Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:58:24
| Nuoroda
Na man is pradziu ir tema rasinio ir suvokimas surode lengvi, bet veliau pradejus kapstytis ir gilintis nebebuvo aisku koks atsakymas.. Ziuriu cia daug kad balta drobule interpretavo...:DD mano shulei tik vienas ktias rase kita tema ar interpretacija rinkos, apie 90 % ar daugiau 1 tema rasinio...jauciu nieko gero cia na tikiuosi nenusisnekejau ir nenuklydau nuo temos rasiny tiesa, kaip kas atsake 11 klausima? " 10 pastraipoje autorius kartoja siek tiek pakeista teksto pavadinima. 11.1 - nurodykite kas pakeista kalbines raiskos poziuriu; 11.2. - paaiskinkite, kaip del to pakinta sakinio prasme." |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
19:04:13
| Nuoroda
siaip tas ledinis barokas apacioje buvo paaiskintas, kad tai kazkoks renginys ar kas vilniuj, tipo pavadinimas cia..na bent as taip supratau, tai logiskai mastant turetu buti kita metafora pacio autoriaus sukurta...nu zdz...as abi apie sirdi parasiau tikiuosi lips |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
12:44:39
| Nuoroda
na sveiki, mano galva tai tragedija o ne egzas....krc pagrindiniu dalyku be religijos nera...is detaliu sudeliotas...toks antrarusis...klausimai tai irgi neaisku kaip juos suprast...4 zmones ir visi skirtingai pas mus suprato klausima....zdz..neisivaizduoju kaip 90 % surinksiu ;((( ir laiko perrasyt neuzteko daug kam..zdz..tiesa kaip kas atsaket i 50, 55 ir 56 klausimus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:05:31
| Nuoroda
Maury rašė:
gavau 81. is pradziu dziaugiausi, bet kai suzinojau, kad visiski tinginiai, kurie ateidavo karta i pora savaiciu i pamoka, draskydavosi pries mokytojus, nusirasinedavo gavo virs 90, pasijutau neivertinta. Tikrai daugiau darbo idejau nei jie.. kita vertus palyginus su kitais, tikrai talentingais ir besimokanciais zmonem, kurie gavo 30 - 40, suprantu kad netureciau skustis savo 81 Nevertina Lietuvoj besimokanciu zmoniu Butent...sveikinu su 81 pati mokiaus ir tikrai gerai rasau...na bent jau iki egzo taip atrode...zinau kad suvokima neblogai padariau,tai lieka tada rasinys...kadangi is egzo gavau 54% tai iseina, kad is rasinio tik apie 20 ar maziau tasku surinkau...neturiu zodziu...kai tokie vaikinai kuriuos vos prie egzo prileido, kur vos 5 isvede metiniam ir tai per akiu draskymus...gavo 84 ir pan....gyvenime nesu gavus taip prastai is lietuviu ir is rasinio net..o rasinys tikrai stiprus buvo...neisivaizduoju kaip taip gali but...o apeliacija bijau duoti, kad dar labiau nenumazintu....galva neisnesa kaip galima taip ivertint....tiesa, jau vis isgirstu ir is kitu, kurie gerai mokinosi, kad rezultatai prasti....;/ galvoju, gal per sudetinga rasini parasiau?..ir kokia kaimo mokytojele nesuprato....nzn...baisu, kai del tokiu dalyku zlunga svajones.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:29:25
| Nuoroda
Pati galvoju apie apeliacija. Gavau 54, nors metiniam stipru 9 turejau, o is bandomojo 80% gavus, kur tikrino nesveika mokytoja ( raso knygas - gramatikos ir taisykliu , ir pan.... ) is kalbos max tasku gavau, net kitiems rasinius rasydavau uz kuriuos gerus pazymius gaudavo...istorijos nespejau egzamino padaryt normaliai...anglu gal netycia apie 90 bus, bet vistiek.. neisivaizduoju net kaip i mokama papult... ;/ mokytoja yra sakiusi, kad apeliacija duoti, jeigu nebent neislaikai arba nebeturi ko prarasti, nes ta komisija, kurios mokytojas pertikrina darba yra lojali egzu centrui ir lb lb lb lb retas atvejis kada pakelia, ir net jei ir pakelia tai tik kelias %....nzn net ka daryt...;(((( |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:35:51
| Nuoroda
na as irgi turejau kelias mokytojas, todel nemanau, kad nusvilt galejau...nekalbu apie tuos kurie yra tinginiai, bet turi galva...yra ir tokiu, bet as apie tuos, kurie tikrai nieko neverti, kuriems mokslai paskutineje vietoje, kurie lanko mokykla tik todel, kad tevai iskele salygas....ir gavo tokius balus...baisu...poto tokie zmones sedi valdzioje...issilavinima siaip ne taip gauna, nors to neverti...o itakingi teveliai visa kita sutvarko uz juos.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:38:52
| Nuoroda
