Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-02
21:10:07
| Nuoroda
Labas labas labas. AS galiu jau pasidalinti ispudziais, kad jau zinau jog istojau i Middlesex universiteta Londone. Na, nera jis toks jau auksto lygio, bet man tinka Taigi, liko tik gauti ir issiusti atestata ir jau ieskoti bilietu, kada palikt Lietuvele Viso sito moralas tas, jog ieskau draugu ar bendraminciu arba siaip zmoniu, kurie zada stoti i UK, geriausia i Londona, nes: 1. Keliese isgyventi visas bedas ir problemas, su kuriomis susiduri naujoje valstybeje, yra lengviau 2. Ieskau zmoniu, su kuriais galeciau ten nuomotis buta. 3. Ir siaip, juk daug smagiau tureti draugu krastieciu. Taigi, tikiuosi, kad kas nors atsilieps. ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
13:44:53
| Nuoroda
Justina.s. rašė:
tai kaip del word building? as pamenu, kad rasiau unactive, survival, daily, reduction,essential (ne is eiles cia) as tai dar commonly, pressure ir daugiau neatsimenu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:07:43
| Nuoroda
nerami rašė:
PEAS13 rašė:
boakye rašė:
GiedreGudauskaite rašė:
o listening part4 koks skaicius ten buvo? ne 2100? as 2500 parasiau Aš irgi 2500 rašiau aš girdėjau: two thousand and five, ir nezinojau kaip parasyt,ar rasyt 2500 ar 2005,tai rasiau 2005,velnias;D as 2500. kazkodel net neabejojau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:08:57
| Nuoroda
Miegalė rašė:
Aš parašiau b) , nes visada tokiuose klausymuose yra minimi visi galimi atsakymai, tik reikia atsirinkti, kuris tinka. Šiuo atveju, pasirinkau variantą b, nes vos tik ta merginaišgirdo you cut onions pasakė "I have to go now" D es nenorėjo tų svogūnų pjaustyt..:) Va tep Jo jo, as irgi taip maniau. Galvoju, as irgi svogunu juk nenoreciau pjaustyti DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:16:02
| Nuoroda
apelsinai.skanu rašė:
apelsinai.skanu rašė:
Justina.s. rašė:
reading part4 rasiau 1c,2a,3d,4b,5e, kaip kiti raset? ketvirto rašiau F o žodžiai? closure, bold, minor? ir dar kažkoks? t.y. 3F as irgi 3F |