Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-02
15:28:11
| Nuoroda
as nagrinejau Savickio novele tai susimoviau nes maniau, kad moteris yra materialiste.Parasiau kad tas vyras lb pergyveno del to kad neturi pinigu ir jautesi skolingas o moters materialumas ji prajuokino( ce kai jis nusikvatojo noveles pabaigoj) taj va pasirodo viskas buva ne taip. su mokytoja snekejaus o ji sake kad is tikruju vyras buvo materialistas. db manau kad tikrai nislaikysiu egzo!jau reikes pasiimt vel lietuviu vadoveli nes per anksti grazinau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
18:42:15
| Nuoroda
nu ka bandziau stot i SU daile(dizainas) gavau 65...ajsku norejosi nors biski daugiau.db nzn ar imanoma istot i siaulius su tiek. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:55:16
| Nuoroda
man is viso juokinga situocija buvo. Galejau istoti i pirma uzrasyta savo speacialybe nes mano KB buvo tikrai tinkamas bet neistojau todel parasiau i priemimo skyriu paklaust koks turejo but paskutinio kvieciancio balas i tas studijas o man atrase kad valstybe is viso neskyre finansuojamu vietu i sia studiju programa nes tipo nebuvo jokios konkurencijos o as dar taip norejau ta mokytis... ce as buvau uzsirasius daile(dizainas) SU jei kam idomu |