Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
19:32:49
| Nuoroda
Man ta pati situacija (nespejau visko perrasyti i svarrasti,o juodrastyje buvau viska parasiusi ka zinojau).Labai susinervinau (paskutinemis minutemis rankos drebejo ,nes zinojau,kad VISKAS...dbr. kaltinu save,kad kam i ta durna juodrasti reikejo man rasyt).Speju neislaikysiu ,o kiek girdejau perlaikyti ir negalima.Nu zodziu nuotaikos labai nekokios.Dabar gaila to laiko kuri skyriui istorijai,nes viskas veltui taip gaunasi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
13:48:44
| Nuoroda
As dabar ir i ta juodrasti negaliu ziuret.Paslepiau,kad tik nematyciau.Kai gale egzo priejo ir pasake,kad greiciau atsakymus rasyciau,nes nespesiu galvojau apsiverksiu,bet susiemiau (tik rankos velniskai drebet pradejo) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
13:31:12
| Nuoroda
Bijau rytojaus truputi ir nezinau ko tiketis (sakau butu visai neblogai jei visa egza testukas sudarytu ir vienas zemelapis.Butu neblogai visai ...,tada gal ir nebijociau ,bet aisku cia per gerai ir tik svajonese ).Kazka mokinuosi pagal G.Ambrutienes,G.Kynes ir R.Krusinskienes knyga ,zemelapi ir tik snd kaip Avietytte perziuresiu ,o rytoj jau kaip bus taip.SEKMES VISIEMS RYTOJ LAIKANTIEMS !!!
|
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
08:06:13
| Nuoroda
Bandysime |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
20:14:15
| Nuoroda
Nueik i egzaminai.lt ,tada kairej rasi brandos egzaminai ir galiausiai egzaminu uzduotis(kur ir rasi geogr.egz.uzd.).Sad ,kad niekur neina pamatyti visu atsakymu egzo |