Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:44:34
| Nuoroda
Sveeeeiki,VDU darbuotojai.Noriu informacijos 2 paprastais klausimais-iš lietuvių gavau 80%,iš istorijos 63%.Taigi-1)kiek turėčiau gaut iš anglų ,jog gaučiau vf? 2) ar su tokiais balais įmanoma įstot į menotyrą,taipogi vf(net jei metinis istorijos-9)? Ačiū
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
12:06:54
| Nuoroda
*Dar šiek tiek pasivaidensiu* Jūs turėjot omeny konkrečiai į menotyros studijas ar apskritai ? P.S.suignoravot kolegos klausimą apie tai kiek būsimų menotyrininkų žadat priimt šiemet (: |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:53:50
| Nuoroda
fuckthesystem rašė:
menotyra vf.Yess!! kankinkitesss:DDD whuuuuhu.busima kolega!spaudziu desine!ir klausiu -Kaip po galais patvirtint jog istojai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:06:24
| Nuoroda
ZMOGAI,ZMOGAI,ZMOGAI suprantu visi euforijoj kas istojo ten kur norejo,anti euforijoj kas ne,bet ar galitman paaiskint kaip blin patvirtint?nes nenoriu kad nuplauktu mano svajone velniop!
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:14:10
| Nuoroda
Ei,VDU ir busimi kolegos,yra vienas didziausias klausimas-kokiu budu patvirtint kvietima?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:07:13
| Nuoroda
Minka rašė:
Minka rašė:
AušraL rašė:
TauTviS rašė:
Atsakys pirmadienį kokį ne? Perklausiu čia, gal kas žinos Kaip ten tam kvite su įmokos kodu? jo nereik ar susirast reikia jį pačiam? Aš atsispausdinau tą kvituką ir man nieko daugiau nereikėjo. gal gali imesti nuoroda iskur ta kvita spausdinaisi nes db nesuprantu radau vdu psl kazkoki bet nzn ar ten mokant 120lt... www.vdu.lt/studijos/bakalauro-studijos.html cia sitas kur parasyta mokejimo kvitas? jau radau o ashai ne!kur radai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
12:57:50
| Nuoroda
donay34 rašė:
Yra VDU sporto centras "BANGA" , norint eit pasportuot turi uzsiregistruoti. Visalaik ten budavo liux eit pasportuot , bet per paskutinį pavasario semestrą kazkas isvoge puse svarmenu DD , tai ten galima pasportuot bet nlb, nors nzn gal po vasaros atnaujins inventoriu . Kazkas klause apie taikomosios matkes studijas - tai ten bus sunkoka . Bus nemazai spec dalyku is kuriu gavus 5 dziaugsiesi .... , o 8 vidurkį pasiekia koki 4 - 5 is grupes . Skolu irgi nemazai buna . Bet cia tik is informatiku ir matematiku specialybiu . Kitose taip nera , ten pazymiu negaili tai nesibaidykit D. Del barako kas rasot prasymus , tai seniau reikedavo paskutiniu triju menesiu seimos pajamu pazymas + sodros pazymos apie gautus atlyginimus .... , viena baraka iki vasario tvarko , tai siemet lb mazai vietu . Pagrinde pirmakursiai gaus taikos 123 esantį buvusį profkes baraka ... Nepamirskit kad dar galit gaut socialines stipendijas - 390 lt Pirmas klausimelis-o tai pavydziui,jei as uzpildau tik ta prasymo lapa,tai NEUZTENKA?Nes nu per savaitgali buvo neimanoma cia susisaudyt visu tu pazymu,o reiketai jau ryt islekt Kaunan.Patarkit,patarkit,zmogau. Ir antras klausimelis-O jei as rasau baraka vardu Baltija,tai sansu ji gaut daugiau?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:16:42
| Nuoroda
donay34 rašė:
Jei nori pasitikslint viska , pasiskambink į VDU studentų reikalų tarnybą VDU SRT o BALTIJA lb sunku gauti nes tas barakas yra skirtas vyresniu kursu studentams. Realiausia kad gausi Taika - 2 sunku,bet imanoma! bet jei ne,tai abidna' ,nes Baltija toookioj geroj vietoj.Ir siaip,aciu uz information!Geras zmogus!: D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:01:05
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
prie tos pacios temos. jei as pasirinksiu tarkim Baltija, ir joje vietu nebus tai man net nesiulys Taikos, nes as jos nezymejau? man tas pats dalykas galvoj krebzdejo!kur istojai,likimo drauge? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:17:02
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
chouu rašė:
Caramel90 rašė:
prie tos pacios temos. jei as pasirinksiu tarkim Baltija, ir joje vietu nebus tai man net nesiulys Taikos, nes as jos nezymejau? man tas pats dalykas galvoj krebzdejo!kur istojai,likimo drauge? tikekimes ats as anglu filologija o tu kur? :D menoootyra!Ech,tuoj verksiu,nes manau,kad Baltijos negausiu; / |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:17:46
| Nuoroda
donay34 rašė:
O norintiems pamatyti kas gyveno barakuose ir padiskutuoti su jais, siulau prisijungti prie taikos ir baltijos baraku grupiu facebooke , gal ten jau susipazinsit su busimais ir busimom kambariokem o jei veidaknyges neturi tai vat taip ir liksi be diskusiju |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:31:38
| Nuoroda
klausyk,donay 34,dar vienas klausimas-o jei as pavyzdziui ne visas pazymas suspejau gaut del barako,o ryt jau isvykstu i Kauna sutarties pasirasyt,tai su VDU eitu susikalbet,jog atsiusiu atskanuotas versijas elektroniniu budu?Kaip mastai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:30:52
| Nuoroda
HEY HO HI! Prisijungiu ir ashai prie menotyrininku-melodija. !
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
17:45:34
| Nuoroda
Informel rašė:
Įstojau ir aš. Turbūt vienintelis vaikinas toje menotyroje būsiu. ne,ne vienintelis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
16:05:25
| Nuoroda
O jusu fakultetai nerengia atskiru stovyklu?Nes pvz. Menu fakultetas tai rengia,ir be jokios atrankos(: |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
16:39:53
| Nuoroda
Misterija rašė:
kiek zinau, tai ne. bet as tai galvoju vaziuot i ta menu fakulteto stovykla, nes planuoju paiimti menotyra gretutinems studijoms o as planuoju tiesiog studijuot menotyra(: |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-01
18:51:05
| Nuoroda
o kada jau turetu gerb.organizatoriai skambint laimingiesiems? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-01
23:31:23
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
chouu rašė:
o kada jau turetu gerb.organizatoriai skambint laimingiesiems? Paskambins,nesijaundink.... matai,kad cia ne jaudulys,o tiesiog norejimas zinoti kuo imanoma anksciau ir planuoti bei derinti tam tikrus dalykus |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-04
20:29:20
| Nuoroda
Agiliukas rašė:
Sunkiau,bet įmanoma. Kiek žinau, šiemet baltijoj pirmakursiam bus apie 200 vietų arba kazkas cia smagiai pajuokavo su tokia informacija ,arba cia pernelyg gerai butu! |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:51:06
| Nuoroda
aha,o tarkim kokie baldai buna barakuose? stalas,lova ir viskas? |