Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-23
13:23:51
| Nuoroda
As nenustebciau,jei butu koks Donelaitis ar Sruoga. Taipogi Aputis,Skema ir Radauskas. Nelabai tikiu,kad gali buti Biliunas,kuris buvo jau du metus is eiles. Pati labiau noreciau Apucio,Kreves,Marcinkeviciaus ar V. M. Putino,va tada tai butu sekme |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-23
18:20:40
| Nuoroda
As nenustebciau,jei butu koks Donelaitis ar Sruoga. Taipogi Aputis,Skema ir Radauskas. Nelabai tikiu,kad gali buti Biliunas,kuris buvo jau du metus is eiles. Pati labiau noreciau Apucio,Kreves,Marcinkeviciaus ar V. M. Putino,va tada tai butu sekme Sutampa mūsų norai. Aš irgi manau geriausiai galečiau parašyt iš "Skirgailos", "Mažvydo", o jei būtų Putino "Altorių šešėly" tai irgi apsidžiaugčiau
Manau, juos paprasciausia butu nagrineti,todel laikau "spygas", kad bent vienas is ju papultu |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:41:47
| Nuoroda
Man asmeniskai,teksto rasymo dalis buvo lengviau,rasiau interpretacija is Skemos "Balta drobule",bet siaip pasiulytais interpretacijos variantais likau pakraupus o rasinio temos,sakyciau buvo gan lengvos. Tacia teksto suvokimas... tikrai buvo ka veikti... |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:45:53
| Nuoroda
Panele PASITIKINCIOJI, kai jau zinosi savo rezultatus,parasyk i si foruma,kiek surinkai |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:46:28
| Nuoroda
Panele PASITIKINCIOJI, kai jau zinosi savo rezultatus,parasyk i si foruma,kiek surinkai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
19:30:55
| Nuoroda
Na,tikras anekdotas papasakosiu ir Jums Kai baigėsi pirma egzamino dalis (rašinio rašymas) visi iš patalpos išejome į pertraukėlę atsipūsti,o kas ir į parduotuvę šokolado pirkti. Tai stoviu prie kasos ir girdžiu tris vaikinukus kalbant : -Bet jau tie interpretacijų autoriai paruošti mūsų egzaminui,tai žiaurūs... Matėt,buvo to Šaltenio "Balta drobulė" -tada kitas sako: -Ten ne Šaltenio,o Savickio "Balta drobulė" . Tai žinot,nors mirk iš juoko gal ir negražu taip juoktis iš kitų,bet,pagal mane,jei jau žmogus laiko valstybinį egzaminą,tai turėtų gerai nusimanyti apie autorius ir jų kūrinius. O paskui ir būna taip,kad nesupranta,kaip galejo neišlaikyti |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
19:43:30
| Nuoroda
swlabr rašė:
ajipotU rašė:
Na,tikras anekdotas papasakosiu ir Jums Kai baigėsi pirma egzamino dalis (rašinio rašymas) visi iš patalpos išejome į pertraukėlę atsipūsti,o kas ir į parduotuvę šokolado pirkti. Tai stoviu prie kasos ir girdžiu tris vaikinukus kalbant : -Bet jau tie interpretacijų autoriai paruošti mūsų egzaminui,tai žiaurūs... Matėt,buvo to Šaltenio "Balta drobulė" -tada kitas sako: -Ten ne Šaltenio,o Savickio "Balta drobulė" . Tai žinot,nors mirk iš juoko gal ir negražu taip juoktis iš kitų,bet,pagal mane,jei jau žmogus laiko valstybinį egzaminą,tai turėtų gerai nusimanyti apie autorius ir jų kūrinius. O paskui ir būna taip,kad nesupranta,kaip galejo neišlaikyti :DDD man tai juokinga dabar atrodo , kaip as paskutini vakara skaiciau "gondingos krasta", nes isivaizdavau ,kad tikrai bus ;D Tai kaip ir aš,visą vakarą nagrinėjau Skirgailą ir Altorių šešėly,nes taipogi buvau įsitikinusi,jog kažkuris iš jų bus,tačiau klydau ir gerai,kad iš vakaro paskutinę minutę sugalvojau dėl visa ko pasižiūrėti tą Škėmą Ir nagrinėjau jį,nors kai pamačiau,buvau panikoj |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
19:56:25
| Nuoroda
iš tikrūjų trijų modernistų nesitikėjau,maniau bus arba eilėraštis,drama ir proza,arba drama ir dvi prozos ištraukos,bet tik ne visų modernistų,todėl nustebino egzaminų centras. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
10:23:50
| Nuoroda
Justė, rašė:
ajipotU rašė:
Na,tikras anekdotas papasakosiu ir Jums Kai baigėsi pirma egzamino dalis (rašinio rašymas) visi iš patalpos išejome į pertraukėlę atsipūsti,o kas ir į parduotuvę šokolado pirkti. Tai stoviu prie kasos ir girdžiu tris vaikinukus kalbant : -Bet jau tie interpretacijų autoriai paruošti mūsų egzaminui,tai žiaurūs... Matėt,buvo to Šaltenio "Balta drobulė" -tada kitas sako: -Ten ne Šaltenio,o Savickio "Balta drobulė" . Tai žinot,nors mirk iš juoko gal ir negražu taip juoktis iš kitų,bet,pagal mane,jei jau žmogus laiko valstybinį egzaminą,tai turėtų gerai nusimanyti apie autorius ir jų kūrinius. O paskui ir būna taip,kad nesupranta,kaip galejo neišlaikyti pralinksmino D Mane ir pralinksmino visada,kai noriu prasklaidyti mintis,taip netycia ir prisimenu si dialoga |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
15:01:32
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
kazkasbelekas rašė:
Eij chebra, padekit ;] rasiau skemos interpretacija, bet jos nebuvau pasikartojes ir nelabai ka is jos pamenu... taigi, variau mazdaug taip, kad pagrindiniai veikejai yra geri draugai, kuriems jokios bedos, konfliktai ar net auxoxolis nebaisus ir ju draugyste per tvirta, kad tai juos isskirtu, dar pabreziau, kad vartojama ironija, kai apie lietuva kalbama eilerasciuose, lietuva yra gerbiama, neleidzia meluoti apie ja, pagrazinti per daug, kokia ji nera... konteksto 0 bus... Labai nusisnekejau? jauciu, kad taip... reikia jau pratintis prie perlaikymo kuris vyks 07d.... pasidalinkit savo nuomone ir tuo jei esate ta kuriny perskaite.... jo čia įdomiai parašei ypač apie gerus draugus :D ribetos ten krč yra as ir rasiau Skemos interpretacija,tai analizavau,jog jie abu yra poetai. Vaidilioniui artima kuryba tevynes tematika,o Garsvai tai svetima,cia kaip ir autobiografinis motyvas pacio Skemos. Nes Antanas Skema kritikavo visus egzodo rasytojus,kurie rase tevynes tema. Taip ir Garsva ziuri su ironija i Vaidilioni,kuris raso vardant tevynes. As taip supratau ir visoje savo interpretacijoje tai rituliojau tikiuosi bus gerai. O,kad jie buvo geri draugai,tai cia jau drisciau nesutikti p |