Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-26
19:26:49
| Nuoroda
Kalbet reikes birzelio 1d,po pietu..:D Gal tie kurie kalbes anksciau nepagailetu cia imesti potemiu?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-05-29
13:56:28
| Nuoroda
;),jei kas turi infomacijos,kuri praverstu kalbant sia tema,gal galetu atsiusti man. Nes pats turiu tik kelias citatas ir dar kai ka. Dekuj |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-16
13:01:17
| Nuoroda
Juokinga,kad dauguma mano,kad tie,kurie studijuos politologiją nori liaudiškai sakant ''eiti į seimą,eiti į valdžią''.Tai pat juokinga,kad stojantys ten įsivaizduoja,kad iškart jie dirbs ambasadoriais,diplomatais ar dar velnias žino kokiu valdžios žmogumi..Aš asmeniškai bandysiu čia stoti dėlto,nes pačios studijos ( kalbu apie programą) atrodo įdomios,tokios studijos yra įvairiapusiškos,plečia žmogaus akiratį,nesitikiu būti kažkokiu tai klerku ( aišku neatsisakyčiau tokios perspektyvos ) ,o baigęs žiūrėsiu kur galiu pritaikyti,bet mano svajonė tokias žinias pritaikyti žurnalistikos srityje..Ir nesutinku su požiūriu,kad žmogus baigęs politologiją yra potiancialus bedarbis.Taip,jeigu jis asilas besivaikantis prestižo,nežinantis ko nori ir manantis,kad taps Adamkus number 2,tai taip, jis sėdės darbo biržoje garantuotai,bet turiu nemažai pažįstamų baigusių šias studijas ir jie sėkmingai dirba,kas pritaikė žinias privačiame sektoriuje,kas įsitrynė vienoje ar kitoje ministerijoje,savivaldybėje ir pan,žinoma yra atvejų,kai ''politologai'' skina braškes,dirba senuokuose,maximose ir pan,o tai įrodo,kad šias studijas turi rinktis tuo motyvuoti ir save pateikti mokantys asmenys. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-21
13:06:32
| Nuoroda
Manau nereikėtų žiūrėti į tas ale tai perspektyvas..Dabar daug žmonių baigę nevien socialines,bet ir technologines specialybes ( taip,pažįstu ir tokių) sėdi be darbo..Nereikia vaikytis prestižo ar ko,o žėti kas labiau tave traukia.Pritariu,kad teisė tai konkretesnis mokslas ir tikriausiai labiau pritaikomas kur nors,o jeigu dar turi pažinčių tai iš viso...Su politologija kebliau,pats ten ketinu stoti,tačiau ,kai besimokinančių paklausi ką jie galės dirbti, tai visi mekena kažką neaiškus ( iškalę tą propogandą iš lankstinukų).Tačiau kita vertus Politologija yra toks platesnis mokslas,duodantis platų išsilavinimą,kažin ar yra labai realu Lietuvoje baigus bakalaurą kažkur įsitvirtinti,bet magistrą,kai jau eina link konkrečios specializacijos,tai kodėl gi ne?Anyway, perspektyvus yra žmogus,o ne studijos.Jeigu iš studijų pasiimsi viską kas įmanoma ( žinių bagažą,pažintis,patirtį),visada stengsiesi,eisi į visokius seminarus,susitikimus ir t.t,tai gali ir pasisekti,nes bet kokios studijos neužtikrina,kad iškart gausi darbą,reikia užsitikrinti pačiam.:) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-25
20:55:24
| Nuoroda
Sveiki,jeigu įstoju į VDU ir norėsiu duoti paraišką gyventi bendrabutyje,tai ar atvažiuojant pasirašyti sutartį man reikia dar kokių papildomų dokumentų negu asmens kortelė,nuotrauka,atestatas,jo kopija,kvitas už pervestą mokęstį į univesiteto sąskaitą? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
22:25:09
| Nuoroda
Aš! |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
22:41:12
| Nuoroda
Gal kas žinot koks buvo mažiausias balas norint patekti į VU politologiją vf? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
22:42:53
| Nuoroda
chillout rašė:
Hey, būsimi kursiokai, jeigu tokių yra, atsiliepkit! Aš jau tau buvau atsiliepęs.:DD Bet atsiliepiu ir dabar..Negi tik tiek mažai mūsų? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
02:01:31
| Nuoroda
chillout rašė:
Auqus rašė:
chillout rašė:
Hey, būsimi kursiokai, jeigu tokių yra, atsiliepkit! Aš jau tau buvau atsiliepęs.:DD Bet atsiliepiu ir dabar..Negi tik tiek mažai mūsų? Nežinau ar ten tu, bet manau, kad labai gali būti jog facebook'e vienas kitą drauguose turim Parašyk man į privatą ,vardą savo tai bus matyt.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-31
16:58:01
| Nuoroda
Dovilė09 rašė:
Na va, grupė sukurta. Pavadinimas: VDU, politikos mokslai 2012-2016. Susiraskit ir patvirtinsim Laukiu tvirtinimo.:D |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-31
18:35:43
| Nuoroda
Tikraimano. rašė:
Sąraše buvo 109, o į grupę susirinko tik 3, kolegos bundam! Jei nerandate grupės, čia rašykit savo vardenius pavardenius. ;D Fb drauguose dar turiu keletą būsimų kolegų,tai pridėsiu juos,kad daugiau būtų.:D |