Vartotojo Iggne pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:45:17 | Nuoroda

Sveiki gyvi, jei dar gyvi,

Iš karto sakau, kad iš pradžių pasirodė visai lengvas tas egzaminas, bet kai paskaičiau ką jūs rašėt teksto suvokime, imu pradėti abejoti, ar aš išlaikiau ;/

Jau vakar buvau apsisprendusi rašyti rašinį, todėl labai nudžiugau išvydusi rašinio temą "Ar žmogus visada gali rinktis ir yra atsakingas už savo veiksmus?" Šį rašinį suskirsčiau į dvi dalis. Pirmoji dalis buvo apie netikėtai užkluptas ligas, o antroji - neįgalius žmones. Iš tiesų dabar galvoju, jog nusišnekėjau, o ir rėmiausi tik vienu rašytoju Putinu.

Kalbant apie teksto suvokimą, tekstas buvo lengvai suprantamas, bet kaip daugeliui, klausimai - pievos. Ir tikrai žinau, jog į kokius 5 klausimus būsiu atsakiusi neteisingai. ;/ ( Be to labai įdomu, kaip Jūs atsakėte į klausimą: "5 pastraipoje, kalbėdamas apie dabartines šventes, autorius pasitelkia žemdirbiškos kultūros įvaizdžius. Išrašykite vieną tokį įvaizdį (1) ir paaiškinkite jo prasmę (2).")

Tikiuosi geriausio, gal nereiks perlaikyti mokyklinio, nes labai nenoriu...

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:52:57 | Nuoroda

"Dauguma byra į nesustabdomą rinkos malūną, o tik vienas kitas tenka kūrybos žemei..." Aš 5 parinkau tą citatą, kažin ar ji irgi tinka? Ar gal geriau reikėjo imti tą ankstesnę. Bet mano paaiškinimas vis tiek buvo panašus į tai, kad šventės rengiamos komerciniais tikslais ir tik keletas renginių yra, kurie puoselėja žmogaus dvasinį pasaulį. Kažin ar tinka ;?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:58:11 | Nuoroda

Kas dar rašė rašinį, pagal pirmąją temą?