Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:17:28
| Nuoroda
TheTud rašė:
Įstojau i Žemės ūkio ekonomiką vnf . Tikėjausi iš inžinerinių lžūu specialybių vf įstot , o į ekonomiką ir vnf atrodė nerealu ;D . Įdomu būtų susipažint su būsimais kolegomis . Sveikinu!!! O su kokiais egzaminu ivertinimais istojai? Koks tavo konkursinis balas i vnf. ? Kelintu numeriu rasei? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:21:52
| Nuoroda
Tai ar yra istojusiu:)? Su kokiais egzaminu rezultatais istojot? Koks konkursinis balas i vnf ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:30:54
| Nuoroda
TheTud rašė:
kamane11 rašė:
TheTud rašė:
Įstojau i Žemės ūkio ekonomiką vnf . Tikėjausi iš inžinerinių lžūu specialybių vf įstot , o į ekonomiką ir vnf atrodė nerealu ;D . Įdomu būtų susipažint su būsimais kolegomis . Sveikinu!!! O su kokiais egzaminu ivertinimais istojai? Koks tavo konkursinis balas i vnf. ? Kelintu numeriu rasei? Iš pradžių surašiau 8 vf specialybes( 7 iš lžūu ir 1 ktu) ir ant galo užrašiau ekonomiką vnf. Į nemokamas neįstojau, nors keletose turėjau ~2,5 daugiau balo nei anais metais paskutiniai įstoję. Atrodė ir neverta tikėtis pakvietimo į vnf ekonomiką, bet dėl visa ko patikrinau prašymą, kai paskelbė vnf vietas ir pasirodo įstojau :) . Balas į ekonomiką buvo ~14,2 . Čia kaip perkūnas iš giedro dangaus man, jau buvau susitaikęs su mintim , kad laukt kito turo . O tai i vf koks konkursinis buvo? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:35:36
| Nuoroda
Bet jus man durnai paaiskinkit, ka lems tas antras etapas, jei per pirma i vf neistojau? O i jokias vnf net nebandziau? Tai is kur dar antrame etape gali atsirasti tu laisvu vf vietu, jei raso, kad visos vf jau 100% isdalintos? Tai gal man ramiai laukti trecio etapo? Tada bent galesiu irasyti kokia vnf vieta? Juk dabar tik vietas pastumdyt galiu, juk nieko naujo keisti negalima.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:14:28
| Nuoroda
Man tai idomu, koks buvo konkursinis balas i vf ekonomika, administravima ir vadyba (VDU)? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:28:24
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
raimislt rašė:
Gal kas zinote is kur suzinoti kokie balai siais metais buvo vgtu? pvz miestu inzinerija?
Minimalūs KB į VF vietas VGTU: Architektūros Dekoju:) Labai idomi ir aktuali siomis dienomis informacija! O gal kas zinote Konkursinius balus KTU ir VDU? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:47:50
| Nuoroda
Gal kas zinote VDU konkursinius balus i vf vietas ivairiu specialybiu? Arba bent parasykite istojusieji, su kokiais esate pakviesti.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:52:29
| Nuoroda
Persuasion7 rašė:
Jau istojau Sveikinu! I VF ar VNF? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
22:00:37
| Nuoroda
naktine rašė:
dar viena įdomybė - patikrinus ryte diagrama buvo vienokia, po pietų ji pasikeitė Kažkokia mistika... Aga, as ta irgi pastebejau.. Bet, galvoju, kad ji nuolat keisis tol, kol vyks sutarciu pasirasinejimas..Ka manote? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
13:01:10
| Nuoroda
Kad tik vel neuzlustu ar visai nenuluztu.. Pirmame etape as sms ats, kad pakvietimo i vf nera, gavau tik antradieni!!! Ot, punktualummas! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
13:01:12
| Nuoroda
Kad tik vel neuzlustu ar visai nenuluztu.. Pirmame etape as sms ats, kad pakvietimo i vf nera, gavau tik antradieni!!! Ot, punktualummas! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
19:50:34
| Nuoroda
LemonDog rašė:
nu ir aš jau laukiu papildomo priėmimo... nreikalingas aš kolegijai su 17,84 Kb linksmai gan Kazkoks absurdas!!! O i kokia kolegija stojai? Kokia specialybe? Cia kazkokia nesamone..Ar taip gali buti? |