Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:30:41
| Nuoroda
nu tu truputi praskaidrini nuotaikabet man abejone del to kelia,nes man ismeta butent mano prasyma,kur raso kokios specelybes noriu,o tame lenteles punkte kur yra parasyta KVIETIMAS STUDIJUOTI PRIORITETAS tuscia.o tau butent tame punkte buvo pazymeta kad esi istojes? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:32:40
| Nuoroda
as siuo metu uzsieni,bet mano sesuo issiunte sms,bet dar nieko negavo,tai reiskias kad gali veliau i sms parasyt istojau ar ne?o jai dabar as neistojau tai automatiskai esu perkelta i antraji etapa? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:36:06
| Nuoroda
jonke rašė:
Krc atsiunte man sms kad tipo neistojau sokas.....ir mano draugei tas pats o pas ja balai tikrai geri buvo,,,gal dar kam taip atsitiko?????? o tu gal norejai i dienini,ir valstybes apmokama?as tai i neakivaizdini ir i mokama.bet vis dar laukiu....... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:38:06
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
river rašė:
nu tu truputi praskaidrini nuotaikabet man abejone del to kelia,nes man ismeta butent mano prasyma,kur raso kokios specelybes noriu,o tame lenteles punkte kur yra parasyta KVIETIMAS STUDIJUOTI PRIORITETAS tuscia.o tau butent tame punkte buvo pazymeta kad esi istojes? Ten lyg, man irgi iš pradžių metė tuščią tik po to išmetė, kad kvietimas, ir čia daug kam taip, va ką tik dar vieną gavo, taip, kad dar laukit, dar ašarom ne laikas lauksiu vidurnakcio,gal nebetaip lama strigs. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:38:51
| Nuoroda
MisCriminal rašė:
jonke rašė:
Krc atsiunte man sms kad tipo neistojau sokas.....ir mano draugei tas pats o pas ja balai tikrai geri buvo,,,gal dar kam taip atsitiko?????? o kaip reik ta sms siust? eik i pagrindi lama psl.ir pacioje apacioje bus parasyta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:42:16
| Nuoroda
Sunkus Vaikas rašė:
Tai dar nesulauket niekas vnf? vis dar laukiu,bet jau ir nebesitikiu sulaukti,jau faktas kad neistojau.bandysiu kita met.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:43:55
| Nuoroda
MisCriminal rašė:
river rašė:
MisCriminal rašė:
jonke rašė:
Krc atsiunte man sms kad tipo neistojau sokas.....ir mano draugei tas pats o pas ja balai tikrai geri buvo,,,gal dar kam taip atsitiko?????? o kaip reik ta sms siust? eik i pagrindi lama psl.ir pacioje apacioje bus parasyta man ta pati situacija kaip tau. nei vf, nei vnf. nors nusisauk. man siutas isvis ima,galejo buti tapati stojimu tvarka kaip visada,nuvaziuoji i univera ir suzinai,o dabar dar papildomai nerviniesi.Gal as isvis net ne ten ziuriu istojau ar ne.......... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:52:31
| Nuoroda
MisCriminal rašė:
river rašė:
MisCriminal rašė:
river rašė:
MisCriminal rašė:
jonke rašė:
Krc atsiunte man sms kad tipo neistojau sokas.....ir mano draugei tas pats o pas ja balai tikrai geri buvo,,,gal dar kam taip atsitiko?????? o kaip reik ta sms siust? eik i pagrindi lama psl.ir pacioje apacioje bus parasyta man ta pati situacija kaip tau. nei vf, nei vnf. nors nusisauk. man siutas isvis ima,galejo buti tapati stojimu tvarka kaip visada,nuvaziuoji i univera ir suzinai,o dabar dar papildomai nerviniesi.Gal as isvis net ne ten ziuriu istojau ar ne.......... nu tipo tam sone desiniam reik ziuret? cia turi galvoje ten kur yra tavo duotas prasymas?ir kur parasyta desinei pusei stojimo prioritetas?bet as taip isivaizduoju kad ten turetu rasyti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:59:00
| Nuoroda
pas mane kur pateiktas mano prasymas raso taip.Balas geriausiuju eileje 7,80 koknkur.balas AM programoje 7,80 o Kvietimas studijuoti,prioritetas ten nera nieko.Tai jau cia reikia suprast kad as neistojau? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:07:29
| Nuoroda
bet kiek pasijungiu prie savo lamos vis ta pati ismeta,jokio paildymo.O as teisingau ziuriu ten kur ir nurodziau? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:19:28
| Nuoroda
MisCriminal rašė:
jonke rašė:
parase jus nepakviestas studijuoti DDDDDDDDDD cia per 1667? ;OO man nei lama rodo ka nors, nei sms ateina.......:(((((( man ir tas pats |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:42:28
| Nuoroda
creative rašė:
vejai as irgi neistojau niekur tau taip rase? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:45:42
| Nuoroda
idomu,jei pasiskambinciau i universiteta,i kuri norejau stot,suteiktu kokia informacija??? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:53:25
| Nuoroda
man jokia sms neatejo,tokia pikta pasidariau,nuotaikos kaip nera |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:54:18
| Nuoroda
lauksiu pirmadienio,gal kas pasikeis,dabar viskas uzluze,net kartais prisijungti prie LAMOS serverio neimanoma,o per savaitgali juolab niekas nesidarys. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:56:48
| Nuoroda
jonke rašė:
mano drauge gawo sms kad neistojo bet lamoi parasyta kad istojo nu ne debilizmas kazkoks,ar cia is musu visu tyciojasi as nesuprantus,prakeikta lietuva,cia tik ir gali darytis tokia nesamone,nu visiskai esu paluzusi,norisi issiverkti,o taip dejau visas pastangas istoti i neakivaizdini,juk as pati uz savo pinigus noriu istoti.nu zodziu........ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:28:02
| Nuoroda
yesyesyo rašė:
O tiem kurie neistojo kanors raso ten tam tinklapi? Kad nepakviestas ar panasiai? Nes as irgi zinute gavau kad neistojau bet kazkaip nesitiki, nes egzus gerai islaikiau. man apsoliuciai nieko neraso,net sms jokios negavau.O tai kaip zinot i antra etapa patekau ar ne,betvarke!!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:33:56
| Nuoroda
zodziu man siais metais nepasiseke,reikes laime bandyt kita met |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:37:52
| Nuoroda
Sliziks rašė:
river rašė:
zodziu man siais metais nepasiseke,reikes laime bandyt kita met nenukabink nosies 2 etapas bus as net nezinau,gal net i ji nepatekau.Nes kai atsidarau savo LAMA ten tik matau prasyma su norima specelybe ir viskas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:40:55
| Nuoroda
paaiskinkit man debilai kur turiu rasti pakvietima studijuoti?kai pasijungiu prie savo Lamos ten atidaro tik mano prasyma su norima spec.ir viskas jokio pakvietimo |