Vartotojo iewaa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 19:47:10 | Nuoroda
Kendrick rašė:

Sveiki, pats rašiau temą apie tai, ar žmogus visada atsakingas už savo poelgius ir jaučia dėl jų atskaomybę. Rėmiausi, aišku, "Altorių šešėly" kūriniu, taip pat Salomėjos Nėries biografija bei kūryba, o atsakomybės temą bandžiau pritraukti prie Balzako "Tėvo Gorijo". Kaip manote, ar nebūsu čia prašovęs?

as rasaiu ta pacia tema.remiausi Homero Odiseju, kad jis tipo paliko deive kalipse ir grizo pas Penelope dar remiausi altoriu seseli rasiaukad  liudas Vasaris pasirinkes kuryba jautesi laimingas ir todel nuo pasirinkimu gali priklausyti zmogaus gyvenimas (kazkas tokio) ir dar remiausi liudna pasaka kad tipo tas petras banys isejo i kova.. ir kad cia buvo tipo jo toks apsisprendimas ;DDDD sel paskutines pastraipo truputi nervinuos nes rasiau kazka apie tai kad kartais zmogaus apsisprendimas gali ji prazudyti.kad tipo jis vadovaujasi ne sveiku protu o emocijosmis (nes tipo tas petras isejo i kova del geresnes ateities ir pan ).

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:09:58 | Nuoroda

o uz fakto klaida daug balu nuima?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:18:22 | Nuoroda

ouu.. nu nebepyyk

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:24:53 | Nuoroda

o klausykit 2009 metu instrukcijoj radau kad fakto klaida yra laikoma tada kai nuneigia argumenta, o as per ziopluma parasiau akd Petras Banys isejo i partizanu kowaso is tikruju jis isejo i sukilima... tai gal ne taip ir blogai? kaip galvojat?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:29:48 | Nuoroda

teisingai sakai, bet suzinojus nakti ramiau miegociau ;DDDD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:32:54 | Nuoroda

cia toks Juozapotos vyras ir liudnos pasakos ;DDD gal pazysti? ;DDDD nju ook, tiek to jau ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 09:05:35 | Nuoroda
Sandrittta rašė:

sveiki:) kreipiuosi i tuos, kurie lt egza islaike virs 80proc. ir rase rasini.Norejau paklaust ar jus argumentavot remdamiesi vien kuriniais is mokyklos kurso, nes man idomu ar uztenka vien to gauti tokius gerus balus. Musu mokytoja pastoviai bamba, kad is tu kuriniu kuriuos einam per pamokas naudojant egze nebus dideles naudos, tipo turim rasyt argumentus is tu kuriniu, kuriu nera kurse, kad parodytume kokie mes apsisviete ir pan. Tai man butu idomu suzinot kuom jus remetes argumentuodami :)

P.s. as busima abituriente ir labai uzjauciu tuos, kurie nusivile savo rezultatais.Paciai beveik asaros pradejo kauptis kai pasiskaiciau si foruma:(

tikrai, tavo mokytoja ziauriai nusisneka.svarbu, kad argumentai tiktu pagal duota tema,, o kokia literatura remiesi nesvarbu.pas mus viena klasioke klasej buvo parasius rasini remdamasi 3 neskaitytais kuriniais.norejo matyt labai protinga but, bet gavosi atvirksciai, nes kurinius nelabai tiksliai suprato ir jie su tema nelabai derejo.taip kad rasydama gerai neisanalizavusi teksto gali labai apsisaut.as gavau 80proc remiausi "Altoriu sesely" ,"Odiseja" ir "Liudna pasaka"

Žinutė parašyta: 2010-07-03 09:27:05 | Nuoroda

as daugiau niekuo nesiremiau.jokios socialineas ar kulturines patirties nk nebedejau, nes mums mokytoja sakydavo, kad butu geriausia, jei vienoj pastraipoj remtis -max 2 kuriniais, taip kad..

as "Altoriu sesely" remiuosi visada praktiskai ;DD toks gan universalus kurinys, o dar kai prisimenu, kaip sunkiai ji sekesi skaityt.. vien del to jau ji visur kisu ;DDD

kas del tekstu suvokimo tai zinok man asmeniskai irgi labai sunkiai eidavosi su teksto suvokimais. is bandomojo (buvo duotas 2009 metu teksto suvokimas) gavau 7, o aplamai is viso bandomojo 69proc buciau gavus,taip kad dabar kai jau zinau, kad gavau 80 proc galiu pasakyt, kad man asmeniskai siu metu teksto suvokimo uzd buvo lengvesne.as pati galvojau, kad man gali laiko neuztekt visiem klasimams atsakyt, kad galiu kazk atidziai neisiskaityt, bet zinok ir laiko uzteko ir vietom kur nelb aisku buvo kokius 5 kartus viena sak skaitydavau ;DDDDD taip kad pamatysi viskas bus labai gerai. sekmes tau kitais metais

