Vartotojo Pyteris pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-03 12:26:47 | Nuoroda

Heh, kažkaip nujaučiu, kad įkiš Šaltąjį karą  ATR ir Pramonės Perversmą. Senai nebuvo šių temų..

Žinutė parašyta: 2010-06-03 13:55:15 | Nuoroda
princessiukee rašė:

kaip manot ar didele tikimybe, kad bus pasauliniai karai?

Antrasis manau, kad taip..

Žinutė parašyta: 2010-06-03 19:07:06 | Nuoroda
laipsnis rašė:

Kaip suprasti ta Stalino kulta..cia skaitosi kolukiu kurimas,socializmas-totalitarizmas,tremimai,ateizmas - visai tai ka Stalinas vykde?

Kultas - palikimas

Žinutė parašyta: 2010-12-10 10:34:38 | Nuoroda

Taigi nuėjau nutraukt sutartį. Skambina man iš a. mokyklos, sako jei nori išeit reiks mokėt skirtumą. Sakau įstatymas man leidžia per pirmųjų mokslo metų pirmąjį semestrą išeiti iš aukštosios mokyklos be finansinių pasėkmių. Sako nenusišnekėk debile. Dabar visiškai pasimečiau.. Kuris teisus?

P.s. Valstybiniam studijų fondo puslapy parašyta, kad galiu nutraukti sutartį be gražinimo. Net paryškintomis raidėmis parašyta. Jis teisingas? Ar čia pasenęs puslapis koks?

P.s.s. Ir jei aš nutrauksiu sutartį, ar man liks vf vieta jei aš pavasarį stosiu kitur?

Dėkui.

Žinutė parašyta: 2010-12-10 14:36:40 | Nuoroda

VDU, ar įmanoma persinešti krepšelį iš kolegijos? Buvau nuėjęs, tai man mergaitės pasakė taip: -Ne, neįmanoma, nes VDU krepšelio kaina didesnė. Liepė netrugdyt ir išvarė. Mano krepšelio suma yra 3879, o į programos į kurią norėčiau persinešti krepšelį kaina yra 3892. Tas 13 litų skirtumas yra toks griežtas ir bekompromisis?

Žinutė parašyta: 2010-12-12 01:12:13 | Nuoroda

Man atrodo, kad nebėra VU jau šios programos..

Žinutė parašyta: 2010-12-12 01:24:43 | Nuoroda

Sveiki. Taigi nutraukiau sutartį su savo mokykla ir meginsiu stoti pavasari kitur. Labiausiai linkstu i anglų kalbą, į anglų filologiją. Rašiau per praeitą stojimą pirmu numeriu į VDU, antru - į ŠU. Neįstojau. Bet nemanau, kad balo man užteks šiais metais, manau kartelė bus keliama dar aukščiau. Ką galėtūmėte patarti? Anglų nusimanau gana gerai (tik egzamine ne taip užduotis įvykdžiau kelias), kelias vasaras gyvenau Floridoj, taigi anglų kalba laikau prioritetu. Kokias specialybes galėtūmėte patarti?

Žinutė parašyta: 2010-12-12 01:32:58 | Nuoroda

neužteks* sorry