Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
13:26:23
| Nuoroda
Sveiki, norečiau pabandyti šiais metais stoti į taikomosios dailės ir verlslo studijas-drabužio dizainą. Galbūt kažkam jau teko mokintis Šiaulių menų fakultete, ir galite patarti apie stojamuosius egzaminus, papasakoti apie studijas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
13:26:26
| Nuoroda
Sveiki, norečiau pabandyti šiais metais stoti į taikomosios dailės ir verlslo studijas-drabužio dizainą. Galbūt kažkam jau teko mokintis Šiaulių menų fakultete, ir galite patarti apie stojamuosius egzaminus, papasakoti apie studijas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
14:04:34
| Nuoroda
Sveiki tai kaip ten yra su tais mokejimais. Ar reikia moketi uz paraiska, ar tik tada kai istoji turi susimoketi? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
14:04:49
| Nuoroda
Sveiki tai kaip ten yra su tais mokejimais. Ar reikia moketi uz paraiska, ar tik tada kai istoji turi susimoketi? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
12:27:50
| Nuoroda
Sveiki, galbut kazkas zadat stoti i daile ar su ja susijusias studijas. Susiduriaau su problema, galvojau stoti i Siauliu-taikomaja daile ir versla arba i Telsius-dailes ir technologijos pedagogika. Uzpildzius prasyma rodo,kad man stojamieji egzaminai vyks Vilniuje. Ar nuo siol visi stojamieji egzamina vyks Vilniuje? Gal nkas ir susidure su sia problema |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
12:28:10
| Nuoroda
Sveiki, galbut kazkas zadat stoti i daile ar su ja susijusias studijas. Susiduriaau su problema, galvojau stoti i Siauliu-taikomaja daile ir versla arba i Telsius-dailes ir technologijos pedagogika. Uzpildzius prasyma rodo,kad man stojamieji egzaminai vyks Vilniuje. Ar nuo siol visi stojamieji egzamina vyks Vilniuje? Gal nkas ir susidure su sia problema |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-03
23:10:30
| Nuoroda
beverly09 rašė:
jammer rašė:
Man atrodo šitie dalykai skiriasi nuo dailės, plius ką tik vda priėmimo taisyklėse pasižiūrėjau, kad parašyta "su darbais prisistatyti savarankiškų darbų peržiūroje tame fakultete, kuriame yra vykdomos jo pasirinktos programos". Tai kaip ir aišku tada, nors ir labai nepatogiai išeina, kad reikės į du miestus važiuot. tikrai nepasiseke.. ;/ Tai jau tikrai nepasiseke:( Pati masciau apie studijas Siauliuose ar Telsiuose, kur butu pavyke istot,,, O dabar sugalvoja, kad visi norintieji nesvarbu is kokio dar Lietuvos krasto kartusi kelioms dienoms i Vilniu egzaminams, nors nevisi ten turi giminiu ar tiek lesu kur apsistot, o po to dar neaisku ar tu itiksi vda komisjai, nors net neketini stoti i ju akademija.... Na nezinau, mano nuomone, dauguma zmoniu atsisakys savo senu planu del tokiu nesamoningu reformu, lyg butu buve blogiau, kai visi norimame mieste atligdavo tas uzduotis |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-18
12:16:04
| Nuoroda
Labuka, as istojau i Zemaitijos kolegija, Telsiu fakulteta-dailes ir technologiju pedagogika. Gal but atsirast dar kas istojo ten? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-18
12:16:13
| Nuoroda
Labuka, as istojau i Zemaitijos kolegija, Telsiu fakulteta-dailes ir technologiju pedagogika. Gal but atsirast dar kas istojo ten? |