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:59:04 | Nuoroda
Ingridele rašė:

gavau tik 3 balus :( nesuprantu gal mano darbai sumaisyti :( 

negaliu nepasisakyti ;DD kita kart maziau puskis kad toks proto bokstas esi... dabar kai ivertino tavo darba gal kiek ant zemmes nusileisi is padebesiu  ;DDD

nu sor, kazkaip apgailetina kai taip ant visu stumei kad mes cia visi lopai blogai parasem.. nu zdz

p.s. perduok linkejimus savo intelektualiai 90metu lietuviu kalbos mokytojai

p.s. 2 >> as seip nesu tokia pikta ir nedraugiska ;D  ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:45:08 | Nuoroda

suzinojau kad gavau 8proc is istorijos... pora val kibirais asaras liejau, kol isgerus raminanciu pradejau svarstyti galimybe rasyti apeliacija, bet galiausiai nusprendziau to nedaryti, nagdinti sau daugiau nervu... neplanavau 100 proc gauti. bet 8 labai mazai, nesitikejau tokio dalyko........ bijau kad po apeliacijos nebutu dar blogiau

Žinutė parašyta: 2010-07-15 09:54:31 | Nuoroda

o kaip ten pildyti viska su igytu issilavinimu? vidurini uzsipildziau, bet jei pavz profesinio netuiru... ir tu visu kt neturiu.. tai tap ir palikti tuscia? bet tai kaip man grysti i ta pradini psl kur vel kt duomenu ivedima rinktis?

Žinutė parašyta: 2010-07-15 09:55:34 | Nuoroda

aij susiradau ;DDDDDDD bet zdz tao vostiek.. uzsipildzius baigtos mok duomenis visus kt laukelius palikti tuscius?

Žinutė parašyta: 2010-07-15 10:26:31 | Nuoroda

as tai irgi galvoju bandyt stoti i KU lt filologija ir suomiu kalba, bet niekada neturejau nieko bendro su su0omiu kalba ir ja isisivaizduoju kaip yapc sunkia... gal kas turit pazistamu kurie mokesi sio dalyko ir ka pasakojo?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:07:14 | Nuoroda

istojau i kvk soc darba ir labai nesidziaugiu...

galit man paaiskint, as istojau 5nr o pries tai visus rasiau i univerus, bet juk nk nesikeicia jei as sukeiciu tas pirmas 4 vietas?!o kaip ten yra kad kazkaip gali ateit i univera ir pasizr kur laisvu vietu yra ir bandyt ten stot.. visai zaliai esu.. gal galit padet?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:20:17 | Nuoroda
Metal Face Doom rašė:
iewaa rašė:

istojau i kvk soc darba ir labai nesidziaugiu...

galit man paaiskint, as istojau 5nr o pries tai visus rasiau i univerus, bet juk nk nesikeicia jei as sukeiciu tas pirmas 4 vietas?!o kaip ten yra kad kazkaip gali ateit i univera ir pasizr kur laisvu vietu yra ir bandyt ten stot.. visai zaliai esu.. gal galit padet?

Ryt bus kažkokios diagramos, kuriose parodyta, ar yra laisvų vietų:) pasižiūrėsi ar yra ir galėsi mėginti stoti:) O tie univerai, kurie tavęs nepriėmė, tai ir nepriims, nebent pakeisti į VNF:) Tave priėmė 5nr.:)

o tai jei tarkim ten kur as rasiau pirmu numeriu bus laisva vieta vistiek nebus galmmybes istot i vf?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:24:36 | Nuoroda

aciu labai ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:34:19 | Nuoroda
baziliska rašė:

KU Lietuvių filologija ir suomių kalba

as sita prasyme irgi savo rasiau, bet nepapuoliau, koks tavo balas?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 19:45:36 | Nuoroda

klausykit, tai reikia cia kazkokia patvirtinimo ar ne? as cia turiu kazkur uzsiregistruot ar kaip?

Žinutė parašyta: 2010-07-27 16:23:50 | Nuoroda

sveiki, as irgi i ta pacia kolegija istojau - socialinis darbas sveikatos mokslu fakultete.

Žinutė parašyta: 2010-08-09 13:39:24 | Nuoroda
Dekas rašė:

man labai idomu kazkaip , nes nemaciau dar nei vieno apart manes i sporto ir pramogu vadyba istojusiu :o .Na o seip , asmeniskai man bendiko nereik , nes nuo manes iki kolegijos 17 km tera :))Va o merginos ,kurios nebuvusios klaipedoj daug kartu , galesiu pravest ekskursija :)))

tai turbut labai didele masina turi kad siulai? ;DDD