Vartotojo atene pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-05 15:22:02 | Nuoroda

Na ir egzaminas šiais metais, ir nesuprantu kodėl kai kurimes jis lengvesnis nei pernai, man asmeniškai tikrai sunkesnis. Mokiausi tikrai daug, o žinių pritaikyti beveik negalėjau. Pasijaučiau, kaip per lietuvių  teksto suvokimą. Manau kad nieko gero iš mano darbo nebus.

Žinutė parašyta: 2010-06-05 15:25:39 | Nuoroda

gal kas atsakė į 44? :)

Žinutė parašyta: 2010-06-05 15:29:22 | Nuoroda

o 50? :)

Žinutė parašyta: 2010-06-07 18:33:53 | Nuoroda

sveikuciai, norėjau paklausti, db pildau ta prasyma ir truputi nesuprantu viska uzpildziau, bet kaip ji issiusti?

Žinutė parašyta: 2010-06-21 17:57:57 | Nuoroda

Sveikuciai, nrejau paklausti jei visus 12 pasirinkimu surasau i vf tai man atsiustu tik 2 pasirinimus viena i kolegija kita i universiteta? O jei i kolegija nerasau tai aplamai tik viena? :)) dekuj:)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 16:06:56 | Nuoroda

ka tik suzinojau, dar ir db sirdis dreba, gavau 99 % tikrai pavariau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 16:09:36 | Nuoroda
_Algis_ rašė:
Gavarnie rašė:
Jenny rašė:
Gavarnie rašė:
Jenny rašė:
Gavarnie rašė:

Jaučiuos kaip totaliam košmare, turėjau 9 pas egzų vertintoją, parašiau rašinį su stipriais argumentais(mokytojai viską papasakojau), ir tik 28 tegavau, kai iš bandomojo vos ne dvigubai daugiau surinkau.  O mulkiai, kurie vos traukė 5 ir išvis pamokų nelankė gavo 86-90. Kur logika ir sveikas protas ?

va va ir man tas pats nezinau ka daryt noris is tu nervu verkti

Reik rašyt apeliaciją, nes tikrai negali taip būt. Ir nieko nepralošim. Gal ten 82 turėjo būt.

mano drauge kuri net nebaige rasyti interpretacijos mokyklos nelankydavo isejo 5 60% gavo nu negaliu kas per nasamone isprotesiu

Pas mus lygiai taip pat. Žmonės nesurezgantys sakinio surinko trigubai daugiau nei aš. VIenas iš vis, kuris nevaikščiojo gavo 86.

Kad tau su skyryba truputi blogai, gal del to mazai surinkai?  Jei rimtai, tai visko gali but su tuo vertinimu, gi skaitet turbut ta straipsni, kur aprase lietuviu egzo vertintoju " ypatumus" ...

zinokit daznai taip buna, kad tas kuris prasciau mokosi surenka daugiau, ir dazniausiai taip nutinka nes tas kuris gerai mokosi per daug stengiasi gerai parasyti bando ismastyti ka nors naujo, o tas kuris nlbj gerai mokos paraso viska kaip galvoja nepersistengdamas ir tiek, o to dazniausiai ir reikia:)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:50:59 | Nuoroda
nooryes rašė:
erika** rašė:

Mokykloje turejau 8 metinio,o sugebejau neislaikyti,kas gali buti ziauriau? niekada lietuviu net penketu negaudavau,ar gi neapsurdas? rasysiu apeliacija. Gyvenime dar tiek neverkiau,didziausia neteisybe. Bandomojo surinkau 89 taskus! ;(

as ir turejau 8,bet islaukiau tik 15,na be ttu visai neislaikei..tokia neteisybe cia,dundukai gavo po 80 ,o mes....

kdl jus taip varot iskarto ,,dundukai'', tikrai zinau zmoniu kurie tingi mokytis, daznai net neina i pamokas, bet galvas turi ir mastyti sugeba, gal vietoj tu verkimu ir kaltinimu pagalvokit ar tikrai tokie jau geri esat ir ar visada tas geras pazimys budavo pelnytas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:00:38 | Nuoroda
WhoAmI rašė:
atene rašė:
nooryes rašė:
erika** rašė:

