Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
23:58:31
| Nuoroda
A_vainyte rašė:
vynous rašė:
A_vainyte rašė:
Nu va, kas 27d laike, jau yra rezultatai:) ir kiek balu sekesi surinkti? Pilni 2 šaunuolė norėčiau paklausti, o kaip atsakyt maždaug į tokį klausimą kuris buvo minėtas čia anksčiau "Dabartines kartos pagrindiniai issukiai? Kokiose mokyklos ar kazkur kitur programose esat dalyvave, kokia veikla uzsieme ir kaip tai pades jum kaip pedagogui?" |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
16:01:27
| Nuoroda
aivaras18 rašė:
Sveiki visi, šitą gal žinot kokia tvarka ten kvies to pokalbio,nes girdėjau kurie iš toliau atvykę jiems pirmiau leidžia kalbėti. šiandien laikiausi motyvacinį tai viena buvo, jog atėjo ir pasiprašė kad ją pirmą paimtu į pokalbį nors buvo net iš antrojo sarašo ir nuėjo pirmoji |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
21:46:56
| Nuoroda
aurytee rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Na ką, aš laikiau šiandienn Vilniuje. Viskas būtų puiku, jei ne 4h laukimas po pirmos (rašymo) dalies. Baisiai pavargau. O šiaip motyvacinis testas tikrai nėra kažkoks baubas. Rašymas galbūt buvo sunkesnioji dalis, lyginant su kalbėjimu. Buvau labai pavargus, todėl tikrai nesijaudinau eidama į pokalbį. Moterys buvo malonios, šypsojosi, neuždavinėjo tikrai nieko sunkaus, elementarius dalykus. Užtrukau tikrai neilgai, iki 7min. Žodžiu, tie kurie dar nelaikėt, tikrai nesijaudinkit. o ko klausinejo? ten 3 moterys sedi patalpoj ane?:) o jei paklaus ko ir uzsikirisu?:D nes buna tokiu kl kur reikia gerai pagalvot .. Na iš pradžių paprašė, kad papasakočiau apie save, tada paklausė ar esu turėjusi kokios nors pedagogės praktikos. Tuomet paprašė, kad pasakyčiau du argumentus, kodėl pasirinkau būtent pedagogikos studijas. Na o galiausiai, tai kaip įsivaizduoju save po 10 metų. Na ir žinoma, šiaip klausimėlių iš mano kalbos Iš tikrųjų, nemanau, jog užsikirsi. Bent jau man, tai kalba liejosi lengvai, kai sustodavau, vertintojos paklausdavo ir tiek. Nieko ten kažko baisaus Moterys buvo dvi pas mane. Jos labai malonios, beveik visą laiką šypsojosi. Išeidama pasakiau, jog tikiuosi, kad dar susimatysim, pasakė, kad susimatysim tai ten reik but 30min anksciau ar nebutinai? nebūtinai atrodo, bent jau pas mus kabinete taip buvo vilniuje, kaip kitam kabinete nežinau, mus įleido vos ne likus keliom minutėms, atėjom, pasus parodėm, susėdom ir rašyt pradėjom. mačiau viena mergina kurie laikė šiandien rašė klausimus, kiek matau klausinėja to paties (gal todėl kad netyčia tam pačiam kabinete buvom arba ir eina pagrinde tie patys klausimai), manęs su drauge dar klausė kaip motyvuojam save kai nenorim kažko daryti ir kaip motyvuojam kitą žmogu kai jis daro kažką atmestinai, bei į visus klausimus reikėjo pateikti savo gyvenimišką situaciją pagal tai kurioje buvau. bent jau mūsų abiejų neklausinėjo iš to ka rašėm (gal parašėm gerai kad nebuvo ko klausti ) o taip tai visai nėra ko bijoti, šalia toks vaikinumas sedėjo tai gerai nuotaiką praskaidrino juokais
vat su tuo laukimu tai ne kas, laukiau tiek pat, tai tikrai labai pavargus jaučiaus, namo grįžus norėjos tik kristi į lovą ir miegoti, nei valgyt nei kažko daryti jau nebebuvo noro, nemėgstu tokių ilgų laukimų |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
20:06:05
| Nuoroda
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki. Aš šiandien laikiau motyvacinį, tai gal kas žinot, kada jau galėčiau tikėtis atsakymų? Kiek girdėjau, atsakymus žmonės sužino po dviejų dienų kažkur. Tai ryt turbūt galiu net nesvaigt, kad sulauskiu atsakymų? aš ir šiandien laikiau. tikėkimės, kad bus rytoj, o jei ne visą savaitgalį kamuosimės laukdamos Pirmadienio. sake per 48h.tai nemanau,kad ryt.tikiuosi bus sestadieni,bet tiksliai,juk nedarbo diena... Na, pačiu blogiausiu atveju turėtume žinot kitą antradienį Penktadienis atkrenta, nes neva nebus praėjusios dvi dienos. Savaitgalis savaime suprantama atkrenta, pirmadienis gal irgi, na, juk pirma diena po savaitgalio... Bet gal pagailės mūsų ir net ryt galėsim džiaugtis savo gerais įvertinimais bet ziurint i tai,kad pas mus atejo is 25 turejusiu laikyt tik 5 tai zinai,gal greiciau ivertins mus? visai tikėtinas variantas, nes vakar laikiausi tai dar nežinau, yra va pažįstamos kur 27d dieną laikė ir dar nežino, nors per 48h tūrėtu būti jau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
19:34:08
| Nuoroda
Miau rašė:
Peloponesietis rašė:
Miau rašė:
Peloponesietis rašė:
vynous rašė:
Peloponesietis rašė:
Miau rašė:
Peloponesietis rašė:
RolyPoly rašė:
Gal kas žinote koks buvo pernai paskutiniojo pakviesto i VPU anglų filologijos vf vieta KB? 14,00 o gal zinai koks balas i socialine pedagogika VF? :) 15,38 cia aukciausias, zemiausias ar vidutinis? Žemiausias. Aukščiausias - 19,98 tai cia praeitais metais toks buvo Praeitų metų ir klausia. praeitu metu klausia i anglu filologija,o as klausiu siu metu i socialine pedagogika o į technologijų pedagogiką koks mažiausias buvo? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:53:24
| Nuoroda
Miau rašė:
o gal zinot kokia stipendija gerai besimokantiems? 400lt |