Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:36:02
| Nuoroda
Sveiki, Paskaičiusi Jūsu komentarus, laaabai nuliūdau. Atsakiau kitaip nei čia pateikti (keletas ) atsakymai. Žodžiu, dar turiu galimybę išlaikyti bent jau mokyklinį jei šito neišlaikysiu. Teksto rašymas, man praėjo gana sklandžiai, ir greitai. 10:30 jau buvau parašiusi į juodraštį viską. Stengiausi argumentuoti, remtis patirtimis ir pan. bet vis vien bijau. O su teksto suvokimu, buvo problemos ... Pirmos 5 pastraipos buvo BELLISIMO. 8tos išvis neatsimenu. Skaičiau kokius 6 kartus, ir vis vien neatsimenu. Klausimus atrodo Daujotytė parinkus būtų, Iš oro. Perskaitau klausimą ir bandau jį kitai žodžiais paversti. Mano nuomone, kas siejama su teksto rašymų, buvo vidutniškai sunku. Teksto suvokimas buvo sunkus. Taigi susumavus galiu pasakyti, kad egzaminas ( man) buvo sunkus. Dabar valgau ledus ir depresuoju. O PENELEI --> INGRIDĖLEI <-- jei tu išlaikysi 95 taškams, butelis šampano nuo manęs. Bet mes dar pažiūrėsim. Žinoma, aš nieko blogo nelinkiu, Duok Dieve. Tačiau reik įsitikinti |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:36:56
| Nuoroda
Gal kas atsimenate teksto autorių ir pavadinimą būčiau dėkinga ? (: |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:38:10
| Nuoroda
Agnė. rašė:
rutaaa rašė:
o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D
Taip pat (:
|
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:40:33
| Nuoroda
biluciuke rašė:
ashera rašė:
Gal kas atsimenate teksto autorių ir pavadinimą būčiau dėkinga ? (: Čia yra visos užduotys Laaabai didelis dėkui. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:33:53
| Nuoroda
Norėčiau, INGRIDĖLE, tavo atsakymus sužinoti |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:36:55
| Nuoroda
Jei ji tikrai pasitikėtų savo jėgomis, tai šitaip nekalbėtų. (: Nulis kultūros. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:40:59
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
ashera rašė:
Jei ji tikrai pasitikėtų savo jėgomis, tai šitaip nekalbėtų. (: Nulis kultūros. jei gerai butumet parase-nereaguotumet i tokius komentarus Pasakaityk, komentarus atgal, pamatysi mano nuomonę. (: |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
07:29:19
| Nuoroda
Sveiki (: Aš taip pat laikiau Geografijos egzaminą. Egzaminas buvo tikrai lengvas, bet laaabai pikta, kad nes susikirtau lengvuose klausimuose ... Testiniai pasirodė gana sunkoki, bent jau sunkesni nei ankstesnių metų, bet egzaminas tikrai įveikiamas ... (: |