitart ar ko plaukst :)

Žinutė parašyta: 2010-04-19 16:50:22 | Nuoroda

Sveiki, pastebejau kad kiti cia kalbate ne i tema visai, kalbame apie iskaita (kalbejima) o ne egzamina. Tai vat tiems kas nezino kaip pasiruosti ir reikalingas keletu issireiskimu ar panasiai... Mes mokykloje labai daug pakartojom ir turim visokiau issireiskimu reikalingu dialogui ir monologui su kuriais parodytumem kad mokame ivaldyti kalba .:) Jei norit rasykit man i skype : robertela. Padesiu ir pakonsultuosiu ;]

Žinutė parašyta: 2010-04-19 16:51:22 | Nuoroda

Norejau pasakyt, kad del egzo dar neverta jaudintis ta prasme, kad dabar svarbu iskaita islaikyt kad prie egzo prileistu ;D

Žinutė parašyta: 2010-04-19 20:45:54 | Nuoroda

Das Diagram zeigt, dass... ( Diagrama rodo, kad...)
An der Spitze liegen (liegt) .... An der ersten ersten Stelle... Auf dem ersten Platz... (Pirmoje vietoje)
[Auf dem letzten Platz (Paskutinioje vietoje)
Etwa - apie
Fast beveik
Uber - virs
[Mehr als - daugiau negu
Weniger als - maziau negu
Dein Vorschlag geffalt mir nicht - sitas pasiulymas man nepatinka
Ich bin gegen diese Idee- as esu pries sita ideja.
Ich bleibe an meiner Meinung - as pasilieku prie savo nuomones
Ich bin (sakai varda ir pavarde). Ich bin (sakai metus) Jahre Alt.
Unserer Nummer ist... (sakai numeri)
jei nezinai zodzio gali mandagiai paklausti - Entschuldigung, konnten sie mir sagen, was dieses Wort bedeutet? arba Entschuldigung, wie ist auf deutsch das Wort ..(sakai zodi)
Wie die Situation in Lituaen ist weiss ich nocht, aber ich glaube, dass... (Kokia situacija Lietuvoje nezinau, bet as manau, kad...)

daugiau cia taip pasikartokit ten aplinkosaugos zodzius, apie politika ir butinai zinok ka nori studijuot ir kaip taisyklingai pasakyt ;)

Žinutė parašyta: 2010-04-20 22:44:47 | Nuoroda

Bukit zmones ir jei ka ryt suzinosit BUTINAI perduokit mum mazdaug kokios potemes buvo ;) ACIU!