Vartotojo gonnabeok pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-30 19:04:46 | Nuoroda

Gal žinote kokių nors universalių citatų ir t.t, kurias būtų galima pritaikyti prie įvairių kontekstų? Na gal supratot ką turiu galvoje :D 

Žinutė parašyta: 2010-06-02 14:13:10 | Nuoroda
SuperHP rašė:

Tai cia jau visai kietai, jei 20min liko :D, o tie, kurie valandai likus isejo, speju beviltiski :D.

As pats SU studijuoju. Nesijuok tik :D. Taip pasirinkau, nes pats gyvenu Siauliuose ir dar del keliu nepamainomu salygu :). Siaip, jei jau zadi studijuoti Kaune, patarciau VDU. Kiek teko girdeti, ten zymiai geresnes salygos studentams.

As buvau vienas is tu "beviltisku". Nevisi gal mes programas rasysim ateiti ir siaip man sitas egzaminas tik del idomumo buvo laikomas praktiskai...

Tik vat idomu kaip bus jei as neblogai testa parasiau, bet beveik nieko praktinese uzduotyse? 

Žinutė parašyta: 2010-06-02 15:43:26 | Nuoroda
Lukas. rašė:

8. term | www.likit.lt | enciko.html

Jeigu as parasiau: 

likit.lt (Tai cia mazdaug bus klaida jei "www." nepridejau?) 

Žinutė parašyta: 2010-06-03 00:16:25 | Nuoroda
GytisB rašė:

Aš teste taip pat žioplų klaidų pridariau, tai nežinia kaip su juo bus, bet daugiau kaip 10tšk iš testo prarast manau neturėčiau.

O programos abi puikiai veikia, padarytos su reikalaujamom funkcijom, tačiau be komentarų.

Net neįsivaizduoju kokio % galiu tikėtis, bet kiek bus tiek bus, negi dabar dėl to suksi galvą. :)

Gytis Bakšys!!!