Mokykloje turejau 8 metinio,o sugebejau neislaikyti,kas gali buti ziauriau? niekada lietuviu net penketu negaudavau,ar gi neapsurdas? rasysiu apeliacija. Gyvenime dar tiek neverkiau,didziausia neteisybe. Bandomojo surinkau 89 taskus! ;(

as ir turejau 8,bet islaukiau tik 15,na be ttu visai neislaikei..tokia neteisybe cia,dundukai gavo po 80 ,o mes....

kdl jus taip varot iskarto ,,dundukai'', tikrai zinau zmoniu kurie tingi mokytis, daznai net neina i pamokas, bet galvas turi ir mastyti sugeba, gal vietoj tu verkimu ir kaltinimu pagalvokit ar tikrai tokie jau geri esat ir ar visada tas geras pazimys budavo pelnytas :)

Tikrai nevertinau savęs labai gerai ir labaio dažnai net nusivertindavau, bet tiek mažai gauti net blogiausiu atveju nesitikėjau... bent 50 būtų buvę, bent 50... teks dabar į kolegiją stot turbūt. Ką jau padarysi, toks gyvenimas... niekad nieko nesu laimėjęs loterijoje, tai nepasisekė ir su lietuvių egzaminu... gaila...

na nzn kaip tos loterijos, bet prisiminkim kad yra 3 vertintojai, ir nejaugi pakliuni ant triju idiotu kurie sugeba blogai vertinti? tikrai nemanau :) siaip kiek pastebejau dazniausiai nusivilia tie kurie rase interpretacijas, ir nera ko noreti netaip supratai ir sakes, tdl musu mokytoja visus metus ragino rasyti tik rasini :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:02:44 | Nuoroda
Agnė. rašė:

pas mus mokykloj geriausius balus gavo su interpretacijomis :) net 100 yra :D

na musu klaseje visi rasinius rase ir tikrai lbj gerai islaike nors simtuko nebuvo :))

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:14:32 | Nuoroda
sarma rašė:
Bella rašė:

Ir pas mus tas pats, prastai besimokinę žmonės gavo daug dagiau negu pirmūnai, nesuprantu kas čia daros. Matyt kaip yra sakoma: "Durniems sekasi". Na bet kas be ko, buvo ir tokių, kurie pelnytai gavo gerus balus :)

Baisiai nemaloniai skamba - durniems sekasi. Vieniems reikia daug laiko galvojimui, kitiems nelabai, vieni mokslo metais turi daug kalti, kad gautų gerą pažymį, kiti - ne. Gal ir jaudulys ar perdėtas pasitikėjimas savimi pakiša koją..

As nesuprantu kdl cia taip nuvertinami zmones kurie mokesi prasciau mokykloje ir gavo gerus rezultatus, juk ne pazimys svarbiausia ir ne kalimas, va tokie zmones tai ir irode. Ir dar durniais vadinti, tikrai negrazu taip. O tie kurie jau taip gerai mokesi ir gavo blogai, pamastykit ne jau visi 3 vertintojai tokie glusai, kad sugebejo blogai ivertinti, gal patys rasydami pridirbot klaidu ar nesupratot ko prase. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 18:31:13 | Nuoroda
cacalele rašė:

Kad žinotumėt kaip knieti rankos ir man parašyti... Vakar nelabai buvau patenkinta savo rezultatu, bet galvoju tiek tos per viduri, gal dar trauksiu ant nemokamu studijų.... Bet kaip šiandien pakalbėjau su žmonėms aš apšalus. Dauguma ,,bukagalviu'' paėmė po 90 ir daugiau, pas mus buvo specialios klasės silpniau besimokantiems, ir visi taip pavarė... Tai aš vistiek nesuprantu kodėl olimpiadininkai gauna 48 o tie tiek.. Ir cia ne pavieniai atvejai. Žodžiu žinant kas dedasi aplinkui man jau gėda net kam pasakyti kiek gavau, o mokiausi tikrai gerai. Tai wtf, turbut esmė tokia geriau tuos 12 metų prabaliavot, pažaist kortoms ir eit į egzą kaip šventę, o po to gaut ir šventinį rezultatą. Ima siutas, kažkas kažkur negerai ir teisybės tikrai nėra.