Na nzn, kas dar Lietuvele taip myles gales perlaikinet...as tai jau tikrai neperlaikinesiu...jei nkr neistoju siais metais skipinu metus ir nuo kitu i australija tikriausiai cia tik mano nuomone...kiekvienas savo galva galvoja manau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:44:18
| Nuoroda
siaip apeliaciju teikimas iki 07 09, o mokyklini laiko 07 07 kazkur maciau...gal tu geriau i centra parasyk ir pasiklausk |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:47:29
| Nuoroda
Bizzy Dee rašė:
ISM Tarptautinis verslas ir komunikacija vf gal yra įstojusiųjų ten pat? atsiliepkit Draugas ten istojes yra Bet Vilniuje sveikinu, beje |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:58:04
| Nuoroda
zmones nenusiminkit...pati irgi nieko dar negavau...bet lyg girdejau kad dar tik 30% informacijos paleista...na cia pries valanda buvo...taigi nesamone, kad pvz zmogus stoja i teise, mru, vu, vdu ir nkr neistoja su 19 balu ir cia net ne vienas toks...?..nesamone..palaukit.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:05:55
| Nuoroda
Mellinda rašė:
Khamuhl rašė:
Sveiki, panašu, jog blogai suskaičiavo mano konkursinį balą - stoju į anglų filologija, tai reikia antros užsienio kalbos arba gimtosios kalbos metinio pažymio. Antros užsienio kalbos aš neturiu, mano lietuvių metinis 9, bet patikrinus konkursinį balą matosi, jog vietoj gimtosios kalbos pažymio įskaičiuotas 0, t.y., antros užsienio kalbos pažymys, kurios aš neturiu. Kas nors susidūrėt su panašiom problemom ir gal kas žinot, kur ir iki kada reik eit aiškintis? xD
kazkur lamoj skaiciau apie apeliacijas del konkursinio balo...paziurek ten prie tvarkarasciu turetum rasti, bet sukis greiciau...galiu klyst, bet jei gerai pamenu tai tik 1 ar 2d apeliacijos padavimui skirtos...:) sekmes:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:25:10
| Nuoroda
Sveiki sveiki sveiki, kolegos!! ;DDD eina sau kaip fainai, vietoj nenustygstu!!! ;DDD ziauriai fainai kai issipildo gyvenimo svajones )) (happy)x 100 kartu D kas ne vilnieciai, daug kas nuomuojates butus ? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:28:08
| Nuoroda
tiesa, jei kam idomu drauge skambino i mru ir klause del balu..:) i teise pereinamas balas buvo 19.06, i valdyma ir i muitines toks pat sake, o i penitencine 19.84...:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
18:01:34
| Nuoroda
hmm...rimtai kas sukurkit skype konferencija pakalbet mano nick muachia arba tiesiog gal surasom visi savo nick'us ir tada kas nors sukvies kai pamatys, nes cia visi skirtingu metu raso...na bent kai kokie 5 norintys pakalbeti zmones bus kaip mintis?.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
18:09:48
| Nuoroda
geduxx15 rašė:
Sveiki, kokius dokumentus vešit dėl bendrabučio? Mru tinklapyje raso, kad reikia tureti dokumetus apie:
Ten ieini ir kur norintiems studijuoti/ abiturientams ir paspausi kur nurodyta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
19:06:32
| Nuoroda
geduxx15 rašė:
Sveiki, turiu jum klausimą Imsiu paskolą mokslui. Ją geriausiu atvėju gausiu spalio mėnesį (kaip ir visi), tačiau universiteto tinklalapyje rašoma : "studijų įmoka sumokama per 15 dienų nuo semestro pradžios". Tai kaip čia suprast? na tai greiciausiai iki 09 15...o cia rimtai tik spali bus paskolos?...nes as irgi galvojau apie ja, bet kiek girdejau prasymus teikt tik nuo rupjucio vidurio, tai per daug nesidomejau dar...reiks tikriausiai besirasant sutarti pasiklaust |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
19:11:29
| Nuoroda
geduxx15 rašė:
va kaip....reiks ryt, poryt paklaust P.S. parasyk skype jei nori imesiu i konferencija Skype, kur kalbam |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:56:45
| Nuoroda
Thotu rašė:
grečius rašė:
sveiki. su kokiais balais įstojot į VF? aš su 18,89 neįstojau ir man čia nemenkas šokas. Taigi nerealiai balai užkilo :} Pereinamas balas buvo 19.06 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:57:39
| Nuoroda
Jei kas norit i konferencija skype, rasykit nickus:D kai pamatysiu ir busiu online pridesiu, arba jei kad kitas nepatinges tada imes |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:55:46
| Nuoroda
hey,gal yra ryt varanciu zmoniu pasirasyti sutartis is kauno arba pro ji vaziuojanciu?;) jei taip,tai duokit zinia;) kartu juk smagiau bus;) 863637431 |