Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
16:37:52
| Nuoroda
Aj pavargau nuo tu egzu, tai net nesinori nieko kartotis...be to anglu tik del saves laikau. Mes is laser mokemes tai ten knygos gale visos taisykles jas pasikartosiu ir viskas.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
22:48:36
| Nuoroda
Cepelinas rašė:
kiek suprantu is programos tai akies, ausies, lieziuvo sandaros mokytis nereikia? :? nereikia? o as sian kaip tik viska pasikartojau 2009 programoj tai yra. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
22:49:55
| Nuoroda
Beje, gal kas turit kokiu nors genetikos uzduociu? (kryzminimas ir pan) noriu pasprest dar:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:21:29
| Nuoroda
Kaip nusivyliau biologijos rezultatu..:( Dėl chemijos tai pati žinau kad nesimokiau, vėliau jau nebesupratau, o biologija stengiaus ir va.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-17
23:01:03
| Nuoroda
Sviatosa rašė:
Smeterling rašė:
Išgazdinai tu čia mane.. tai "mano" profesija, nebijau aš to juodo darbo (esu dirbus), bet papraščiausiai slauga netaip įsivaizdavau..juk ten yra kelios kryptys : vaikų slauga, anesteziologija, onkologinė..ne jau pasirinkus tarkim anesteziologija, mane taip pat pristatys prie patalynės keitimo? Bet juk čia tikrai padėjejų darbas..o kas vaistus leidžia? žaizdas perišinėja? galų gale slaugo? Įdomiai čia..
Niekas juk nesako, kad visa gyvenima teks ta daryt => cia yra mano asmeniniai pastebejimai, ka pati esu macius Vilniaus ligoninej. Nu atsiprašau, kam kalbėt jeigu nežinot.. Mama dirba ligoninėje, todėl ir pati ne kartą mačiau kaip kas dirba. Naktipuodžius nešioti- tai padejėjų darbas, kurio slaugės neatlieka...;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
08:49:28
| Nuoroda
Na 09 metais kmu vnf balas buvo 17,8 tai netebnt tikrai smarkiai kristu balas tai istotum. Bet vistiek rasyk del visa ko:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
10:55:17
| Nuoroda
Ner cia ko rašė:
Pas mus nieko, net nepaminejo kad yra gavusiu...:) negalejau susilaikyt nepakomentavus, kokie ispudingi rezultatai ir dar is tokiu, kaip man atrodo, sunkiu egzaminu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
12:05:51
| Nuoroda
Po kieziterapijos noreciau studijuot vet medicina.. Tik kad didziausias minusas, jog ji kaune, o as gyvenu vilniuj, nenoriu penkiems metams i kauna isvaryt.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:42:36
| Nuoroda
Dieve mano, kaip persigandau kai nuejus i lama pamaciau kazkoki raudona uzrasa, galvojau mano prasymas neisiustas bet perskaiciau nusiraminau O skilty balas geriausiuju eileje pas mane nieko nera, tik nuliukai net nezinau ka jis reiskia.. O jei pagal ji jau zinosiu ar ten istojau ar ne, tai daugiau i lama nebeeisiu, noriu tik viena diena nuotaika susigadint, t.y penktadieni. arba apsidziaugt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
00:51:21
| Nuoroda
Sviatosa rašė:
rennociukas rašė:
Sviatosa rašė:
Smeterling rašė:
Išgazdinai tu čia mane.. tai "mano" profesija, nebijau aš to juodo darbo (esu dirbus), bet papraščiausiai slauga netaip įsivaizdavau..juk ten yra kelios kryptys : vaikų slauga, anesteziologija, onkologinė..ne jau pasirinkus tarkim anesteziologija, mane taip pat pristatys prie patalynės keitimo? Bet juk čia tikrai padėjejų darbas..o kas vaistus leidžia? žaizdas perišinėja? galų gale slaugo? Įdomiai čia..
Niekas juk nesako, kad visa gyvenima teks ta daryt => cia yra mano asmeniniai pastebejimai, ka pati esu macius Vilniaus ligoninej. Nu atsiprašau, kam kalbėt jeigu nežinot.. Mama dirba ligoninėje, todėl ir pati ne kartą mačiau kaip kas dirba. Naktipuodžius nešioti- tai padejėjų darbas, kurio slaugės neatlieka...;) Tai kad ne apie darba kalba buvo, o apie praktika seip tai labai perspektyvi specialybe, bent jau be darbo tikrai neliksit. Ai, tada sorry taip, kiek zinau praktikoj labai priklauso nuo to kur pateksi ir su kuo dirbsi, gali visko duot padirbt... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:21:07
| Nuoroda
Beleka rašė:
LAMABRO: Atsiprašome,bet del nesklandumų atidėdami rezultatų atsakymai iki pirmadionio. skype taip parase. cha cha cha, koks smaikstus bajeris |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:07:58
| Nuoroda
Istojau kineziterapija vk |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-04
13:56:52
| Nuoroda
deiMaNT_e_e rašė:
sveiki, ieškau bendrakursiu gal jau užsiregistravot į stovyklą? sveika, aš irgi įstojau į kinezi, tai spėju net grupiokėm būsim, nes kiek žinau, tai viena grupė ten būna dėja į stovyklą nevažiuosiu, nes dar išvažiavus būsiu |