o ka tu rasej? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 18:43:59 | Nuoroda

mieli abiturientai, linkiu visiems sekmes kurie rase apeliacijas, ypatingai tiems kuriu rezultatai labai prasti, tikiuosi jum pasiseks ir rezultatai bus geresni. Tik nepamirskit, kad dar laukia kitu egzaminu rezultatai, kurie gal bus daug geresni, ir pataisys situacija. Todel per daug neliudekit, nes ne egzamino rezultatai nulemia viska, tai galit padaryti tik jus patys :) SEKMES:)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 20:58:37 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
homozaltys rašė:

Keista po kiekvienu metų būna pasakymai, kad istorijos egzas interpretacija. tai negi sunku perspręsti juos visus, juk tada jau matai ko galima tikėtis. Klystu? juk dauguma užduočių kartojasi. pvz. tas sunkusis žemėlapis jau buvo kažkokių metų egze ir kt.  panašios.   

va va. pilnai sutinku. asmeniskai as nemaciau dideliu interpretaciju. be to, kas sprende senu metu egzus (o juos kiekvienas atsakingai ruosesis turejo sprest), tai mate, kad pagrinde uzduociu daug panasiu buvo, ypac teste :)

testai tai tikrai nebuvo sunkus buvo galima ispresti ir gan normaliai, bet kas kalbant apie dokumentus man visi jie buvo matyti, bet klausimai tokie kuriuose savo ziniu parodyti nlbj galejau, zinoma, visi gali rasyti kad cia reikejo mastyti ir suvokti, pritariu, bet td kam tuos metus mokykloje tiek kisti visko i galva kai nuejus i egza toki ,,lengva'' galima tiesiog ismastyti .

Žinutė parašyta: 2010-07-03 18:08:00 | Nuoroda

as irgi rasiau rasini, pirma tema. Remiausi pirmoje pastraipoje Homero ,,Iliada'' ir Elzbieta I antroje Remarko ,,Vakaru fronte nieko naujo'', ir sruogos,,Dievu miskas'', O trecioje viena Remarko citata, viena Hitlerio citata ir juo paciu.:)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 11:24:48 | Nuoroda

as:))

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:58:30 | Nuoroda
Indree rašė:

Kas i viesaji administravima? :)

As is viesaji administravima :))

Žinutė parašyta: 2010-07-27 15:52:27 | Nuoroda

Sveikuciai, gal cia yra zmogiuku kurie i viesaji administravima istojo, ir bus mano kolegos?:))

Žinutė parašyta: 2010-07-27 23:46:07 | Nuoroda
Indree rašė:
atene rašė:

Sveikuciai, gal cia yra zmogiuku kurie i viesaji administravima istojo, ir bus mano kolegos?:))

Labutis,as i viesaji administravima:)) tik ziuriu kad musu cia mazuma ;/

Aha, as irgi pastebejau, na bet juk dar tikrai susipazinsim su visais kai pradesim studijuoti;))

Žinutė parašyta: 2010-07-28 15:08:08 | Nuoroda
Indree rašė:
atene rašė:
Indree rašė:
atene rašė:

Labutis,as i viesaji administravima:)) tik ziuriu kad musu cia mazuma ;/

Aha, as irgi pastebejau, na bet juk dar tikrai susipazinsim su visais kai pradesim studijuoti;))

tik tiek kad labai neramu :))) kokie tie kolegos bus :)) butu faina anksciau biski susipazint :))

na taip, nors kai pildziau dokumentus universitete, jau spejau susipazinti su viena kolege, tai manau ir su kitais bus lengva susibendrauti:)) o gal tu zinai kiek siais metais istojo zmogiuku i viesaji administravima i  NL studijas?:))